Re: Къде в Бургас 25

• 65 127
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
в мола има поне 3 магазина в които можеш да намериш това което търсиш

# 166
Търся апрески за момченце 23-24 номер - да са здрави и лекички. Видях, че сте споменали по-горе Дайхман, ходих там, но такива не видях.
Други предложения?

# 167
  • Бургас
Знаете ли дали "Домлян" имат и друг фирмен магазин освен до пазара?

# 168
Домлян има и до Сарата в Лазур, а и още някъде, но не помня къде.
Сигурна съм, че в тази тема някой беше питал и доста момичета се включиха и допълваха, върни се малко назад Peace
Ама в тази ли беше, в предната ли newsm78

# 169
  • Бургас
Благодаря, Im So Excited !Права си! Помня,че имаше въпрос за магазини на Руен,а за Домлян съм го пропуснала! Embarassed

# 170
Търся апрески за момченце 23-24 номер - да са здрави и лекички. Видях, че сте споменали по-горе Дайхман, ходих там, но такива не видях.
Други предложения?
ми здрави не знам дали са,защото скоро ги взехме,но са лекички-от Компаса,който е зад БСУ.Към 40лв бяха.Видях че има по-евтинки модели в уличката зад Ки М.

# 171
Момичета, от къде мога да купя хубава мелничка за черен пипер? Не е задължително да е красива, голяма или скъпа (не че ще я върнем, ако е красива и голяма, хи-хи!). Проблема е, че която и да купим се чупи! Та търсим здрава мелничка за черен пипер.

Аз си имам дървена солница и мелничка за черен пипер, купих ги от Метро преди доооооста време, доволна съм - мелничката може да се регулира, колко едро да бъде смлян пипер.  Предполагам, че все още ги предлагат.

# 172
Други предложения?

Можеш да погледнеш в Метро, там видях детски апрески, 24 лв. (промоционална цена до 31 .12)

# 173
  • Бургас
Домлян има и до Сарата в Лазур, а и още някъде, но не помня къде.
Сигурна съм, че в тази тема някой беше питал и доста момичета се включиха и допълваха, върни се малко назад Peace
Ама в тази ли беше, в предната ли newsm78

Аз бях питала, но отговорите бяха за двата магазина, които сте споменали. Peace

# 174
  • Бургас/Пз
Магазин Домлян има в Изгрев, близо до новата била, и до новия китайски ресторант. Те са новопостроени кооперации , та под тях! Peace

# 175
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

# 176
  • Бургас/Пз
къде продават лакове OPI в Бургас, по-специално търся тази серия http://www.alllacqueredup.com/2009/12/opi-alice-wonderland-colle … tches-review.html

# 177
 Аз лично OPI съм виждала само в Дъглас, така че се присъединявам към въпроса.

# 178
  • Бургас
къде продават лакове OPI в Бургас, по-специално търся тази серия http://www.alllacqueredup.com/2009/12/opi-alice-wonderland-colle … tches-review.html

Ул.Успенска, от страни на х-л България, в сградана на Транстрой, на 1ет. в ляво по коридора.

# 179
  • Бургас
OPI има и в магазин "Стил" / "Александровска" до Безистена/,но не съм се заглеждала дали има от тази серия

Общи условия

Активация на акаунт