Dexter (втора тема)

• 17 756
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
  • Ænima/Albuquerque
 Hug Mr. Green

# 601
хм и други съмишленици за Декстър  Simple Smile
Ще се запиша в очакване на информация за шести сезон

# 602
  • Ænima/Albuquerque
Още малко инфо около новия сезон.

# 603
  • Ænima/Albuquerque
Абе... понеже си правя re-run на четвърти сезон, та се питам, как Декстър лично не закла проклетата Рита?  Banghead

# 604
 hahaha Подозирам, че с всяко следващо гледане става все по-дразнеща.  Mr. Green

# 605
  • Ænima/Albuquerque
'Начи, преди ако ми беше противна и дразнеща, то сега всяка секунда екранно време, предизвиква у мен гастроезофагеален рефлукс.
Струва ми се, че за три серии ми докара и язва.  Crossing Arms

# 606
Направо те разбирам, на мен при първото гледане не ми беше гадна, ама при второто вече ми  идеше да я ошамаря. Хем тогава бях бременна и би следвало да й вляза в положението, ама аз влязох в положението на Дексиньо.  hahaha

# 607
  • Ænima/Albuquerque
Хич в ник'во положение не мога да и влезна!
Завалията ни, миличкия, тая го побъркА! Mr. Green
Добре, че Тринити го оттърва, виж, като я нямаше в пети сезон, колко хубаво се получи. hahaha

# 608
Ми то 'щот Дексьо е добър. Я Пол как я постуваше и тя кротува ама с Декси к'ъв деспот стана, че и сърдита, че не й гледал децата достатъчно. Тц, тц, тц, тц. И аз не можах да вляза в положението й. Баси! Той не се е събул още и тя му хвърля хлапетата. И все нещо иска и все не е перфектен.

'Начи, преди ако ми беше противна и дразнеща, то сега всяка секунда екранно време, предизвиква у мен гастроезофагеален рефлукс.
Струва ми се, че за три серии ми докара и язва.  Crossing Arms

Хахахаха! Мога да ти препоръчам адвокат. Жалко, че не е жива Рита де, 'щот имаше шанс да я осъдиш за нанесени неимуществени щети.

# 609
Сега като го изгледах промото, дето Сарки го е пуснала така ми се пригледааааа. А трябва да чакам чак до октомври  Sad.

Поздрав  Hug

# 610
  • София
Ох! Сарки, направо те съжалявам... ама пък Декс тогава е тоооолкова готин.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А като се сета, че в първи сезон я харесвах  hahaha hahaha hahaha

# 611
  • Ænima/Albuquerque
Декс 'секак е готин, но не мога да гледам как го прави каквото си иска, нищо, че има задни мисли, а тя го смята за послушание.

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Ох, много ми е мъчно за Лънди... и за Дебра!
Светна ми!
Куин се изпусна пред репортерката, че Супер-ФБР-агента е по петите на Тринити и още на следващата серия мастията отиде да го гръмне.   newsm45

# 613
  • София
ето ме и мен тук, безнадеждно влюбена в Декстър (сериала де, не мъжа...можеха и по-готин пич да изберат).
изгледах и 5 сезона, страшно ми хареса. край, зарибена съм в очакване на Октомври Simple Smile

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Майкъл се слива чудесно с образа, а и си мисля, че съм свикнала и го обичам прекалено много. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт