ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дияна днес ми обясняваше, че учителката не давала да си раздават подаръци в у-ще. И томбола не искала да има, не знам точно какво е обяснението. По думите на Дияна, защото някой можел да получи подарък, друг не и т.н.

# 196
Записвам се в темата, че да не я изтърва както направих в миналата  Wink

Ще чета като имам време, че доста неща съм изпуснала...
Моя синковец чака ваканцията, чака си подаръците и се надява да има по-малко домашни.

# 197
Като ви чета, направо ме е срам да споделя какво място е избрало училищното ръководство за Коледно тържество на децата.
Ще си кажа де - Горублянско ханче. Преди това ще посетят летището. Културна работа, ама нали ни е елитно школОто...Ани категорично няма да отиде.
Добре поне, че ще си раменят подаръци и ще се почерпят последния час в сряда.

Имаме и нововъведение в училището - нова охранителна система. На входовете са сложени едни въртележки, като в метрото. Пролуката, през която се минава, е изключително малка. Децата са оборудвани с магнитни карти. Днес ги гледах как излизат от училище, направо ми настръхна косата. Въпрос на време е да стане някой инцидент. В училището има околко 2000 деца.

Взехме специална връзка за магнитната карта и Ани си я окичи веднага на врата. По едно време я гледам - закичила картата на ухото.
-Ани, защо си носиш картата там?
- Муууу!
-Ъ?! Защо мучиш?
-Е как бе, мамо, не виждаш ли?! Аз съм като кравичките, маркирана съм! Joy

# 198
хах Бианка страшна е  КРИС   твърдо е решил да се мести в 32 ро сподели моля те коя паралелка  е и дали си доволна. При нас също ще си разменят подаръци Hug

# 199
  • София
Моята щерка знае какво мислим да й подарим. Явно ни е чула като сме си говорили с баща й. Сега не знам дали е или няма да е изненада. Поне няма да е само това, което тя е "чула" Simple Smile
За сега не говори за ваканцията. Но пък рече "На Коледа няма да ходя на училище!!!" Simple Smile Това след като и казах, че до четвъртък са на у-ще.
Днес сглобявах писта за състезателни коли в детската. Подарък беше на малкия още от миналата Коледа, но не я бях отваряла. Е, каката си игра повече с нея Simple Smile

# 200
хах Бианка страшна е  КРИС   твърдо е решил да се мести в 32 ро сподели моля те коя паралелка  е и дали си доволна. При нас също ще си разменят подаръци Hug
Класните на ''А'' и ''Е'' клас /особено втората, Калина мисля е при нея/ са супер.
С това май се изчерпват хубавите ми впечатления от училището. Confused

# 201
  • Някъде в търсене ............
Не ми остава време да се разпиша, Лари успя вчера да си напише писмото до дядо Коледа. Пожела си twister (моналата седмица се играли в у-ще и тя трябвало да го има ooooh!)
Моя подарък си го отвори миналата седмица - занимателна игра за историята на света. От баба и купих История на България в 12 книжки. Толкова е заслужила  Crossing Arms

# 202
  • No Line On The Horizon
Мия за Коледа ще получи Moxie Girl и кристали. В училище ще си разменят книги. Тържеството им е в четвъртък.

# 203
  • в зоната на здрача
И ние сме готови с подаръците.
На Вальо взех едно лего Star Wars, от нас, а от леля му един Nurf.
На малката едно бебе Аморе и един зъболекар на Плейдо, от лелята.
Ще видим бабите, какво са приготвили..

Днеска е раздаването на подаръци в детската, там ще дойде топка за худ. гимнастика,
а на баткото е в четвъртък в Многознайко, но на тях само лакомства ще им раздават.

Веднъж да избутаме днеска и утре, че вече аман...

# 204
  • Варна
Бианка незнам какво е Гоорублянското ханче, но предполагам е механа или някаква кръчма.
При нас също в класа не си разменят подаръци.

И ние сме вече в коледно настроение и чакаме Дядо Коледа и вакацията. Надявам се, че няма да имат много домашни като предишните години.

# 205
  • Някъде в търсене ............
Днес е тържеството на училището и изнасят концерт в една зала. Така е всяка година, а тържеството на класа е в четвъртък и ще са два класа. Купили сме подаръци за децата ще вземем нещо и да се почерпят и това ще да е за тази година.

# 206
И ние сме готови с подаръците.
На Вальо взех едно лего Star Wars, от нас, а от леля му един Nurf.
На малката едно бебе Аморе и един зъболекар на Плейдо, от лелята.
Ще видим бабите, какво са приготвили..

Днеска е раздаването на подаръци в детската, там ще дойде топка за худ. гимнастика,
а на баткото е в четвъртък в Многознайко, но на тях само лакомства ще им раздават.

Веднъж да избутаме днеска и утре, че вече аман...
КЕТРИ КЪДЕ СТЕ НА ХУДОЖЕСТВЕНА КОЛКО ВЗЕ ТОПКАТА

# 207
  • София
Аз свърших с подаръците. Остава само микроскоп да взема на Дияна. Търсих кристали в Хиполенд, но се били свършили.
В сайта гледах някаква калинка, която рисува по шаблони, но и тя свършила и няма да я получават.

# 208
Дон Домат,Горублянското ханче беше култово заведение в миналото/поради липса на други/,намира се в Бояна и най-малко е подходящо за деца!
При наличието на хубави и модерни пицарии,сладкарници ... това ми изглежда
най-малкото неуместно за девет годишни деца.Празник в кръчмата?!!! Що за хрумване?
С подаръците продължаваме и така ... да идва ваканцията !
Няма да си разменят подаръци,а утре е училищното тържество.
След обяд сме на тържеството на клуба по танци.

# 209
  • Варна
Днес й купих апрески от "Кауфланд" за 30лв. Много съм доволна.
Xylometazolin как са апреските, пропускат ли вода? Оказа се, че нашите обувки пропускат и вчера сме били с мокри крака.

ПП белла мерси за разяснението

Общи условия

Активация на акаунт