До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 764
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Оххх, стига с тея болести  Tired
Яни рева от болки в корема до 4 часа сутринта и после се успокои и поспахме до 10.
Сега пак каза, че го боли. Сутринта хапна половин банан и преди час няколко лъжици варен ориз с малко хумана ( искаше мляко с ориз, ама нали не може  Rolling Eyes )
Бусколизин в аптеката ми казаха в никакъв случай да не му давам и ми дадоха ентерокинд или нещо подобно, ама май няма ефект от него...
Ох, бягам, че дребното реве че го боли - да ходим да се гушкаме, пък дано помогне  Praynig

# 661
  • В светлината на слънцето
Марти, сладурковци снежни. Heart Eyes
Мариетка, ама как само те разбирам за избора на филмче. Twisted Evil Сашо пък в един период налиташе само на Пепеляшка. То добре, че него го имаме на диск, та на единия пусках филма на телевизор, а на другия нещо си на компа. Но винаги имаше едно леко изсъскване, че Пепеляшка било женско. Crazy
Или, направи му чайче от бял равнец. Много успокоява при коремни болки. И поне не е вредно. Прави се най-стандартна запарка - на половин литър вода една супена лъжица равнец. Не да ври, а само запарка. И после си пийва по малко през деня. Горе-долу трябва да изпие една шаша течност на 2 или 3 пъти през целия ден.

# 662
  • ГОре на черешата...
Или, не е нормално да го боли толкова силно коремчето. Децата на тази възраст съобщават само за силни болки, аз бих се свързала с педиатърката, колкото и да не я харесваш.
А от ентерокинда файда ще видиш, ако го пие редовно поне една седмица Crazy.
Аз давам и бусколизин, и но-шпа, и дуспаталин - естествено, доза за деца - всичко това ми го е предписвала педиатърка, не на своя глава.
Последно пи по четвъртинка но-шпа като беше с чревния вирус и бързо му се успокои коремчето...

Лу, как е Теди Rolling Eyes Hug?

# 663
Или, не е нормално да го боли толкова силно коремчето.
Доколкото съдя от реакциите му не е кой знае каква остра болна, а по-точно постоянна и дразнеща вероятно заради чревния вирус. Като легно до мен направо чувам корема му как се бунтува. Говорих днес с педиатърката и каза да продължа антибиотика, заедно с хидрасек за разстройството и някакви прахчета за възстановяване на не-знам-си-какъв баланс (където се дехидратира от повръщането и разстройството).
Тъпото е, че е абсурд да изпия каквито и да било чайчета и тем подобни  Tired Продължаваме с борбата и тази седмица ще си го държа вкъщи, нали и аз съм безработна, та ще си се гледаме  Rolling Eyes

Лу Теди започна ли да яде?

# 664
Или, питай педиатърката ви за Линкес На Мая много й помогна преди време.

# 665
Или, питай педиатърката ви за Линкес На Мая много й помогна преди време.
Давала съм му го като бебе за коликите и не знам дали от него имаше голям ефект и минаха или просто си им беше минало времето на коликите  newsm78 Мисля, че дори имам вкъщи от него  Rolling Eyes Трябва да видя само дали не е изтекъл срока на годност  Peace

# 666
  • ГОре на черешата...
Както писа Слънчо - линекс - 3 х 1 капсула 8аз ги отварям и изсипвам прахчето в лъжичка с вода8 - при този същия вирус децата ми го пиха 1 месеец - за да се възстанови чревната микрофлора.

# 667
  • В светлината на слънцето
Аз съм на работа. Tired Но говорих с майка ми и каза, че Теди казала, че е много гладна. Съответно се нахвърлила на храната като вълк. Явно започва да се оправя. Thinking Дано де. Praynig

# 668
  • ГОре на черешата...
Щом има апетит - всичко е наред. Браво на момичето  bouquet!

# 669
Ох, Лулу, блазе ти. Мойто реве в момента, че иска да яде, ама не друго, а шоколад  Shocked Реве и крещи, че го иска ВЕДНАГА  #Crazy Опитах с уговорки да хапне нещо друго, но не става  Tired От петък вечерта продължават тея драми с неяденето, не съм си показвла носа навън също от тогава и вече съм готова да отворя широко вратата на терасата и да се метна към булеварда  Tired

# 670
Влизам за бързо да се оплача ,че моите и двамата са болни.Ицко има температура ,кашляне ,зачервено гърло,разстроиство и конюктивит и това ако не е пълна програма незнам какво още липсва.
Само мярнах ,че пишете за Линекс и аз съм много доволна от него в момента също го пие.

# 671
  • Stavanger,Norway/ Varna
Или аз имам малко жесток метод със справяне в такава ситуация, но Яни е бил болничък и няма да ти го препоръчвам.

Чета, че епидемия са обявили. Болничките да се оправят без поражения, а здравите- пазете се.  Hug

# 672
Здравейте Hug
yanakr  - оф.. ooooh! дето викаш имате си всички екстри. Бързо да се оправяте  Praynig
Или - дано бързо да ви минава и на вас  Praynig
Лу  - вие на оправяне вървите щом имате апетит  Mr. Green

Аз незнам в коя графа да ги слагам моите болни или здрави  Thinking Вкъщи сме, на кака разстройството почти го оправихме с Ентерол, компот от дренки и Арсеникум албум, а дребка се опитва да кашля, че сега моя донесе един Хустажил да го почвам /не е много обажда се от време на време, но тя много бързо ми ги развива тези кашлици ooooh!/

Лека и спокойна вечер на всички, без температури, коремни болки и всякакви други екстри
 babydust7

# 673
Или,моля те не го прави Hug

много болни....направо ме е страх да погледна темата Tired

# 674
  • ГОре на черешата...
Бобче, колко е порастнала Мила...да нацелуваш малките кукли от мен Heart Eyes!

Утре да няма вече болни, нали Peace Hug Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт