ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 837
  • 735
  •   2
Отговори
# 540
Тук не е тема за тези отговори  ,пуснала си там където може да намериш отговор ,и са ти го дали, но явно  въображенията ти наделяват .
Моля те спри с този сапун ,че където и да влезна все това чета.  bouquet

А тази тема "Да си разтълкуваме съня",не е ли точно за това?Аз за съня си питам,но тъй като до сега не съм се интересувала от такива неща.А конкретен  отговор не получих Rolling Eyes,само се приземих с отговори,от които разбрах,че съм се паникъосала  до толкова,че да пиша в тези теми ooooh! И вече писах,че не успях да намеря точната тема, се повторих.Аз съм човек здраво стъпил на земята,реалист,до сега не съм се интересувала от такива неща,незнам нищо за сънища,магий... за това ви натоварих с повече информация,смятах,че ако дам повече инфо  това ще е от значение newsm78
Много  грубо казано от твоя страна,можеше и по-деликатно  да ми го кажеш,аз не съм задала въпроса си по начина по който ти ми отговаряш!
И не досаждам,питах веднъж,не получих отговор и вече не държа на такъв,но тъй като писах и в двете теми,смятах за  нужно да обърна внимание на всички които са ми отделили минутка да ми напишат нещо,било то и критика Peace
Съжалявам за спама Stop

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 17:34 от maliby

# 541
  • Пловдив
И не досаждам,питах веднъж,не получих отговор и вече не държа на такъв,но тъй като писах и в двете теми,смятах за  нужно да обърна внимание на всички които са ми отделили минутка да ми напишат нещо,било то и критика
Съжалявам за спама Stop

Ето за това говорих  Peace Тука не е тема за починали хора ,темата е там където си писала преди.
Това ,че тебе не те удовлетворява отговора е твой проблем .
За това ти отговорих по този начен но не и груб, защото няколко пъти ти писах аз и други ,че няма проблем с това което питаш.
Но явно и критики не търпиш ..
Жива и здрава да си ....  bouquet

# 542
  • Sofia
Аз пък започнах годината със супер сексуален сън. Странен в същото време  #Crazy И помнех всичко на сутринта..

Та сънувах, че правя секс в автобус. Имаше много хора, но мен не ме беше срам...След това ме дострамя, като слязох от рейса и чаках момчето (неизвестен) да слезе и да му се скарам, как така не ме е спрял. Обаче той не се появи и си спомням, че се ядосах много на сън.
А сега де  Mr. Green

# 543
Vesito, срам не срам  Embarassed и аз секс правих на сън, вечерта на 01/01. Моят беше с един далечен познат, обаче си имахме публика в стаята  Shocked Аз реших, че е някаква грешка в матрицата този сън  Laughing Но щом си казала - ще чакаме тълкувания  Whistling

# 544
  • Canada
 Аз винаги съм била от хората, които много сънуват, обаче през последните години (най-вече след раждането на децата), нещо съвсем изпращях. Няма и вечер, без да сънувам.
Радвам се, че изпратихме най-после 2011 година, която за мен беше една от най-кошмарните години. Както и да е. Точно в края на годината, сънувах два съня, които за съжаление се оказаха пророчески, макар че самата аз не предполагах. Честно казано това много ме извади от равновесие и до момента ме притеснява.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:12 от karelia79

# 545
И аз снощи сънувах,събудих се малко ядосана,но като се осъзнах че е сън ми мина Simple Smile
Сънувах,че съм бременна от бившия ми мъж,от който вече имам дете.Но пък в същото време видях,че е дошъл цикълът ми.Има ли нещо за тълкуване според вас ?

# 546
  • при Дядо Коледа
И аз снощи сънувах,събудих се малко ядосана,но като се осъзнах че е сън ми мина Simple Smile
Сънувах,че съм бременна от бившия ми мъж,от който вече имам дете.Но пък в същото време видях,че е дошъл цикълът ми.Има ли нещо за тълкуване според вас ?

Не знам дали в твоя сън специално има някаква символика,но да сънуваш,че  си бременна значи грижи на яве,поне така съм чела.

Аз пък днес следобед сънувах брат ми. Сънувах,че плаче неутешимо,аз го прегърнах силно и заплаках с него. Много го обичам и не съм го виждала от дълго време.Отдавам съня на това,че ми е мъчно за него.

# 547
Аз пък днес следобед сънувах брат ми. Сънувах,че плаче неутешимо,аз го прегърнах силно и заплаках с него. Много го обичам и не съм го виждала от дълго време.Отдавам съня на това,че ми е мъчно за него.

Аз знам, че сънуването при дрямка и примерно ако си се събудил и после си заспал за още 30тина мин са неща, които конкретно ни вълнуват и терзаят в момента. Както и ти си казал - не си го виждала отдавна и ти липсва  Peace

# 548
  • Кьолн
И аз да си споделя съня. Сънувах,че съм в родната си къща в която вече никой не живее. И покойния ми дядо лежи болен,всички близки са там и се мъчим да го лекуваме. Той милия иска само с ракия да го разтриваме. Притеснява ме и това ,че и другите ми покойни близки бяха там, баща ми,леля,баба...Много стресиращ сън беше!

# 549
аз пък посред нощ сънувах че ме хапе бръмбар- рогач. Чета из разни съновници че е на изобилие, но като цяло си беше кошмар и едва ли е на хубаво.

# 550
И аз да си споделя съня. Сънувах,че съм в родната си къща в която вече никой не живее. И покойния ми дядо лежи болен,всички близки са там и се мъчим да го лекуваме. Той милия иска само с ракия да го разтриваме. Притеснява ме и това ,че и другите ми покойни близки бяха там, баща ми,леля,баба...Много стресиращ сън беше!
Ако имаш възможност да ги посетиш, направи го. Аз това бих сторила на твоя страна. Ако е обичал да си пийва човека, знам ли? Занеси му малко ракия... Ракията сгрява, значи му е било студено по някакъв начин... Само това ми идва на идея.

An...
И според мен ти е мъчно, а може би и на него. Чувате ли се редовно? Може да страда за нещо...

an4e21
Сънят е такъв, какъвто ти го приемеш. За едни змията е дявол, за други - основател на живота. Никога не приемай буквално какво пише в съновници, защото всеки символ има различно значение за всеки човек.

Обичам да тълкувам сънища. Взех един курс с тази цел. Не твърдя, че разбирам много, и въобще нещо, но ми е много интересно. Ако нямате против ще следя темата. Давам ви съвет - дръжте тефтерче и химикалка на нощното шкафче, така че като се събудите да напишете веднага какво помните. Често ми се случва да сънувам по 5 сънища в една нощ. Нормално е. Винаги търся значението им за мен, никога не чета съновниците. Никога не взимам сън на лошо, най-много - като предупреждение. Ако сънувате често едно и също нещо, замислете се много дълбоко с какво може да го свържете, защото със сигурност е съобщение / предупреждение.
В това вярвам аз. Също вярвам, че ако преди да си легнете, си мислите за това какво искате да сънувате, шансът точно то да е в сънищата ви е голям. Все пак нашето подсъзнание се влияе от всичко, което гледаме или чуваме през деня.

# 551
  • при Дядо Коледа
pureadoration, интересното беше,че след като се събудих той почти веднага ми звънна,иначе се чуваме,но не мога да кажа,че е редовно. Simple Smile И все пак ми беше успокояващо като го чух и разбрах,че е добре Simple Smile

# 552
pureadoration, интересното беше,че след като се събудих той почти веднага ми звънна,иначе се чуваме,но не мога да кажа,че е редовно. Simple Smile И все пак ми беше успокояващо като го чух и разбрах,че е добре Simple Smile
Страхотно, значи просто е било знак... Според мен де - че се сещате един за друг по едно и също време.

# 553
  • Sofia
Цветно ли сънувате,з-то много често чувам,че се сънувало в черно-бяло...а моите сънища са винаги цветни,дори на сън усещам и аромати,миризми....

# 554
  • при Дядо Коледа
pureadoration и аз така мисля  Wink
Doli,честно казано сега се замислих,но не мога да си отговоря. Не съм забелязала,а и не мога да преценя по спомени    newsm78

Общи условия

Активация на акаунт