КГБ = Клуб на Готините Баби - 105

• 31 132
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Готина, По-готина, Най-готина, КГБ-ейка!
ТУ-КА СМЕ! МНОГО СМЕ!
Танче, да ти имам люляка!  bouquet
Айша, сядам малко на чорчик, и все с гримаса, за всеобща почуда - който не знай bowuu

# 616
Здравче, напълно съм съгласна с първите два реда, вярно е! Heart Eyes

А люляка, като го погледна ми идва да запея "отвънка ухае на люляк" само дето не е истина! Joy
Остава да чакаме да дойде това време, че да запеем с цяло гърло! smile3514

ЛЕКА!

# 617
  • София
Добро утро. Wink Wink Wink

# 618

Добро утро!
Шпунц - благодаря за  кафето Hug Hug.Аз обаче - без млякото.Нещо не го долюбвам прясното мляко Grinning Grinning

Наистина има проблеми с новата визия на форума,но явно още се донагласят нещата. Ще свикнем. Grinning Grinning
Тази сутрин,в очакване да е много студено,се оказа ,че не е така.Просто си е минус 4.Съвсем нормално зимно временце.

Яжке - всичко  да е наред и на другия преглед Hug Hug Hug

Приятен ден момичета ! Hug Hug Hug

# 619
                 Добро утро,момичета!
                 Лек и спокоен ден ви желая!Е,малко е студеничко,но......така ще бъде до май! Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 09:37 от Didia

# 620
  • София
                Добро утро,момичета!
                 Лек и спокоен ден ви желая!Е,малко е студенимчко,но......така ще бъде до май! Wink
ААА Диде нека е до април. Praynig
 Маринка къде зачезна?
 Каролин тенкс....   Гъбче Heart Eyes

# 621
                     Шпунц,мене ,ако питаш,да си върви студеното още утре,ама...не би! Wink Така,че пиша май с надеждата да е март! Laughing
                     Танче,сега се сетих  Embarassed мога ли да ти поръчам едно стихче и ще се реванширам!Моя много добра приятелка Наташа става на 60 години през февруари и искам да и направя нещо декупаж,ама ми се ще да има и пожелание и то оргинално,ама главата ми не ражда нищо,а и нищо не намирам в нета! Embarassed
                      Момичета,моля и вас,ако някой намери нещо подходящо за юбилей да ми го прати .Може и на ЛС за да не товарим темата.При това може и любими стихчета подходящи за случая!

# 622
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
                         Добро утро, девойки!      newsm03       smile3525     newsm53

Gabkata, при вас е минус 4, ама при нас е минус 11.....и не искам до май да е така..... hahaha hahaha hahaha.....ама кой ме пита   ooooh!

Шпунц, благодаря за кИфенцето, а това КОТАЧЕ дето ми смига ....много е готино.

Здраве и аз имам такива приключения като твоите....У дома имаме вътрешно стълбище между пърия и втория етаж. И аз нали съм от бързаците, като се "изсипвам" от горе, че чак до долу.....приличах на ЗЕБРА цял месец след това..... hahaha hahaha hahaha  пък една походка имах.... Joy Joy Joyна млада ГАЗЕЛА  Joy Joy Joy Даже и прикляквах през първите дни....  Sad

Caroline, и аз не ги обичам котараните. И ние имаме едно "куку" в съседна до нас къща и събира де що мърда котка....и у тях. Ама не седят в нейния двор, ами са плъзнали навсякъде. Нашата Ая когато е на двора да тича се скъсва да ги лае горката. И няма спасение от котаните и това е!!!  Така, че картинката, която Aisha описва ми е позната....И тая, нашата е изпяркала тотално....нищо че не е родена 1919 година. Май годината не е толкова от значение... newsm78 ....когато горния етаж ти дава ЗАЕТО винаги.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Танитка, не мога да повярвам, че ти 5 дни не си излизала....Ми ти си за награда, мила   Hug и как така се стърпя   newsm78 .....да не направиш поне един тегел в махлата поне.... hahaha hahaha hahaha

Didia, аз да не съм пропуснала покупката на нова хлебопекарна? Купихте ли вече?  Laughing

Спорен ден, момичета!      love001

# 623
Здравейте момичета! Heart Eyes
При нас слънце грее, та се къса, а ТВ-то показва минус 3 градуса! #Crazy
Изаура пере, като стана от компа ще сготвя постно зеле с ориз, ама малко, че не знам кой ще яде! Joy
Аз обичам постни манджички, особено след тия празници даже е полезно, че се претоварихме от меса! Laughing

Тутулинка, вярвай мила! Не съм излизала от 30 декември! Shocked
Писах ви, че тогава ходих до Технополис за уреда на Марси, а си купих епилатор! tooth
Днес ми е шестия ден! hahaha
Утре, нали е четвъртък, ден за Клуба, ще празнуваме Нова година, ако съм жива и здрава, ще изляза от преди обяд, да си наваксам! Grinning

Приятен ден, милички!

# 624
Три часа никой не е влизал в темата! smile3508

Аз през това време прострях, сготвих зеле с ориз, обаче сложих малко каймичка, "за цвят и вкус"! Laughing
Яденето стана "мързеливи сърми", ще видим колко ще го яде младежта, като се прибере!  Joy

Сега влизам в банята, хем ще "острижа" дядо Стефчо нула номер, хем да не мириша на зеле! tooth
После, следобядна-пенсионерска дрямка, до започването на сериалите! thumbsup

Хубаво е да си пенсионер, ама не с мизерни пенсии, като на повечето пенсионери в България! #2gunfire

Приятен след обяд! Heart Eyes

# 625
Янче  Hug Hug видях те  Grinning
Къде се изгуби тия дни? Hug Hug
 И Маринчето не се е появявала  newsm78 Hug Hug

Аз си бачкам и поглеждам към часовника да идва времето за към къщи Grinning

Танче и аз съм готвила кисело зеле с ориз и кайма ,но в тава като мусака и съм застройвала отгоре.
Май само аз обичам  от домашните зеле с ориз и зеле с бобец.Може и със свинско краче вътре Mr. Green Mr. Green
Аз имам сготвено    ориз с ребърца на  фурна ,малко трушийка и готова вечерята. Който не харесва newsm78 newsm78- ами да си приготви нещо друго Joy Joy

# 626
  • София
Днес сколасах да се прибера преди 20ч. Ще хапнем едни спагети, а после ще трябва да сложа нещо за утре. Децата ще пуснат по някоя зелка в неделя, че милото не трябва да яде такива неща и затова не сложихме /да не се дразним/. Но ще има помощи  Laughing

# 627
              Темичката ни нещо съвсем замръзнала  Laughing Къде се изгубихте ,момичета?

# 628
  • София
Аз съм ту тук, ту там  Stop

# 629
  • Кубрат/ Пишурка
Ох,най-после сколасах да седна пред комп.
Гъбче,ти си ме видяла,ама пералнята тъкмо изключи и излязох да простирам.После това-онова, Макгайвър на Диема от 19ч,хайде да пригатвя набързо вечеря и до сега седяхме с майка на масата и си говорихме.
 Ами то при мен нищо ново и интересно.Започна си сивото ежедневие: на работа - в къщи.На другия ден пак същото.Та така.Пишете поне вие!

Общи условия

Активация на акаунт