Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ееее, Слънчо, честито, много е яко това! Да ти служи вярно дълги години! Чувала съм го това, дето ми го препоръчваш, като свърши есберитокса ще го купя.  Hug
Пина, радвам се, че сте по-добре!

Момичета, покрай цялата тая галимация с болестите ме избива на агресия към съквартиранта.  Twisted Evil Направо днес ако не му видя сметката... както държах една тежка чаша, два пъти поглеждах дали наистина я държа или вече съм я метнала по него /много точно целя  Blush/.
Сега излезнаха с големия, че от сутринта не е хапнал и троха, пил е 100 мл. чай само, а каза, че иска брускети /не е ял досега, но видя рекламата/. И като каза, че иска брускети, така дъртото реши, че точно сега е момента да се къпе, а той виси в банята по час и после още 2 часа не смее да излезне, сакън да н съ поболее нещо. Направо ми причерня, вервайте ми. Така го обидих, че няма да си говорим поне седмица.
По тоя повод изчистих цялата къща, вързах Максо в стола, че е мокро и в момента се дере яростно, а на мен не ми пука.  Blush

# 556
Слънчо завидях ти искренно  Mr. Green ,честита да ти е и дълги години да те отменя  Hug И аз копнея за туй чудо,ама не мога да намеря луд да ми я купи  Joy
Мии ние като бяхме в болницата,ни казаха,че обривите минават трудно и наистина се изчисти напълно след около 2 седмици  Rolling Eyes ,а Явор беше на урбазон.Та не се плаши няма веднага да изчезне Hug
Ника дано си яде брускетите Бо,пак е нещо  Praynig
Аз пък вече не взимам кухня и на обед от чуденка с к'во да го храня дребното му сварих спагети,сложих кашкавал и масло и добре си хапна  Blush
А сега ще ида да се опна до него и ще гледам някой филм,пък ще хапна и малко кексче да не заслабна  Mr. Green

# 557
ДД,
Слънчи-честита придобивка,направо тайничко ти завидях...да си я ползвате дълги годинки Simple Smile
Ника-само бой за тия мъжища,бързо да се оправя вече Бо,че много се измъчи..
мии-на моя приятелка детенцето получи жесток обрив след висока Т,за няколко дни се оправи,но и те се бяха ошашкали доста...
Мяу-  Hug

Ние с Алечка днес добре се разходихме,стигнах най-накрая до прословутата кухня майка и подадох молба-та евентуално Февруари може и да я огрее Али да хапва от тази кухня казаха...
Иначе и ние имахме доста неспокойна нощ...силно се надявам да е никнещите зъби...

# 558
Леле, много болни, много нещо... Като чета и лошо ми става. Мен вятър си ме вее на бял кон и изобщо не съм и разбрала че има вирус (този път) и дано и да не разбирам, че не ми се мисли.
Всички бързо да се оправяте, и ако трябва да се гледа от положителната страна - поне ще смъкнете някое килограмче, а децата.... е за тях това не е добре.

Цитат на: s.newa
Невинната, и ти пращай съквартиранта под бора на Мии, да го близне лекинко студа, па ако не слуша и кучето може да се включи

Казва се още да близне положителната клема на акумулатора. Mr. Green

Аз се нервирам с моето НемиО - вчера щяхме да ходим за подаръци, прибра се в 6 часа, днес ни дума не обелва, нещо не е наред с акъла и една фактура не може да напише и целия свят му е виновен за това.. та такива ми ти работи. Иначе аз съм добре, защото в събота си излекувах нервите с една не особено евтина чанта. Mr. Green

Мий, абе кви са тия хора?! Защо не му сложите на детето един урбазон? Алекс като се беше обринала (когато си мислех че е скарлатина) покрай другото лечение, това беше първото което направих и за една нощ целия обрив изчезна, а хич не беше малко. Та просто се чудя защо досега не са го изписали и да сте направили инжекцията? И ти да си спокойна и детето да не се мъчи и т.н. Откачена работа.

Слънчи, аз отдавна ги заглеждам тия прахочистачки и подочистачки, но четох противоречиви мнения и затова не съм се хвърлила. Кажи ти как е веч от личен опит. Тая подочистачка мие, ок, но преди това трябва да си минала с прахосмукачката, предполагам.. Което за мен си е пак хамалогия. А четох и че не достигали навсякъде.. та как е? Кажи подробно.

Това е засега от мен. На всички  Hug.

# 559
Баси, станахме за смях с туй дърво  Embarassed То наистина никога не е късно, оказва се  Blush Като го знам съседа колко му е акъла, ще се забавляват всичките ни познати поне до НГ с тази история  Tired
Ника, напълно те разбирам, от два месеца се редуваме болни, от месец и половина ми иде да му навредя физически на Миото по особено жесток начин  Peace От една седмица трите ми домашни са здрави и някак си взе да ми става симпатичен  Rolling Eyes Направо се плаша от себе си, тя приказката беше "и в радост и в болест" (простете ако не е точен израза, ма аз не съм го чувала от първо лице, та Mr. Green) нещо не сработва ИЧ при мене  Embarassed Инак и ние АБ-то го пием по 7 дни   Confused
Слънчи, и кво ся, моя заместник за 1 час на ден струва 1000 лв. а  Thinking Със здраве да си я ползваш Hug
Аз да се похваля,че Мартин пролази bowuu ще се окаже,че ще стане на човек моето лентяйче Heart Eyes като месершмит е Shocked а какво ще е като повдигне гъзицата  Thinking направо ми се емигрирВа  Mr. Green ( туй и по повод на дървото де, тамън ще съчетая полезното за кръста ми с приятното за душЪтЪ)  Crazy

# 560
  • гр.София
Здравейте,
Жори е с бронхит. Tired Пие вентолин, флавамед, стреимар+виброцил и пулмекс и витамин ц. Исках да ви питам витамина цялата ампула на веднъж ли я давате и как, имам предвид в сокче или чисто.

# 561
Sunny Sky, s. newa, Ника, Бръмби- благодаря ви, че ми влезнахте в положение и ме накарахте да се смея с глас  newsm51

Боже, моля те, всички болни дечица да оздравяват бързо.  Praynig
Нито едно малко човече не заслужава да страда.

# 562
Дари Гери ,  много съжалявам, бързо да се оправя малчо Hug  Аз не съм давала  витамин Це за сега но мисля,че за бебе се даваше до 2 мг на ден newsm78
Неви, какви бяха твоите бисквити с овесени ядки  Praynig
Една моя приятелка роди в Лас Вегас преди няколко дни, изписали са бебето в костюм на Дядо Коледа Mr. Green Много ми е странно, чакам снимки Rolling Eyes
Абе Ника , как да намеря в нет-а евтините кухни дето ги показа преди, ти ги видя на живо и уж бяха читави, че снаха ми наследи една гарсониера, искат да я пускат под наем, ама пари за кухня няма, та ако може нещо от тези да им свърши работа ( давам си сметка, че сега хич не ти е до това  Blush когато моеш) Hug
Мяу  Hug

# 563
  • София
Дари, наведнъж давам 2 мл.  Peace Бързо оздравяване на Жорко!  Praynig
Любезна, ей туй го гледах аз, за под наем е направо перфектно! В магазина на Еником в Дружба, имаше го изложено.
http://www.enikom-m.com/itempopup.php?id=4797

Честито ви пълзене!
Леле, как бързо напредват бебоците, не е истина просто, нашия вече ходи по мебелите и докопва каквото му хване очото.  Mr. Green

# 564
Златна си. Аз в Неделя бях там да си търся покривка, много ми харесва този магазин, пфу, можех да ги погледна ooooh! ама ще е на 24.12 , той магазина е до свекърите ми  Hug

# 565
  • София
На мен освен, че ми харесва магазина, бих казала, че имат едно много адекватно обслужване, много съм доволна от тях.  Peace

# 566
Привет отново   bouquet!

Е, Слънчо честито ти! И аз искам iRobot, но няма желаещ да ми го купи и заради това съм назначила на тази позиция Анета  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Слънчи, ако е читаво това чудо на техниката и аз бих си го взела да ми чисти. И без това нямам време за ежедневно лизане на пода, пък еле като тръгна на работа. Честита да ти е миячката и да ти чисти дълги години безотказно  Peace! Абонирам се като Бръмби за обратна връзка.

Никааа,  Hug, такива са мъжовете, кекави и безполезни като става дума да поемат малко инициатива с лапетата. Моя едва сега започна да се грижи (в буквалния смисъл на думата) за Константин. Иначе за всичко бях аз. И с Деа картинката се повтаря, направо не ми се мисли като тръгна на работа колко кавги ще изтрая. Аз вече не му вдявам, ама пък той се ядосва, че си трая и не му говоря  Mr. Green.

Мяуче,  Hug Hug Hug, каквото и да ти е на душата, нека отминава... Ти си знаеш най-добре колко си права, колко си добра и как точно да постъпиш. Силно гуш от мен!

Ей, браво на зеткото  Heart Eyes. Пък и като вземе да щъка, хич няма да има спокойствие, ама да ни е жив и здрав, Убавеца  Hug...

Ради, зъбки ще са! Други причини не се приемат у форОмско  Rolling Eyes...

Мики, приятно гледане на филм  Whistling...

Мии, почивай си, докато имаш гледач, пък ще се оправи Преслав  Hug.

А майка ми все си мисли , че лишавам децата от сладко и оня ден дойде с две торби шоколадови изделия и тайничко му бута в устата да не му станело нещо - еййй , момичета, вярвайте ми щях да я убия ooooh!Направо побеснявам.

Ей т'ва тайничко и мен ме изкарва извън равновесие... Баба ми така подхранва Деа с каквото намери за нужно  #Cussing out...

Равносметка след прегледа - гърди чисти, уши нормални, лигавица на носа и гърлото - възпалена. Та към илачите сЯ и тантум верде прибавяме. Кашлицата и сАполът, обаче, се засилват, а пък като легнееее, става страшно. Но ще потрая до утре и ако се притесня, пак ще я водя на слушалка. Иначе Т няма (но пък пие нурофен 3 пъти дневно).

Уф, мацки, да ни оздравява дечурлигата, че искам спокойствие и мир в къщата да има, друго неща  Praynig

П.С. Дари_гери, по съвет на док, витамин С давах цялата ампула наведнъж, малко разредена с с вода (може и сок). Да се оправяте бързо и вие  Hug.

# 567
  • гр.София
Благодаря ви дами Hug
Вички болнички да се оправят.  Praynig

# 568
  • София
Слънчи, аз отдавна ги заглеждам тия прахочистачки и подочистачки, но четох противоречиви мнения и затова не съм се хвърлила. Кажи ти как е веч от личен опит. Тая подочистачка мие, ок, но преди това трябва да си минала с прахосмукачката, предполагам.. Което за мен си е пак хамалогия. А четох и че не достигали навсякъде.. та как е? Кажи подробно.

Бръм, аз имам Румбата от около 1 г, това е де факто прахосмукачката. А туй дето го придобихме за Коледа мие - демек замества кофата и мопа. И от двете съм супер безкрайно доволна!  Румба за ежедневно почистване е супер, много боклук събира, но чистенето на уредчето е досадно и то много. Но щом аз съм на разходка и като се върна е почистено - нал разбираш нямам никакви забележки  Mr. Green
Колкото до миячката - тя с едно зареждане измива до 40 м2. Препарат специален - около 5 мл. Буквално няколко капки отиват. От един маркуч пуска от друг смуче и като мокрота е точно все едно си минала с моп, даже по-сухо. За подомиячката е хубаво да поразчистиш помещението от столове и т.н. Може да се ползва и върху паркет.
Аз процедирам така: 1/прахосмукачката и 2/миячката.Резултата е под скърцащ от чистота  Mr. Green

Аз от толкО писания забравих да кажа, че пу пу Калина е по-добре, намялява сопола, избистри се, спряла съм всякакви лекарства. Данп не тръгне да ми се влошава пак  Praynig Сега ми е на дерт, че изостава с едното краче, ще го покажа на педиатърката да каже имаме ли нужда от ортопед  Rolling Eyes
Всички болни да оздравяват  Praynig

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 15:36 от slanchezara

# 569
Дари-Гери, аз го давам чист в лъжичка наведнъж! Или пък го накапвам върху попарата, ама не в купичката, ами като загреба с лъжичката, върху гребнатото... ако ме разбра изобщо  Crazy И внимавай, че като капне някъде върху дреха, остава много гадно жълто петно!  Simple Smile Бързо да се оправя малчо!  Praynig
Слънчи, супер е робота! И аз искам...   Rolling Eyes Ама не трябва ли първо една прахосмукачка да се удари?! Разкажи подробности.  Flutter
Ние се обличаме и отиваме да Мол-уваме ... както се казва ....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт