Съпруги, чиито мъже пътуват 21

• 37 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
ЕЖИК, Hug
Дадено, както кажеш. Иначе аз до преди малко имах гости. И за това не съм се вясвала. Преди обяда, малко поошетах и след това започнах манджите, пита пекох също, тая слънцето, тиквеник пекох, манджата и тя във фурната- във глинения гювеч готвих една вкусотия. За първи път го готвих това, ама си облизаха чиниите гостите.  Салати приготвих...и така. Та реших да ви нагледам преди да се хоризонтирам мацуранки и аз като Ежика да побутна темата, че то във тоя студ май не ни се пише ли, ко лиииии newsm78 Еййй, мама му и студ, дойде беееее #2gunfire

# 481
Делти, офрътна булка си ти! Laughing
Това, дето си го турила в гювеча и сте го облизали от паниците, моля да ми се прати като рецепта на лични Naughty!
Не мой да има вкусна манджа, дето не сме опитвали Blush

# 482
Добро утро!
Какъв сняг вали навън,едва дойдохме на работа.Ако не се налага,не излизайте.Не е студено,но е гадно и хлъзгаво.

Кафе и закуска за добро настроение!
Ежик,Делти Hugи аз искам с вас,нищо,че вече си хапнах Адана кебап.

# 483
  • Varna
Привет-мривет wavey

МАМИЧ,
Взимам си от вчерашната закуска Joy HugОтивам да претопля каЙветУ Wink

# 484
 wavey Привет , привет ! МАМЕ , аз пък ще доям, като няма други желаещи  Joy Делти   Hug да стоплиш и за мен   Embarassed Ама много сте тихи бре булки, де са изгубихте  newsm78 Хубав снежен ден на всички  Hug Hug Hug   http://makeyour.net/ecards/great_day/have_a_great_day/greetings_ecard-779.html

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 12:47 от helinci

# 485
  • на морето
Здравейте, момичета!

Много тихо е тук.....Къде сте всички? Аз тъкмо се прибрах от снежно кормуване до Бургас, за щастие, без произшествия, и се надявам да не ми се налага в този сняг да ходя някъде.

Приятен ден ви желая!

# 486
Тука сме  Laughing И аз се прибрах от снежна разходка с кучо ,голямо беснеене падна със звяра в морската  Joy а то едно красиво ,бяло и тихо вали- разкош ,ама гадно по улиците  Peace

# 487
  • на морето
Браво, Хели! Възползвала си се да се насладиш на прекрасна разходка в приказната бяла Морска градина с верен другар!
А ти как си?

# 488
  • Varna
Ей, за тВа не излизам, че гадно по улиците. Веч ми сЪ стегна и душата, ама и не тренироФки няма да ида. Ще мързелувам на топлУ, шЪ пия винУ и каЙве. Лоша съм, много съм лоша...калпазанка аз такава. Моя го пратиФ да сЪ учи...кЪт сЪ прибере, шЪ  кажа на какво...

КЕЛСОН,
Ти голям юнак да шофираш във това времИ бе newsm10

# 489
КЕЛСОН  Hug добре съм душе ,е поподръпват ми тигелите още и е малко дискомфортно ,но се трае и не се оплаквам  Peace и аз като Делтичка я карам калпазанската с внцок и кайвенце / само по чашка и безкофеиново за сега ,ама много апове ми дадоха  Embarassed /

# 490
Здравейте девойки,
И мен един мързел ме е налегнал днес,ама през последните дни бая работа свърших,така че го отчитам за заслужена почивка  Grinning Тук от сутринта едно слънчице се е облещило,обаче малките нещо много посмърчат и ще пропуснем разходката.
Келсон  ooooh! в туй време ли излезе да караш,признах те   bouquet
Айде от мен едно чайче за всички калпазанки  Hug

# 491
  • Varna
Пу първа калпазанка Wink
Ама и от сладкото си взимам, че не мога да му устоя smile3508

Моя още не се е прибрал.....ега ти....шЪ ги праЯт, моряци- прУфесУри #Crazy

Днеска моя ми чете във някаква преса, че ООН-то, загубило било битката със пиратите. Ми то никога не я е и пИчелило.....щото някой не дава #Cussing out #2gunfire Rage

# 492
  • на морето
Хели, ти си герой направо! Въпреки дискомфорта от бодовете се държиш все едно нищо не е било!!! Но така и трябва! Игра с кучо, дълги разходки, разтуха с винце.... Абе не е ли малко рано за вино? Поне да се посмрачи малко.....и тогава и аз ще ви кажа наздраве с червено винце. Ама в това време какво друго да се прави, освен да стоиш на топло у дома и да се сгряваш с винце Wink

А за карането - ми кво да правя? Бях пред дилема да ходя с автобуса, т.е да мръзна по спирките и пак някой вирус да ми се лепне (тази година направо съм притегател за тях), или да се пробвам да шофирам на сняг. е, не беше много натрупало.... Избрах с колата, но за всеки случай взех майчето като опитен шофьор и за компания. За щастие, всичко мина добре. Свърших си задачките и се прибрах благополучно, а по пътя имаше доста произшествия. Но трябва да се упражнявам и в такива ситуации, че понякога се налага и на сняг да се кара, а мъжо като го няма.....спасяваме се по единично.

Делти, днес да не събират нещо капитаните от БМФ-то newsm78 Че един комшия отпраши към варна. Хайде, после ще докладваш твоя какво е научил Laughing

Марийче, направо ти завиждам за слънчицето! Но и при нас ще се покаже, да се надяваме скоро!!!!!
Хайде, мацуранки, до по-късно на по винце

# 493
  • Varna
КЕЛСОНЧЕ,
Прибра се преди малко, обучение за нЯщУ там ама не е било за него точно.  Само му отнели от времето ненужно. Не е било да научи нещо, което не знае. Абе, да си развее дупЕтО по студа.....

# 494
  • на морето
Делти, понякога като започнат само да им губят времето за няма-що и в най-неподходящото време.....
Като гледам как продължава да вали тук, моят комшия сигурно ще се наложи да спи на хотел, че прохода едва ли ще е проходим сега?!?!?!
А вие сега пийнете с Батко ти по едно за сгряване
Наздраве, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт