® E-bay - тема 63

• 32 446
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Имам спешно питане. Надписвам пакета за връщане, но не съм наясно къде се пише адреса на получателя? На всички пакети, които съм взимала, адреса е където им падне, явно няма правило  newsm78 И също това цялото нещо ли да напиша, тя така ми го е пратила:
133 Forelands Square
Deal Kent CT14 9DS
Дали ви изглежда достатъчно? И името ще пиша де.

Името и Англия, да.
За начина на адресиране: според нашите пощи получателят е долу вдясно, а подателят - горе, вляво.
Като аз винаги отбелязвам кой е получател и кой подател, де. То, не че ще се объркат, ама все пак.

# 721
Ето какво намерих за адресирането.

# 722
  • Пловдив
Здравейте,имам следното питане за e-bay   Embarassed  харесах си едни очила в Американския e-bay,обаче до сега не съм ползвала посредници от САЩ-при тях може ли като при тези от Англия-аз си наддавам,печеля и пращам на техен адрес?   newsm78   Много моля да ми препоръчате посредник за пазаруване от САЩ на лични Wink     bouquet

# 723
  • София
Шоколадче, късно писа, купих едни кафяви ботушки преди малко  Party
Аз съм упорита и сега се регистрирах в Ларедут.ко.ук, да не спамя още, но имах в предвид направо в сайта им, не в ибейския магазин. Сега търся кодове в гугъл и ще поръчам. Цените са като във френския сайт, но има наличност на свършили неща.
Моля те сподели ако намериш, харесала съм си едно палто, което в английския сайт е доста по-ефтино  Crazy

# 724
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте,имам следното питане за e-bay   Embarassed  харесах си едни очила в Американския e-bay,обаче до сега не съм ползвала посредници от САЩ-при тях може ли като при тези от Англия-аз си наддавам,печеля и пращам на техен адрес?   newsm78   Много моля да ми препоръчате посредник за пазаруване от САЩ на лични Wink     bouquet

аз наскоро проверявах как стои въпроса с доставка чрез посредник от сащ.
впечатлението ми е, че толкова много се оскъпява, че не си заслужава.
фирмите- посредници можеш да ги намериш чрез търсачката във форумите тук или чрез гугъл

# 725
  • София
Златна си, видях си 2 грешки, започвало се от името, и град и област са ми на един ред. Сега по нощите ще го преправям. А понеже нали ГТ ще го пуснат там , дали да пиша Англия  newsm78 Тук като изпращаме от София за Пловдив никога не пишем и България  Thinking Няма да пиша, че английския ми почерк е достатъчно смешен, да не ми се смеят и за това  Laughing
Шоколадче, късно писа, купих едни кафяви ботушки преди малко  Party
Аз съм упорита и сега се регистрирах в Ларедут.ко.ук, да не спамя още, но имах в предвид направо в сайта им, не в ибейския магазин. Сега търся кодове в гугъл и ще поръчам. Цените са като във френския сайт, но има наличност на свършили неща.
Моля те сподели ако намериш, харесала съм си едно палто, което в английския сайт е доста по-ефтино  Crazy
Написах в Гугъл - codes laredoute.co.uk - и знаеш ли какво чудо излезе  Shocked Остава и да работят.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:56 от Mime-to

# 726

Общи условия

Активация на акаунт