Четейки всичко изписано и аз му турям такава диагноза на Преслав.

Как е Преслав?
дано ноща ти да е спокойна за разлика от нервния ден. Честити ви краченца 

от мисля толкова време (2-3 седмици) тя има обрив на тила, тук таме пъпчици и някакви като лишейчета по врата - три броя и не минават даже от кортикостероидна паста
неква тъпа хрема дето от нищо не се повлиява...та си мисля дали тва, че има портокал, който Александра не е яла, тва че е чувствителна към подобни храни има общо със състоянието и...а на всичкото отгоре вече 4ти ден заспива в 17:30-18ч и се буди на сутринта (е, някои нощо се пробужда за малко, но не иска да яде)...некво все едно не е моето дете това...педи каза, че зъби не се задават все още...
Да се оправя снахичката, както и останалите мишочета

Мартин по същия начин вече два пъти ми се обрива, първия път док. му взе секрет по мое настояване, е нямаше никаква шарка
Е сега като пи АБ-то пак ми го направи това чудо.Просто след няколко дни Т и треска децата се обриват и това е призрак,че отминава шибаната болест.
Нищо му няма на малчо, да знаеш,че се оправя 
Алергиите, нали знаеш -няма как със сигурност да се установят.
Исках да кажа,че тази шарка е изключително рядка, и симптомите са почти същите като при съвсем нормалния обрив след температурна треска
И тази шарка може да се диагностицира само ако се даде секрет, инак симптомите й са "никакви" , може да са от много други неща 

Ще го видим и него! То няма толкова хора вече в Русе за толкова Мол- ове, колкото ще ни наоткрият...

Може наистина да е от АБ, все пак си му дала няколко пъти и просто организмът му не го е приел! Дано да е така и да се изчисти бързо обрива, че да се успокоите вече, че ... аман от болести!!!

, дано да се разсее от само себе си петънцето!