ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 119 064
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Следя темата,но няма никой който да тълкува...Къде сте? Simple Smile

# 61
  • España (Плевен)
Хубава темичка сте спретнали. И аз да ви следя.. Peace

# 62
  Тук сме, наточили сме се и чакаме, давайте сънища Sunglasses

# 63
  • София
Хапка, ако си от тълкуващите погледни моя, плииз. Laughing

# 64
  • Кьолн
Здравейте момичета! И аз искам да ви разкажа съня си. В петък срещу събота сънувам един наш семеен приятел който работи на корабите. Жена му е бременна. Но аз нито знам кога трябва да роди, нито съм мислела за него. Та сънувам го ,че е дошъл в нас и ми се кара ,че не питам дали жена му е родила. И аз го попитах. А той ми отговаря, че има дъщеричка и се казва Петя. Събудих се доста озадачена и разказах съня си на дъщеря ми. Същия ден ми се обажда майка му на нашия приятел и радостно ми обяснява ,че има внучка и се казва Петя. Аз загубих ума и дума от изумление.Детенцето се е родило същата вечер.

# 65
Здравейте момичета! И аз искам да ви разкажа съня си. В петък срещу събота сънувам един наш семеен приятел който работи на корабите. Жена му е бременна. Но аз нито знам кога трябва да роди, нито съм мислела за него. Та сънувам го ,че е дошъл в нас и ми се кара ,че не питам дали жена му е родила. И аз го попитах. А той ми отговаря, че има дъщеричка и се казва Петя. Събудих се доста озадачена и разказах съня си на дъщеря ми. Същия ден ми се обажда майка му на нашия приятел и радостно ми обяснява ,че има внучка и се казва Петя. Аз загубих ума и дума от изумление.Детенцето се е родило същата вечер.
Ехааа, предсказателен сън!
А дали някога този ваш приятел не ви е споменавал, че ще има момиченце и че мисли да го кръсти Петя или че му харесва това име?

# 66
Здравейте!Може ли някой да ми каже какво означава сватбата.Сънувам няколко пъти че с мъжът ми за женим за втори път.

# 67
  Jet, извинявай Crazy
  Според мен има два варианта - или ти липсва романтиката оттогава или го обичаш както си го обичала тогава.
  По принцип сватбата е хубаво нещо - романтика, веселие...

# 68
  • Кьолн
Ratsa82, този наш приятел съм го виждала много отдавна. Той в момента е на плаване. Бях го питала какво са им казали ,че ще е бебчето, но те ми отговориха, ,че не се виждало на видеозона. Нещо пъпната връв пречела. Не знам как да си го обесня този мой сън.Дъщеря ми много се учуди, като ми се обадиха. А за името пък въобще не сме говорили. Извинете за спама момичета!

# 69
Аз често сънувам и съм се понаучила сама да си обяснявам сънищата. Чета съновници, инфо в интернет, някой път питам майка ми, баба ми, приятелки за съвет и така.
В последните години най-често сънувам съня с падането на зъбите. Първият път много се разстроих, но после посвикнах и всеки път намирам смислено обяснение за себе си. Прочетох и тук, че сте го коментирали, наистина този сън е много разпространен. И далеч не е толкова страшен. Някъде прочетох, че падането на зъби насън се тълкува свързано със смърт на близки хора в гръцката народопсихология и оттам е дошло у нас.

ditka_sl, доколкото знам, сватбата е неприятности и проблеми. Нали знаеш, че по принцип хубавото и лошото в сънищата имат точно обратен смисъл в реалността. Макар че това правило далеч не важи за всичко, което сънуваш.
Твоят сън за сватбата според мен означава някакви неприятности и/или проблеми между теб и съпруга ти. Но не го вземай толкова присърце, нищо драматично не е. То кой ли няма проблеми в брака си.  Wink Предлагам ти и друга гледна точка: можеше да сънуваш, че се жениш за някой друг човек (не съпруга ти), тогава не знам как щях да ти го изтълкувам.  Laughing

mozila , пророчески сън!  Peace Hug
И на мен са ми се случвали няколко пъти предсказателни сънища и оттогава много се "вслушвам" в сънищата си.
И друго да разкажа пак в тази връзка. Имам близка приятелка, която също има предсказателни сънища. Тя ме беше сънувала кога и как раждам докато бях бременна, но месеци преди самото раждане. Обади ми се и ми каза "Да знаеш, снощи те сънувах как раждаш, много бързо и леко ще мине, няма да имаш никакви проблеми, да не се притесняваш!". Повярвах й, щото я знам, че често сънува реалността в аванс и по принцип има добре развито "шесто чувство". Така и стана, леко и безпроблемно родих точно както тя ме беше сънувала.
Та исках да кажа, че препоръчвам на всички да се вслушват повече в сънищата си. Ние, жените, сме особено интуитивни и предразположени да предусещаме нещата.  Peace

# 70
Здравей, Little wingels!
И аз имам предсказателни сънища, затова много ме е страх като сънувам нещо гадно... Но нейсе..
Снощи например сънувах супер странен сън(сефте):
Един братовчед, когото не съм виждала отдавна и който е женен и си има дечица, в съня ми беше с някаква жена, която беше много лоша. Аз бях с приятелка, която реално нямам, даже и лице не си спомням, просто ми беше приятелка. Та тази лошата жена и братовчед ми, незнайно защо, започнаха да преследват приятелката ми по улиците на някакъв град, имаха и малък пистолет. Аз бягах заедно с приятелката и се опитвах да й помогна, като й казвах да бяга след мен и че аз ще я пазя с тялото си от куршумите(както се казва в криминалните фимли "да я покривам")  #Crazy
Е не помня как свърши съня, останах с впечатлението, че се отървахме невредими...  Grinning

# 71
Здравейте!Може ли някой да ми каже какво означава сватбата.Сънувам няколко пъти че с мъжът ми за женим за втори път.
Сватба
Тя е разпространен символ. Представител е на всяка форма на съюз или обединение на сънуващия със самия него или с външния свят. Сватбата често означава, че се осъществява връзка между несъзнаваното и съзнателното, между дълбоката афективност и разума.
При мъжа сватбата представлява (но само в големите съни­ща!) съюзът със собствената му Анима. В този случай сънят е от капитално значение.
При жената някои сънища следват същия път. Сънуващата се омъжва за непознат човек, символ на Анимуса й, тоест на творческото й и социално осъществяване.
Но сватбите в сънищата стигат и по-далеч. Тогава те са сим­вол на вътрешно „обожествяване" и на единение с по-обширна от Аза същност.

Според мен връзката със съпруга ти е силна и сънят със сватба е доказателство за това. Имате здраво семейство, щастлива си с него и си готова отново да подновиш брачната си клетва.

# 72
  • Бургас
Момичета,здравейте.
Баща ми снощи е сънувал нещо,реших да споделя.
Той сънувал дядо ми. Дядо ми е починал преди 3 години,но баща ми го сънува точно в навечерието на рожденния му ден, т.е. днес би трябвало да има рожден ден.Но баща ми незнае ,че има РД.
Сънува го,че звъни на вратата,но баща ми не го пуска да влезе удома. Той минал през терасата и взима малката. Казал е ,че е много красива и я взима да я кръсти. (А тя си е кръстена,кръстихме я на Димитровден).

Тази сутрин мъжа ми като тръгва на работа е забравил вратата отключена.Това никога не се е случвало досега.

Rolling Eyes

# 73
  • Кьолн
Здравейте Sunni Sky! Според мен този сън означава, че баща ви трябва да подаде за дядо ви. Искал е да напомни на баща ви.Също така да запалите свещичка в църквата. Една за дядо ви и една за здраве на дъщеричката ви. Не се притеснявайте! Не е лош този сън!

# 74
  • Бургас
mozila, благодаря !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт