До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря ви!  Hug  bouquet

Вале,празнува и днес и на 7 юни:)
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=467870

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%B5%D0%BD

Дори и на Цветница  hahaha
защото произлива от ВАлериан  Wink

# 586
Фети, ако ти е скучничко да ти пратя моите двамца по самолета. Mr. Green Whistling
Обещала съм и доза меденки   chef Като ги пращаш свирни, да и ги занесат  Heart Eyes  Hug ... пък може и моята 'убосница да пратя  Joy

# 587
Димяни,много поводи за празнуване ще имате Crazy

# 588
  • София
То Вале с тея мишленца всеки ден ни е празник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 589
съгласна Wink

# 590
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАЛЕРИЯ  bouquet

Валеске,идеята с прибирането на любимите играчки,щеше да е приложима,ако имаше такива,но уви..........
Единственото й любимо занимание е да ходи по мен и да ми говори постоянно Crazy,да задава милион въпроси и да чака непременно отговор,който я задоволява и това...........от както беше на 10 м Crazy
На комшийте даваме всички играчки,също на шефката на внуците,на циганетата.........няма проблем.Сама събира в плика и го слага до вратата Tired
Я кажи,кога започнаха да спят по едно и също време твоите.Ал сега спи от 11ч до 13ч и от 15ч до 17:30ч.Ивон обаче ако я сложа в 15 ч,вечерта до 23ч е като отвързана,а на обед не ще да спи,ако не спим всички.Полудявам вече Crazy

Лу,браво на Теди HugДобре и е детето,колко жени мечтаят да са така.Аз съм като нея,цял живот на тесто и шоколад и на ръст 170 см съм 52 кг.Сега съм 60 кг заради хормоните и кърменето и всички ме  Аресват повече,но спра ли,пак ще стана "право черво" Mr. Green

Ди,смешно ти е на теб,но уви...на мен ми се вие. ooooh!

Фети,ако остане място в самолета,пращам и Ив.Ал ще почака да го отбия първо baby_neutral
Пъзели,кубчета,сроители не редим,защото с тях не можем да досаждаме и оссвен това "ме мързи",както казва тя ooooh!

# 591
  • София
Димяни, честит имен ден на Валя! Да е много здрава и щастлива!

Ани реди пъзел, но само ако е с малко части (не повече от 20). Ако пъзели са с много части или бързо се отегчава или ме кара аз да го редя.

# 592
  • София
Райън,обожава да реди пъзелчета като редим  също не повече от 20 части Simple Smile като нареди един,два пъти после е като стрела така добре запомня всеки детайл  Laughing Grinning
Предимно си играем с коли и конструктори наскоро започнахме и да рисуваме и се справя доста добре за възраста си Simple Smile пишем азбуката без ер голям и ер малък + й Simple Smile хаха виждат му се много трудни!  Laughing

# 593
  • В светлината на слънцето
ДИМЯНИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ВАЛЕРИЯ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, И ВСЕ ТАКА СЛАДКА!

Айде, събрахме детска градина за Фети. smile3508
Пъзели моят редеше по едно време и то с голям успех. Супер бързо и лесно се научи. Ама късно. Всъщност започна да реди преди няма и половин година, преди това - тц. Но сега нещо не проявява интерес. Единствено реди едни дървени цифри - всяка е отделен пъзел и се разпада на съответния брой части. Те са много цветни и с красиви ръчни рисунки на съответния брой морски животинки. Много са ефектни и явно му привличат окото, пък и му стана забавно да учи цифрите. Теди го учи. Не че много е напреднал. Mr. Green Ох, а този пъзел каква история има... Crazy Бях купила такъв преди време за Теди от Прага и взех, че го забравих там в един магазин. Усетих се чак като стигнахме Виена. И като му дръпнах един рев. Ама рееев ви казвам. Мъжът ми се видя в чудо.  Crazy В крайна сметка се прибрахме без въпросния пъзел (иначе имаше куфар подаръци, ама аз пъзела та пъзела). И половин година по-късно една приятелка случайно сподели, че ще пътува за Прага по работа. А, познайте къде я пратих. Mr. Green В крайна сметка се върна със същия пъзел, купен от същия магазин. И после на кой се били метнали по инат децата. Whistling Mr. Green

# 594
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Мятайте ги всичките мишки насам, тук каквито са социални, вероятно добре ще ми се отрази финансово многодетството  Mr. Green Laughing Wink Пък и явно съм корав възпитател - "нема лабаво у нас"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще ви ги върна други хора  Laughing Laughing Laughing

Освен че си прибира играчките, подрежда, не се тръшка, чисти, бърше прах, сгъва пране, пуска пералня...абе няма да го дам лесно на снахата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 595
  • Germany

Освен че си прибира играчките, подрежда, не се тръшка, чисти, бърше прах, сгъва пране, пуска пералня...абе няма да го дам лесно на снахата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Фета, освен и аз да се мятам с моите двама и дружно да идваме да се превъзпитаваме, че и аз имам нужда  Whistling  - обхванал ме е един мързел, само с една малко прахосмукачица позамазвам положението и все отлагам голямото чистен  Embarassed Whistling Whistling

# 596

Фета, освен и аз да се мятам с моите двама и дружно да идваме да се превъзпитаваме, че и аз имам нужда  Whistling  - обхванал ме е един мързел, само с една малко прахосмукачица позамазвам положението и все отлагам голямото чистен  Embarassed Whistling Whistling

Заповядайте, ще ги впрегнем младежите да подреждат и чистят, ние ще пием кафе и ще лафим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597
 Joy

и аз идвам за лафа Flutter

# 598
  • София
и аз и аз  Mr. Green Laughing

# 599
 bowuu

Фети,ще ти стигне ли "палатката" за толкова надуваеми легла Laughing

Общи условия

Активация на акаунт