Отговори
# 555
  • Варна
Привет на всички!!
И ние днес ще излезем на разходка ,само че около блока ,че много е кално и пълно с локви Whistling,само нашия татко да се върне ,че го пратихме да напазари за празниците Hug
После ще правя коледни сладки   chef,на коледа  ще сме на гости при сестра ми.
Преди няколко дни разбрах ,че е бременна  Hug,а те отдавана опитват и все неуспешно.Много съм щастлива ,ще ставам леля bowuu newsm44

Легео мерси за сайта ,веднага спретнах някоя снимчица,та вече ги изпратих на скайпа на мои приятели Heart Eyes,че все  ме молят за снимка.
Нашите ваксини ще ги слагаме на 18 януари ,когато ще сме на 3 месеца и 4 дни,и ние закъсняваме с един месец ,заради жълтеницата.
Леди каква е тази кралска глазура ,я драсни рецептата Party

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:17 от Velina_p

# 556
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Тук вали сняг, та не спира,аз от вчера ще ходя до данъчнитеи не успявам. Щв видим ако по- късно поспре, че как се шофира в таквоа време не  ми е ясно  Crazy
Спретвам в момента едни бонбонки, вчера ми щукна идеята и после ако ми даде Мила, ще си поспя. Тя тази нощ спа по- спокойно, но пък вчера през деня, голямо ядене му спретна., През час, час и половина, ужас. Явно пак растем  Crazy Незнам колко е пораснала, ще я меря на 3ти, но ми се струва много дълга и с огрони бузи. Ще видим.

Велина да ти отговоря вместо Лейди- това е белтък разбит с пудра захар и мъничко лимонов сок на много твърд сняг.  Peace Рецептата я има в тортената библиотека в готварския форум под името Роял Айсинг. Peace

# 557
Привет!
СПЕШНО! Малкия от днес се е разкашлял и много киха, сополки също има  Sad Кажете какво давате за такива състояния?
Оф, пък този тъп град вече не го понасям! Педито си тръгва от тук и трябва да вадя международен паспорт на малкия за да го водим на доктор в Свиленград!!!

# 558
Mari♥Eti, можеш да даваш Осцилококцинум. Разтваряш го в малко водичка и го изпива. За кашлицата - Стодал, хомеопатичен и става за различните видове кашлици. За сополите ще трябва да се консултираш с педиатъра, както и дали да мажеш гърдите с Пулмекс. Затова, обаче, е добре да ви прегледа педиатър. На първо време, обаче, можеш веднага да му дадеш Осцилококцинум. Нашата педиатърка ни го беше предписала, когато Ев се разболя, а тя е хомеопат.

# 559
Една доза Осцилококцинум ли се дава или едно зрънце? / тъп въпрос   Embarassed / и колко често?  А Стодал как да давам?

# 560
  • Бургас / Св. Влас
Осцилококцинума е половин доза, а Стодал пише в листовката 1 ч.л от 3 до 5 пъти дневно,но според мен за него се съветвай с лекар.

# 561
Привет!
СПЕШНО! Малкия от днес се е разкашлял и много киха, сополки също има  Sad Кажете какво давате за такива състояния?
Оф, пък този тъп град вече не го понасям! Педито си тръгва от тук и трябва да вадя международен паспорт на малкия за да го водим на доктор в Свиленград!!!

Консултирай се с педиатър, и ние кашляме от онзи ден и вчера го водихме малкия на лекар, каза, че кашля от секретите които се стичат по гърлото и му пречат да диша, нека да го преслуше на своя глава не те съветвам да даваш каквото и да е на малко дете  Hug Praynig

# 562
Mari♥Eti, ами аз давах по цяла доза Осцилококцинум по предписание на педиатърката /тоест тубичка/. Но може би е по-добре да се даде на 2 пъти по половин. За Стодала не мисля, че е проблем да се дава, ако много кашля по 1 ч.л., както ти е казала и Marvelous. Това на първо време, но задължително звънни на педиатъра и говори с него/нея. Бързо оздравяване!

# 563
Честито на всички месечинковци! Да са ни здравички и послушни!

Мари Ети, за хремата нашия педи каза кърма да капя. Веднага му се отпушва носа. Но забравям да го правя често.

И аз така се бях настроила да правя едни Коледни пръчици, но моят любим ми е махнал единственият контакт в кухнята и е сложил, както той го нарече, твърда връзка за печката и няма как да я изключа, за да си включа миксера.  Weary И се оказа, че нямаме кьорав разклонител-удължител.

С коликите сме много зле. Вече не знам какво да правя. За сега спи само с ръка на коремчето. Confused

# 564
  • София
Mишаана, баткото също беше с  себореен дерматит от 2 месец до близо 1,6 г. ходихме на дерматолог 4,5 пъти при доста добър лекар и ни назначи специални мазила дерматологични... аз на своя глава реших да не мажа  Rolling Eyes да ама не  Confusedкожата на места започна да се лющи много направо мислех,че кръв ще шурне и започнах да ги използвам започна за  да се хидратира Simple Smile мого съм доволна и ако искаш телефон пиши ми ще ти пратяна лични!  bouquet Hug

# 565
  • Варна
Мариети разтвори половин дозичка оксилококциум и по късно дай и другата половинка. Стодал не съм давала, но е хомеопатичен и не мисля, че не  е проблем да се даде според листовката. Но наистина най добре се консултирай с педи и ако можеш го заведи, че сополките не са проблем но кашлицата е по страшно, дано е от сополките и тя  Praynig Оздравявайте по скоро!

Велина Бобчето ти е казала. Честито за сестричката ти, лека и успешна бременност.   bouquet

Имам и едно предложение към мамите който правят страничката ни ..... май е време скоро да направим една за октомври 2011, за да ги посрещнем. Simple Smile))) Че сигурно ще има нетърпеливи и бързи в тестовете за бременност Simple Smile)
Лейди  много е хубава къщичката .... жена кога успяваш с всичко  .... ако имаш тайна казвай я.

Ами за къщичката ми помогна много тати, а другата тайна е че имам кротко бебе, пу пу, да ми е жив и здрав. А баткото вече почти сам се гледа и за меденките ми помага и той  Heart Eyes А татито ни не е архитект, но си пада по такива проекти и му е малко хоби.

За темичката за новите октомврийки няма проблем, ако искате от общия акаунт да им пуснем за добре дошли, ама мисля, че след около месец някъде. Аз бях с термин 1.10 и цикъла ми последния беше 25.12, така че има време.

Аз съм на работа в момента  Mr. Green

# 566
Благодаря ви!  bowuu Ще ви послушам!!! 

# 567
Леле, момичета, няма такъв сняг просто. Едва излязох за да отидем до консултацията и после един бърз пазар.

Нико е ял в 10 часа и след ваксината заспа навън и още спи. Направо тека вече и ще го будя.
Иначе е 5800, ама много мърда и нещо не съм сигурна, хихи. А сантиметри 58,5.
За тегло сме по средата, ама ръстта е под средното. Всичко друго е ок.
Много силен се оказа, яко се отбранява от иглата, трябваше да му държа крака.

Аз се залавям с коледните сладки. Чакат ме поне 3 вида, хихи.

# 568
   Привет!
Аз от няколко дни се опитвам да си взема акта за раждане на Цвети от социалните,но там е лудница  Shocked!И днес преди консултацията се изсипах и с двете,та ме пуснаха да мина първа.И жената там като ми чу името вика,ако не ми донесеш бележка за имунизациите на Цвети няма детски за нея.Викам и да я взема абсурд да се редя на тая опашка.Тя вика дай я на охраната и няма да се редиш.Така и направих.После при личната.Цвети е станала 5450 и 57см,което ще рече 730гр и 4ссм за един месец.Доволна съм,защото и тя пропуска от доста време едно нощно хранене.Заспива в 23-23,30 и става в 6 за ядене.Биха и двете ваксини и в двете крачета.Не е плакала много,сега ще видим дали ще има някаква реакция друга.Нищо не съм давала превантивно.
  Сега се мъча да изцедя кърма,че довечера съм на Коледно събиране в офиса,та в тази връзка колко кърма трябва да оставя???Сега ще замеся и една питка за довечера.
 Много са ви хубави сладките момичета,ако някоя има време бихте ли драснали една рецепта,че Алек иска да си направим.
 А ние сме всеки предиобед навън,че Весела няма как да я затворя цял ден вътре.Ако ми се стори мъгливо и много студено само мятам дъждобрана на количката.

# 569
Съни, ти май беше в Младост, нали? При социалните винаги е някакъв ад, добре е станало с бележката при вас. За кърмата - аз бих оставила поне 200мл, щото от къде да го знаеш детето, дали няма да огладнее повече от обикновено...

Общи условия

Активация на акаунт