Отговори
# 660
Аз досега не съм имала каквото и да е течение от гърдите. Това значи ли, като имаш коластра предварително ще имаш повече кърма?

# 661
Нямам представа, но аз го имам от някъде 5тия месец, а всички ми казаха, че си въобразявам, защото било много рано. И един ден както си бяхме вкъщи мъжа ми видя мокрите кръгчета около зърната ми на тениската и се убеди, че не си въобразявам.

# 662
  • до моите любими хора
Момичета аз също гласувам за новата темичка да е:
"Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече"/jozzy/
Нека всички се надяваме за сега малките бебоци да стоят на топло в коремчетата ни докато укрепнат и пораснат повечко. Днес случайно попаднах на темичката с декемврийските мами и ми стана много тъжно, като видях че има там мама, която е родила близнаци още в 27 седмица и е за губила момченцата. Така че, нека всички много да се пазим и да стискаме палци нашите дечица да изчакат да влезем поне в деветия месец, преди март месец не даваме да излизате бебоци да знаете  Naughty
Но нека ние мислим положително и се молим на Господ да закриля децата ни! newsm17

# 663
  • до моите любими хора
Момичета относно коластрата да ви кажа, че и аз имам някъде от началото на шестият месец. В началото се изплаших, че е много рано и се разрових из нета. Намерих доста мами, които са имали и казват, че е нормално. При първата бременност имах съвсем малко чак в деветия месец, а сега много рано и то доста повече и не е еднократно през деня. Не мисля, че има връзка с това дали ще имаш повече кърма или не. Просто всеки организъм е различен и реагира по различен начин.

# 664
Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 665
  • гр.София
 Simple Smile
Здравейте мамчета, и аз след кратко отсъствие да се включа

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, МНОГО УСМИВКИ ДА НИ ДОНЕСЕ!

ЗДРАВИ И СЛАДКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА ДА СИ РОДИМ!

# 666
И аз съм за :

/jozzy/

# 667
Здравейте,
аз гласувам за Страхотна сме комбина - МАРТенска дружина /jozzy/
За коластрата знам, че това е съвсем нормално да имаме още от около 6 месец и няма нищо общо с това дали после ще имаме повече или по-малко мляко или нещо подобно. Просто оргънизмът на майката се подготвя за хранене на бебето. И това беше казано на една от лекциите С 9 м. на училище, така че няма място за притеснения, въпрос на организъм.
Аз също ходя вече все по-често до тоалетната през нощта по 2, дори по3 пъти и това адски много ме изнервя, понякога не мога да си заспя отново... абе ужас. И аз съм чувала, че така майката се подготвя за бодърстване с малкото бебче.
catwalk много неприятно със зъбчето, стискам палци всичко да е наред Peace

# 668
и аз съм за :Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече
/jozzy/

Момичета взех доста да се притеснявам за тоя фундус.четох някаде че трябва да отговаря приблизително на седмиците, а предния път като бях на консултация в 26 седмица ми беше 22-23и от тогава да ми е станал +1,2 см като се гледам май ми е 3 пръста над пъпа, а за тази седмица пише че трвбва да е доста по- нагоре.дали е проблем?доктора предния път нещо не каза случвало ли ви се е подобно нещо?все за това си мисля Embarassed

# 669
catwalk  Hug Дано бързо ти оправят зъбчето, често при бременност зъбите заповат да се клатят... Sick после уж се оправят. Стискам палци да не е нещо сериозно.
За заглавие ми е все едно, което ви допада него слагайте.
За коластрата с баткото имах от 5-6 месец, като накрая към 8-9 месец съвсем се разтекох и ходех с подплънки. Сега - НЯМАМ И КАПКА! Всяка бременност е различна ! А дали ще имаш кърма или не не зависи от това. Wink
radostani ама и ти защо четеш  такива неща.......
Цитат
Така че, нека всички много да се пазим и да стискаме палци нашите дечица да изчакат да влезем поне в деветия месец, преди март месец не даваме да излизате бебоци да знаете
ама нали ти е ясно, че в 9 месец влизаме февруари  Mr. Green тъй, че Божа работа!
 petq_alisheva щом ДОКИ не се е запритеснявал и ВИЕ не дейте....ама сами се вкарвате в някакви филми.  Naughty  На някой корема е видимо по- нависоко, на други по на ниско...ама всъщност не е точно така...на 1 коремите големи, на други малки ... бебетата се раждат и по 2 кг и по 4 и по 46см и по 54см нещата са различни. Важно е да се роди живо и здраво!      ......а и ако си с късн аОВУ е нормално 1-2 седмици да е по-ниско матката .

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 18:32 от Thomasito

# 670
/jozzy/
Аз съм за тази. Peace

# 671
  • до моите любими хора
Thomasito знам, че в деветият месец влизаме още февруари, но аз се надявам да изкарам до края а това е 6 март. Колкото по-близо до термина толкова по-добре. С баткото преносих един ден и сега се надявам, че няма да е по-рано пък каквото Господ е рекъл все пак нали знаеш. Най-важното живи и здрави! newsm10

# 672
Бебчето в коремчето расте, през март радост ще ни донесе
Гласувам за това заглавие

Варненки утре и аз съм пред Хиполенда в 11.00 часа
Да не тръгнете без мен

# 673
Tasha    Mr. Green без теб накъде ?!

# 674
  • Бургас
Thomasito , това което си написала, малко ме успокои  Hug Силно се надявам да се оправи, и да не съм така  newsm47 Crossing Arms
Нямам нито капчица коластра аз.
Освен това за сега спя спокойно около 7 часа вечер като ставам само веднъж. Аз мисля, че ще се справя с липсата на сън около грижите за бебо, защото доста време работих нощно време и може да се каже, че будуването няма да е нещо ново за мен, но ще видим...

Момичета, аз след 14 февруари ще си имам едно наум, че бебчето може да се появи всеки един момент (щом съм вече в деветия), въпреки, че термина ми е на 17 март. Да ви кажа по-притеснена ще се чувствам ако пренося...
Готина среща ви пожелавам утре  lalalala

Общи условия

Активация на акаунт