Отговори
# 615
Весела Коледа на всички!
Пепси, аз ги правя като зеленчуковите - сварявам с малко вода и пасирам, стават като компотче.

# 616
  • София
Добър вечееер, момичета!
Мммммммммммм каква вкусна тортичка, AnGeLcHeTyYy, честит ви мини рожден ден! Нека малката кукла да е  здрава и много да ви радва!
И аз благодаря за картичките! Благодаря и на *Eliza* за идеята  bouquet !
В момента чета за baby-led weaning - хранене водено от детето и ми изникна друг въпрос - Как да продължа да кърмя, след като на Алекса са й избили долните две зъбчета, а горните две се виждат и скоро ще избият? На моменти направо имам чувството, че ми перфорира зърното. Ще питам и някой от консултантите на ЛЛЛ, но реших да питам и вас.
Хайде лека нощ, утре ако имам възможност пак ще вляза.

# 617
Иво има 2 долни. В началото ме болеше, но после, след седмица или зърната ми привикнаха, или той започна да ме пази. Гледам, че си подлага езика върху тях. Боли ме само като започне да тегли главата назад.

# 618
  • малкия йеросалим
И мен ме интересува как се правят плодови пюрета.Благодаря на Лулу за споделеното.Нека и други мама се включат.
Исках и да ви питам вашите бебоци какви социални умения имат.Моят дебелчо физически е много тромав и съм се подготвила ,че ще е бавен във физическото развитие заради килограмите си.Вчера обаче четох дневничето на каката и се притесних.Тя на 7 месеца е правила боц, подавала е ръце и е показвала лампичката.Вярно ,че тя беше много жилаво дете,но започнах да се притеснявам за Жоро.Всекидневно повтарям нещата,но той не проявява никакъв интерес.Споделете при вас как е.

# 619
Добро утро, мами и бебоци!
Надявам се, че изкарахте една прекрасна първа Коледа с малките си съкровища! Нека всеки празник и делник от тук нататък бъдат така изпълнени с топлина и обич, както тази Коледа!!! Hug

Честито на имениците днес!!! Бъдете здрави и щастливи!!!!

Ето го и кафето, моля, заповядайте!

Мони, и при нас това 'боц' не предизвиква никакъв интерес, май никоя от тези бебешки игри не й става интересна - нито за мишката и скъсаната торбичка, нито 'хей, ръчички'... предоплагам, че по-нататъка ще се заинтересува от тях...  Обича да си приказва, да се гушка в мен, да пеем, а тя да танцува...

Моята лигла ми направи най-невероятния подарък в Коледната утрин - една огромна лигава целувка по бузата ми лепна  Heart Eyes

# 620
Здравейте,мамчета!!!
Весела Коледа !!!! На всички юнски бебоци и техните семейства искам да пожелая много здраве,топлина и радост в сърцата ,разбирателство и уют в дома ви,много усмивки и само положителни емоции със тези слънца,които имаме и които осмислят всеки едни наш ден ......
Желая ви и незабравимо посрещане на Новата 2011 г.

# 621

Здравейте,
днес празнувам Имен Ден и искам да споделя закуската си с вас.

Благодаря за картичките, които получих от всички вас. Наистина направихте нашата Коледа безкрайно щастлив празник.

# 622
                      Стаси,

Със здраве да носиш името си и да празнуваш още дълги години заедно с любимите ти хора!
Честит имен ден и на всички останали, които празнуват на днешния ден!

Благодаря за кафенцето на Етка и чудесната закуска на Стаси! Денят започва добре!  Grinning

mama moni
от около месец нашата принцеса като застанем пред огледалото ми се плези съвсем съзнателно, но аз си я научих. Горе-долу от това време се опитваше да отговори и на моето боц, но естествено с разперени всички пръстчета, но от няколко дни се стреми да е само с едното като мама. Но както много пъти сме казвали всяко дете е различно и по различно време започва да прави определени неща - едни по-рано, други по-късно.

Късен едит: принцесата не одобри пюрето от картоф, голяма скица беше и голямо мръщене и плюене му удари, заснета е и с камерата. В утрешното ще сложа малко кърма да видим дали няма да й е по-вкусно.

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 12:14 от antoniabg

# 623
  • Пловдив
Привет, момичета!

Честит имен ден на всички именици днес - да се слави името Ви!!!

Тези дни нямам много време за форума,от днес съм сама в къщи с двете принцеси на мама и всяка си иска своето. Тъкмо оправя бебка и каката ме дърпа за нещо и обратното    Joy  Направо съм за скрита камера.

Надявам се всички да сте се забавлявали по време на празниците!!!  Peace

Тони, и аз обичам всичко да снимам да запечатвам за спомен  Laughing   Дано утрешният ви опит е успешен!

# 624
mama moni,  за уменията наистина всяко дете е различно. Боил е много добър с опората (може би защото е клечо и не му тежи дупето) така че най-много обича да стърчи прав и да подскача. Като го изправиш от легнало положение, се изправя прав с малко усилия в колената, прилича на щангист Simple Smile. Боц не прави, явно не му е интересно, но дава здрасти - като му кажеш "дай си лапата" Simple Smile Не се плези, не мога да го накарам да ме имитира. Сега сме на гости на баба, която си играе с него по цял ден и го научи да върти гумите на един автобус играчка и да рита топка.
На мен също ще ми бъде интересно да споделите кой какво може.

Етка, много сладко. И Боил ми раздава много целувки. А една сутрин ме изненада най-приятно, като със събуждането се обърна към мен и в последователност каза - ЕЕЕЕЙ, МАММММ-МА  Grinning

Поздрави от нас и весели празници!

# 625
 ЗдравейтеЧестито на всички празнуващи днес !  bouquet   И моя син има имен ден,почерпете се за негово здраве     party023 Антония бг  чувала съм,че малките бебенца ,не трябва да се гледат в огледалото заради погледа.

# 626
Честит ти именник, zuzy! Да е жив и здрав и много щастие да ви носи!

Антония бг  чувала съм,че малките бебенца ,не трябва да се гледат в огледалото заради погледа.

А защо да не се гледат децата в огледалото? Моя от малък е почти толкова суетен, колкото баща си. А и повечето бебешки / детски играчки имат нещо наподобяващо огледало. Сега се сещам за любимото на всички бебчета тук кубче на Taf Toys. И то е с "огледалце" на едната страна.
 Peace

# 627
Здравейте момичета,

ние вече сме вкъщи, но днес е пълна лудница вкъщи. След дундуркането при наштие Мадлен цял ден хленчи и ме побърква.
Успяхме да направим и сурвачката накрая с каката. Готвих, оправях багаж и вече силички нямам.
Мартеа, трудното е минало,  браво на момичето!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!
Честита и Коледа Grinning Много здраве и благополучие на всички!

Малко съм лаконична, но дребната врещи вече.
Ставам

# 628
И от мен Честита Коледа и Честит празник на всички, празнуващи днес! Бъдете здрави и щастливи.
Никола винаги, когато се погледне в огледалото, се хили, понякога и с глас. Даже така го развеселявам, когато е кисел и нищо друго не му грабва вниманието. И през масата си го подаваме, нищо, че като ни видят, че и млади хора (да не им се начудиш), се изприщват. Не робувам на глупави суеверия. И друг път съм споделяла това тук.
Слагам го вече в стол, правилно или не, друго спасение като седнем на масата няма. Все пак, гледам да не прекалявам, макар и да не знам защо точно.

# 629
  • София
Ето и от мен почерпка за имения ми ден и честито на всички други празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт