Хайде покажете си СПАЛНИТЕ - тема 6

• 133 178
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Ето какво сътворих с моята спалня .. още не е довършено съвсем, не съм избрала дръжки за мебелите, вратата е за смяна и пердетата още не съм ушила, но време има много...

# 16
  • София
Диляна, честита спалня! Уютна е. Чамови ли са мебелите?

# 17
Диляна, честита спалня! Стените с тапети ли са - много ми харесват  Peace

# 18
Благодаря, радвам се, че ви харесва  Embarassed
Букови са мебелите, като рафтчетата и страниците на гардероба са чамови за по евтино Wink
Стените са тапет, като кафявото е бял тапет, боядисан с латекс. Нямаха "готов" кафяв тапет, който да пасва с кафявото от райето и затова с тониран латекс.

# 19
  • София
Ами, масива си е масив.  Laughing  Предполагам, че на втората снимка ще се появи и огледало.

# 20
Излезе ми много изгодно, а и всичко е по мои размери. Да ще има, но беше объркано и го върнах за поправка  Laughing

# 21
От първите снимки мислех, че цветовете са зелено и кафяво, после разбирам, че май е бежаво и кафяво  Laughing
Иначе е много уютно и топло, определено. Само едно ще те посъветвам - като купувате и слагате пердета - направи ги дълги и от край до край на стената - тия тръби трябва да се скрият.

# 22
Бежово, кафяво и малко златисто са тапетите.  Все още стаята се осветява от една крушка, грозно стърчаща от тавана  Laughing затова и снимките ми са лоши, за което се извинявам. Плата за пердетата е купен като за дълги до земята, десена се вижда на последната снимка, но още не съм имала време да ги ушия Simple Smile
Избора на интериор, цветове, пердета, организация на гардероба и шкафчетата го дължа до голяма степен на прочетените безчет теми въс форума, както и на няколко фън шуй книги и разбира се на доза въображение, за да съчетая "наученото".
Благодаря на всички пишещи във форума за многото и разнообразна информация, чакат ме преустройство, обзавеждане и декориране на кухня и холотрапезария, антре и в някой хубав ден и баня + тоалетна, така че ще продължавам да ви чета усилено, но за сега "обекта е замразен, чака финансиране"  bouquet

# 23
Честита спалня! Много приятни тапети.
Коя фирма ви прави мебелите?

# 24
Предполагам това е спалня в къща, а не апартамент или греша? В нашата къща също тръбите вървят така през етажите, не са скрити, няма как.  Tired И корнизът не е направен до края, а действително би било добре, ако могат тръбите да се скрият поне зад перде, ако не може зад друго.

# 25
Това лечно се оправя - с малко гипсокартон  Laughing
Вкъщи в ба ните и тоалетните така закрих тръбите, с една чупка от гипсокартон. В спалня в къща - няма начин да минава тръба - за какво ще минава от там? Това си е панелка - така ги правеха всички преди.

# 26
Редовно следя темата,идеите за моята спалня взех от темата СПАЛНЯ В ЛИЛАВО.

# 27
# 28
Ма получи ти се, ма мноо мини таз снимка  Laughing

# 29
Ма получи ти се, ма мноо мини таз снимка  Laughing
  Ние от провинцията не говорим на МА  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт