Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 662
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Радост  Hug разбирам какво ти е сега при забелването, моите и двамата го понесоха тежко. Можеш да го облекчиш Васко, дай му панадол, нурофен, каквото имаш. Най-добре било свещичка в дупето, но на моите никога не съм им слагала.
А иначе е възможно от незабелена пишка да стават инфекции, затова големия го забели педката по съвет на нефоложката, на 3 месеца беше.  Sad болката и при двамата беше поне 20 часа.
За куба няма да съжаляваш, аз рядко се прехласвам по играчки, но с тая ми иде да седна и да си играя.  hahaha

Дими, ти поне се накръчмосвай и заради нас!  Hug
Далче, радвам се, че се подобряваш! Със здраве да го топли космонавта Бо!  Hug И честит ви кон!  Laughing

# 76
  • Най-зеленият остров
Неви, много съжалявам за развитието на вечерта. Hug
Любезна, не благодаря  Twisted Evil .  Все още живея с една свекърва, не искам две дори и за кафе  Laughing . Но нямам нищо против с теб да изпия едно, може и различно от кафе  Hug

# 77
 Добра ви вечер, дружки мили!

Аз докато сколасам да пиша, вие сте изписали старата тема, че и 6 страници от новата сте заформили ooooh!. Добре сме, просто мъж ми са го стегнали в края на годината и по цял ден "гОркия" пише годишен отчет, та компа е постоянно зает. Използвам някоя и друга свободна минута да ви мерна из ФБ Wink.

БебЕлия всеки ден усвоява нов номер и ни е много забавно с нея. Само в една насока ме притеснява- много реве без мене т`ва дете, бе. Задължително трябва аз да съм в стаята, търси ме и не ме ли мерне на петата минута започва не да реве, а направо да пищи все едно я колят ooooh!. К`во ще я правя такава не знам Tired.

Изчетох само новата тема, тепърва ще наваксвам със старата...

Неви, душо, много гаден номер ти е погодил твоичкия #Cussing out. Те мъжовете по принцип трудно разбират смисъла на думата семейство Tired. Да му измислиш подобаващо наказание Peace. То и аз добре съм се наточила за идния петък, но да видим...Мъжо е толкова зает, че вече само дето писма не си пишем, почти не разговаряме Mr. Green.

За анкетата- гласувах- 5 пъти ядем.

# 78
Ох, мацки, кат' сЪ прочетох след вас, и на мен ми стана смешно  hahaha ...

Ама е истина де, много съм благородна, синя кръв тече у вените ми (иначе що ще са сини  Twisted Evil), говорим си в множествено число, често се величая, корона от тръни си имам, в покоите ми никой не влиза без разрешение (освен Деа), празник е като ходя на фризьор, а на баня кат ида цяло царство разбира по миризмЪтЪ... Joy Joy Joy

Радост,  Hug, ще му мине на малкия, само малко повече търпение ще ти трябва да изтраеш ден-два, докато поотмине болката. А АБ, ако е читав, нема лошо, само ще му помогне на дЯтИтУ...

Далче, здрав е Бо бе, не му мисли толкоз... Hug.

Дими,  Hug.

Сватяяяя, как тъй шъ дремиш бе, ти как я мислиш тая работа, то затуй зеткото те Апе  Mr. Green... Спокойна нощ и дано да няма виещи вълци покрай теб, а само мекички мечета  Heart Eyes !

Балеринке, вярвам в теб, ти ще купонясваш с една чудна секси рокля  Hug.

Уф, да заспивам, че кой знае каква друга глупост ще изръся...

П.П. И днес не бе ден за ядене, но поне куФнята се прие относително добре  Mr. Green. Изяде единия буркан на два пъти Sunglasses.

# 79

А сега, кафето:

# 80
ДД!

s.newa       страхотно кафенце ммммм!
Да , имаше сън в нащта къща тази нощ Party Party Party със само 1 ставане  Flutter

За анкетата гласувах 5 пъти през деня и често напоследък има и едно нощно хранене.

Тези ,които давате от кухня на колко хранения разпределяте храната - супа, основно ядене и десерт? Основното ядене е за обяд , а десерта е за следобедна закуска. Но кога давате супата ???  Blush

# 81
ДУ,
мисля, че на Марто му хареса да спим заедно и да суче цяла нощ  Thinking Ама е такава кривотия в къщи  ooooh! Добре , че бях покрила един черен шоколад, който току що почина  Laughing цяла нощ си мисля за момента вкойто ш си напраа едно кафе и за него  Rolling Eyes
Айде днес всички да оздравяват и да прояждат и да спират с капризите  Stop
Хубав ден   bouquet

# 82
  • някъде тук
Добро утро Hug При нас прехвърчат снежинки cold
Студ, не студ днес ще излезем малко навън ,че не се търпи вече вътре Crazy
За малко да забравя днес Жоро става на 11 месеца,лелее след един месец  рожден ден....  как лети времето:crazy:
Почерпете се  Hug

# 83
  • Бургас
Бела,честита ви месечинка !  Hug

Пф,на мен ми е ужасно нервно тез дни. Не ми се пише .....

Хубав ден.  Hug

# 84
  ДУ!
Минавам само да ви почерпа за десетата месечинка на Ели  Heart Eyes Ето какво сътворих тоя път

и изчезвам на обиколка по магазините  ooooh!.Кой знае каква ще е лудница,но сме на 2 рожденни дни другата седмица,а не сме взели подаръци

# 85
  • София
ДУ,

Честити месечинки на Ели и Жорко !!!   bouquet Heart Eyes Simple Smile Сил,страхотна торта !  Wink

Аз нещо нямам никакво време за нищо. Откакто малкия пролази съм все по него,а и той търси внимание и неще да се заиграва с играчки.  Rolling Eyes 

Вчера пък имах гост,който не си тръгна до вечерта... Tired Е,какво е това кажете ми?!?  ooooh! Не можах да полегна на обяд с малкия заради това.

Ох,малчо пак ме вика... Crossing Arms Whistling

До после и хубав ден !  Hug

# 86
 ДД!

Нев, чудно кафенце Hug Heart Eyes! Да, и в нашата къща имаше сън Grinning. Само веднъж си търси бибероната бебочката. А за яденето- не се притеснявай. И Ели отказваше да яде в продължение на седмица-две, после изведнъж отново се върна към старите количества. Беше временно явление, криза на растежа или както му викат там.
...Балеринке, вярвам в теб, ти ще купонясваш с една чудна секси рокля  Hug...

hahaha rotfImbo

Съни, що така? Hug

Честити месечинки на Елито и Жорко! Здрави и щастливи да растат дечицата!    bouquet

# 87
Честити месечинки на Жоро и Ели Hug Hug Hug ама мами спрете с тез чудни торти, че лигите ми потичат всеки път.
Танче жив и здрав да ви е племенника и много да ви радва Hug
Неви има няма 100 километра между нас, дугия път като иска да отиде Ваше величество някъде, докарайте ми децата да ги гледам батковците са горе долу на една възраст, малките ша ги паса аз и без това и при мен все са заети бабиеросите, но поне мъжо го гледа. А пък под бора е бая студено така че миОто мой да поседи там докато спре да те ядосва Hug
radost 76 на Преслав пишока го забели педката ама наполовина този месец, но ми изписа антибиотичен крам с който като го намазах и спря да го боли, ей ся ще ти го напиша-Фусидин. Много ни помогна ама лошо ми става като знам че има още за забелване #Crazy

# 88
 5 Гости преглежда(т) тази тема
 Rolling Eyes Чак пък такъв интерес... Rolling Eyes

# 89
  • София
5 Гости преглежда(т) тази тема
 Rolling Eyes Чак пък такъв интерес... Rolling Eyes
Ам един от гостите съм аз. Нямам какво да напиша, а и ме мързи да се логна. Само чета, цъкам с език, преглъщам на снимките с манджа и се опитвам със силата на мисълта да закарам мъжа си под бора на МийCrazy

Общи условия

Активация на акаунт