ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 878
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ми то и аз съм се обръщала към директорката, ама в някои случаи точно там е проблема  Whistling

# 601
Какви са тия "педагози" Shocked Как ще пише двойка за забравена тетрадка, няма право! Ако разговорите с нея не водят до резултат, бих се обърнала към директорката.

Аз мислех, това да ми е последния коз.

˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙ , защо казваш, че точно там е проблема? Неразбиране от страна на директорката или госпожата е станала още по-неприятна?

# 602
Защото директорката се оказа че изобщо не се вълнува от проблемите на учениците, всички те не били нейна работа и т.н....говоря както за субективни неща като отношение на госпожата към децата/детето и начин на преподаване, но и за съвсем конкретни като липса на дежурни учители, мръсни тоалетни, счупени стъкла на междинни врати, които седят така със седмици, системна смяна на преподавател по английски, чести смени и размествания на часове и т.н. и т.н.
Е , с такъв човек, който смята че това не е в задълженията на директора вероятно се досещате колко ползотворен беше разговора...нула...

# 603
Защото директорката се оказа че изобщо не се вълнува от проблемите на учениците, всички те не били нейна работа и т.н....говоря както за субективни неща като отношение на госпожата към децата/детето и начин на преподаване, но и за съвсем конкретни като липса на дежурни учители, мръсни тоалетни, счупени стъкла на междинни врати, които седят така със седмици, системна смяна на преподавател по английски, чести смени и размествания на часове и т.н. и т.н.
Е , с такъв човек, който смята че това не е в задълженията на директора вероятно се досещате колко ползотворен беше разговора...нула...

Луда работа! Shocked
Защо е станала директор на училище тогава?!
Аз по принцип винаги търся начини за справяне във всяка ситуация, не обичам да бия отбой, но понякога човек се сблъсква не с "врати", а направо със "стоманени зидове". Тогава просто няма смисъл, като в твоя случай.
Пожелавам на детенцето ти бързо и безпроблемно да се адаптира в новото училище и да е щастливо!

# 604
Писана , не се притеснявай !
Това ,което на нас ни минава през главата - едва ли е и в детската и слава Богу !
Дори и вторият срок да е преместването - колкото по-бързо,толкова повече спокойствие.

/И до момента съжалявам,че не преместих баткото /
Ами,ако госпожата реши да се премести ,както се случи при нас в пред училищната ?
Децата продължиха с различни г-жи 1 месец и се намери нова г-жа ,никой не напусна
заради госпожата ! Всяко чудо за три дни !
Действай ! Детето преди всичко !

# 605
  • Варна
Дайте идея за подарък за рожден ден на момче.
Питах нашия, той не знае.
Канен е на рожден ден в неделя, макар да не съм сигурна дали ще го пусна да отиде(заради грипната епидемия), но днес ще мисля по въпроса.

# 606
Дон Домат ,топка !Винаги върши работа и не е излишна.

# 607
  • София
Някой да е чувал нещо за удължаване на грипната ваканция ? Преди малко говорих с класната, каза, че имало такава вероятност ...

# 608
  • София
Не съм чувала, а днес моя мъж води Дияна на лекар. Само с настинка е.

# 609
  • ГОре на черешата...
Дон Домат, ако съдя по моя син - би се зарадвал на хубава книга или енциклопедия и в другия полюс - поредните бакугани Twisted Evil. Някоя игра от рода на Монопили също ще свърши работа.

Нищо не съм чувала за удължаване на ваканцията, днес го строих да решава задачи, че само виси на компютъра или препрочита книгите си...

# 610
  • София
Днес с Дияна садихме градински цветя в саксии. Много ентусиазирана беше. Ще видим какво ще порасне.
Посадихме зюмбюл и нарциси.

# 611
Здравейте, отдавна не съм ви чела, но старата година я завършихме ужасно и още не сме на себе си.
Искам да попитам за зеленото училище - предлагат ни хотел Перун в Банско. Някакви отзиви? Благодаря!

# 612
  • Варна
Мерси за идеите  bouquet
Направо се чудя за този рожден ден хем не искам много да ходи насам- натам, но пък от друга страна, детето има рожден ден, ако всички разсъждават като мен ,няма никой да отиде на празника му. Sad
Аз хич не обичам да отказвам такива мероприятия.

# 613
Някой да е чувал нещо за удължаване на грипната ваканция ? Преди малко говорих с класната, каза, че имало такава вероятност ...

И аз не съм чувала, но като прочетох въпроса ти, се порових из сайта на РИОКОЗ София. В заповедта аз грипната епидемия пише, че се обявява от 22 януари, но от написаното става ясно, че ще се отмени, когато се промени ситуацията - тоест няма краен срок. В справката за заболелите в друг документ за миналата седмица пише, че са 2 743 случая на ОРЗ и грип, със заболяемост 219,44 %оо., а именно тези числа са основанието за обявяване на грипната епидемия. Седмицата от 10.01.2011 г. – 16.01. 2011 г заболяемостта е била 155.20 %оо, а първата седмица на януари - 118,8 %оо. И всичко това показва доста драстичен ръст през миналата седмица.

Пише също, че прекратяването на учебните занятия става по училища, но след решение на епидемиолог (това нещо е доста странно, но както и да е). В РИОКОЗ вероятно знаят вече числата за тази седмица и може да се препоръчали нещо неофициално на МОМН, та затова вашата класна така ти е казала.

# 614
Дон Домат ,ще решаваш в крачка !
Идеите за книжка и игри са хубави ,но се рискува да има дубъл,
избягвам да купувам без да познавам добре детето и майката/консултация/
За удължаване не съм чула ,мисля ,че до 2.02 е добре.

Общи условия

Активация на акаунт