Съпруги, чиито мъже пътуват 21

• 37 094
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Шоколандия

Момичета, заповядайте да се почерпите, днес имам повод! Добавям още единичка към ЕГН-то

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПУФИ!!!

Желая ти късмет във всички начинания, упоритост да ги осъществиш, живот и здраве, за да им се радваш, любими хора, с които да ги споделиш и любов, която да те окриля!

# 212
Привет и от мен Hug

mamaR, страхотно кафенце  bouquet

мария п, Честита годишнина /извинявай за закъснението/...бъдете щастливи и все повече се обичайте

charlie, получила си страхотен подарък...весели ви очички Heart Eyes

kelson , бързо оздравяване  Peace

GALIKOT, завиждам ти благородно...весели ви очички Heart Eyes

morenitta , благодаря за обяда  bouquet

puphi , Честит Рожден ден...желая ти здраве, любов и много късмет

Някой случайно да знае дали с Хели всичко е наред?

Всички ви  Hug много силно...

# 213
Здравейте и от мен Simple SmileПУФИ,честит рожден ден,мила  bouquetНе си с година остаряла,а просто повече си помъдряла!Много здраве и любов ти желая!Моренитта,вземам си и от твоя обяд,който си сервирала!

# 214

ПУФИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 215
  • Varna

ПУХИИИИИИИ newsm10

# 216
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО ДА ТИ Е НАРЕД  smile3525

# 217
ПУХЧЕ ПОЖЕЛАНИЯТА СА ЗА ТЕБ,НО НЯКЪДЕ МИ ИЗБЯГА ИМЕТО ТИ newsm53
хайде да ни е честита бяла Варна и внимателно утре по улиците

# 218
Привет Hug

Къде сте всички? Явно студът ви се отразява зле, ама не може все да е лято и плаж Flutter

Лято,kelson, оздравяхте ли?

Хайде едно топло чайче от мен

# 219
Тук сме,но и аз съм в отбора на болните.
КИАРА, с удоволствие ще си пийна чайче.Ще ми дойде добре.

# 220
У МОЛ-а сме, у МОЛ-а сме! На някои, днес хич не им беше работно и откараха цял следобед, та до сега там Crazy
Болничките, бързо да оздравявате! Ето ви по една топла супичка:

На здравите - малко антиоксиданти Wink:

Приятна вечер Hug

# 221
  • Varna
Наздраве, Ежкееееейййй cheers Drunk
Моите болни, малко живнаха вечИ. Да видим кога шЪ сЪ тръшнИ и кака ви ДелтЪ newsm78

# 222
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУУУ wavey

# 223
ZA MNOGO GODINI MORIA4KI ! JIVI , ZDRAVI I MNOGO OBI4ANI!   Hug Hug Hug Nadiavam se 4e ste izkarali strahotni praznici .Az se varnah pri jivite na 27.12 i ot dva dena ve4e stavam ,a dnes dori me dotatruziha s koli4kata do zalata s kompiutri -za dobro povedenie  Joy nadiavam se da me izp6at v na4aloto na drugata sedmica a do kraia i da se pribera ,4e ve4e ne me svarta v tova leglo ,e 6te pia po edna 6epa apove i 6te razhojdam d*to do tuk za kontrolni ,no niama da leja  Peace Blagodaria na vsi4ki za podkrepata i molitvite ,te zna4at mnogo za men   bouquet Usmihnat den na vsi4ki  Hug Hug Hug

# 224
Добро утро на всички!Хели,толкова много се радвам за теб,много,много Hug Hug Hug Бързо възстановяване,мила!Вземам си от чайчето на Делта  bouquet Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт