Отговори
# 600
  • Пловдив
Честита Коледа!!! 

# 601
                                                          Честито Рождество!
                                          Честит имен ден и на всички празнуващи на днешната дата!

Да сте много здрави, щастливи, да обичате и да бъдете обичани и всеки ден да е изпълнен с приятни емоции, създадени от нашите малки слънчица!

# 602
МИЛИ  МОМИЧЕТА,

НЕКА ОГНИЩЕ ДА ТОПЛИ РЪЦЕТЕ НИ,

ВИНО ДА ТОПЛИ СЪРЦЕТО НИ,

ЛЮБОВ ДА ТОПЛИ ДУШАТА НИ,

БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НИ !

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

# 603
Нека да съумеем да запазим
магията на коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи!
Честита Коледа!

# 604
# 605

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

# 606
 santa2 Честита Коледа на всички! Бъдете живи, здрави, много щастливи  Close-mas:
Честит имен дени  на всички бебчета, които вчера са празнували на патерички. Да са живи и здрави и много да радват мама и тате   bouquet

# 607
Добро утро, момичета!
Надявам се, че сте получили желания подарък и че малките съкровища са се зарадвали на своите подаръци!
Хайде да пийнем по чаша кафе и да хапнем плодове за разтоварване след тежките трапези!

Мартеа, как е Теа? Надявам се и Рая да е добре и да не се зарази от кака си!

Да ви кажа честно се чувствам като разглобена - ние си бяхме у дома и всичко си приготвяхме сами, те мъжете повече за гледането на бебка помагаха, а аз вършах като фурия, но пък съм доволна от постигнатите резултати и даже за Бъдни вечер успях да си омеся питката аз и да не е жилава!

Приятна почивка на всички, които ще имат възможност!

# 608
Честито Рождество! Пожелавам ви здраве и вълшебства всеки ден!

Антония, благодаря, че питаш - пикът на болестта при Теа беше на 23ти и 24ти, с 39,5 Т и наистина много обриви, съответно и сърбеж и цялостен дискомфорт. Сега е по-добре вече, но подкашля и има някакъв кръвоизлив в едното око, явно и то е било засегнато от обривите, има такива и от вътрешната страна на долния клепач. Рая засега не дава познатите вече признаци, сметнах, че ако до 10ти янури не се разболее, би трябвало да я подмине. Дано.

Празникът мина добре, предвид обстоятелствата. Успях да доставя деветте ястия до трапезата.
Децата се зарадваха на подаръците си. Аз пък се зарадвах на радостта на Теа, която се оживи от суматохата, както и от новото умение на Рая - научи се да прави "боц" - за мен това е първото съзнателно нещо, първото установяване на какъвто и да е съзнателен контакт.

# 609
  • малкия йеросалим
Честита Коледа на всички!!!
Мартеа трудно сте изкарали празниците.Малката Теа е голям герой.Да я на прегръщаш от нас.Милото голям зор е видяло.На мен много ме е страх от шарка  Embarassed.Кети карала само скарлатина докато бях бременна.
Ние празниците изкарахме спокойно/да не кажа прекалено спокойно/.Децата получиха многооо подаръци .Ох изчезвам,че ме викат  Grinning

# 610
Весела Коледа!
Цялото наше семейство пожелава много късмет, здраве, любов и разбирателство на всички вас.
Оля, благодаря за пожеланията за Крис и тук. Да е безкрайно позитивен и здрав и вашия малък човек!

# 611
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 612
Влизам набързо да ви почерпя Гери стана днес на 6 месеца.Тортата аз съм я правила
http://prikachi.com/images/188/2793188j.jpg

# 613
Честито Рождество на малки патерички!
Пожелавам ви здраве,щастие и много прекрасни мигове с нашите слънца!
Ангелче, честита половин годинка на Гери:)

# 614
  • Варна
Добър вечер!
Искам да благодаря за картичките на: antoniabg, vany6a, didi24, ЛУЛУ, maroobg, alexova, Нина, Мария, ani_di, ANJELINA, Mar4ela5, zuzi2, Десито, mama_zaek и Eliza. Благодаря Ви, момичета, направихте празника ми още по-прекрасен.
AnGeLcHeTyYy, честита ви половин годинка. Тортата е прекрасна. Simple Smile

Да попитам мамите, които правят сами пюретата на бебчетата, Как приготвяте плодовите, например ябълка?

Общи условия

Активация на акаунт