До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • ГОре на черешата...
Тони, Морска, направо магазин за конструктори е у вас Crazy...

Аз още нямам регистрация във Фейса и не мога да видя снимките Confused...

Приключих с опаковането и на последните сладки за подарък за Коледа - днес сутринта занесох в градината, заедно с бродираните картички, които тази година уших за всички - лели, учителки, сестрата, директорката + за учителите и треньорите на Калоян, за мои приятелки - всички бяха страхотно изненадани, а на мен ми се стопли сърчицето от радостта, която донесох на хората Blush...и колетчето ми е пристигнало в Израел, две дечица са се зарадвали най-много на българските морени, които там нямат...изобщо - днес за мен е един прекрасен ден Grinning...

# 211
Ди83,аз съм поръчала дядо Коледа /клоун/ да дойде на 25 сутринта Grinning

Момичета,аз казах ли ви,че моята Елица на 6м се изправи ПРАВА на кошарата,а сега 2 седмици по късно вече я обикаля Shocked

# 212
  • ГОре на черешата...
Морска, нищо чудно на 8м да проходи Grinning...те вторите се развиват по-бързо от първите, ведно с отрицателните страни Whistling...

# 213
Аз още нямам регистрация във Фейса и не мога да видя снимките Confused...
ами да вземеш да си направиш вече ли?  Hug
Браво за подаръците, които си направила! Не се и съмнявам за радостта, която си донесла  Heart Eyes
Вече съм последовател твой  Mr. Green
Момичета, браво за подаръците! Много ми харесаха.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 15:02 от Lion's cub

# 214
Мариета,май има нещо такова,Теди на 7м се изправи Crazy

# 215
  • София
Вили, заповядай: http://bebobebo.snimka.bg/children/koleden-praznik-dani-2010.558420. Ники направи и филмче, което показва много повече от снимките, но то е с продължителност 40 минути и просто нямам нерви да го качвам Whistling.
Ди, и ние ще оставим подаръците под елхата утре след като си легнат и в събота като се събудят... изненада  Party.
Лъвичке, фабриката за бисквитки продава ли се някъде по магазините или само през сайта им може да се поръча? Изглежда ми много по - удачно от пластелина и със сигурност няма да се цапа толкова много.
Морска, браво на Еличка Peace.
Мариетка, хубаво е, че си успяла да зарадваш толкова много хора Grinning. Браво на теб newsm10.

# 216
...
Лъвичке, фабриката за бисквитки продава ли се някъде по магазините или само през сайта им може да се поръча? Изглежда ми много по - удачно от пластелина и със сигурност няма да се цапа толкова много.
...
Марти, от Хиполенд я купихме  Heart Eyes
Много са ти хубави децата  Heart Eyes Hug

# 217
  • В светлината на слънцето
Марти, прекрасни деца! Hug
Морска, няма връщане назад - скоро ще си имаш не едно, а две силно подвижни деца. Heart Eyes
Мариетка, страхотно е да зарадваш по този начин своите приятели. Hug
Подаръците при нас по традиция ще ги носи "истинския" Дядо Коледа в събота сутрин.  Mr. Green И мисля това да му е за последно идването на белобрадия, а от догодина да оставяме под елхата.  Mr. Green

# 218
Марти, красив малак юнак в хубава българска носия.  Heart Eyes Очите ми се напълниха, много хубаво е било тържеството и децата са облечени много добре, браво !

# 219
Марти,много хубав празник!
Тони,Морска.... и аз искам да съм дете у вашите къщи:)))
Мариетка браво,много добре си направила блога.... аз ще го посещавам със сигурност.  bouquet Страхотно е да видиш грейнали лица. Да те питам работиш ли нещо? Как успяваш и картички да ушиеш,и сладки да направиш?
Морска,браво на малката хубавица. Има нещо вярно за вторите-имат от къде да копират.
Ди, и ние под елхата на 25. ще оставим подаръците..който са от нас де.
Искам да ви пожелая Весели и щастливи празници. Много радост и веселие!
                                                    До година до амина!

# 220
Добро утро!

Марти страхотен празник!Децата са прекрасни.
Честит имен ден на Кроки!
На всички пожелавам весело посрещане на коледа.

# 221
Еййй ,Яна ,обичам те!Благодаря ти ,че се сети за мен! Hug Heart Eyes  bouquet
Много малко хора знаят за имения ми ден- деня ,в който света премъченица Евгения е загубила живота си ,заради християнската си вяра ,едва 18 годишна!Малко тъжна история ,но пък е ярък пример за сила на духа и вярата!
Почерпете се за мое здраве!

Весел празник на всички! Hug

# 222
  • София
Мили момичета, искам да ви пожелая Весели празници!!!Да бъде Коледата ви незабравима,а годината - неповторима! Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Целувам ви! 

# 223
  • Пловдив
Кроки честит имен ден!
Пожелавам ти много здраве,щастие и любов в семейството.
На всички останали весели празници.
Димяни чудно си го написала  Heart Eyes Да сте много здрави всички.
Нашият Стили пропусна Бъдни вечер.Заспа по никое време и най-вероятно утре ще стане рано-рано.
Аз пък снощи лепнах вирусче на компютъра и ако не беше брат ми да го оправи,сега нямаше да ви честитя.Пък и ми се накараха.
Весело изкарване на всички.

# 224
Честито рождество!Много здраве и сбъднати желания.

Малка почерпка за именния ден на Ицко.

Общи условия

Активация на акаунт