Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Я , Ани и твоя ли малък е април? Всъщност моите и двамата са април , но различни зодии. Не питайте как се живее с рогати Shocked
Аз не се понасям вече...
А по принцип се славя/ех/  като голям инат.
Трябва да устискам!

djona, рано е, мила, за споделяне.
Ами днес съм на една кълка от печено пиле.
Мисля да започна с НВХ диета. И довечера ако ям само пуешка шунка ще е ок
Тогава ще споделям, ако издържа без шоколаааааааад Shocked

# 436
Да, имам си малък Овен на 11.

# 437
Без сладко се живее много по-добре. Но нямам чак такъв инат.

Аз и без това не обичам много,ама сега ми е влязал един сладкиш в главата и днес ще го направя.

# 438
Red Velvet чак пък по-добре...може би по-здравословно, но и това не е много ясно Thinking

# 439
Ами да ти кажа аз като бях спряла сладкото и тестеното, много по-добре се чувствах. Ама сега нямам сили, то само това удоволствие ми е останало....Яденето като цяло, аз сладко ям веднъж на 2-3 дена и без друго...

# 440
Не знам за другите, но аз от сладкото няма да се откажа...в смисъл то е едно малко удоволствие и като не прекаляваш с него, всичко е ок...няма да забравя как ми беше много зле/кръвното ми играе...или е високо или прекалено ниско/, та за една бройка щях да припадна в МОЛ-а и една бонбона, някакъв белгийски шоколад, спаси положението:peace: така че за мен сладкото си е необходимост Peace
Red Velvet   ти ядеш изключително рядко сладко на 2-3 дни, не се отказвай и от него Hug

# 441
Ами аз от яденето като цяло трябва да се откажа. Ама например ако знаете как ме успокоява едно KFC в напрегнат ден..... cheers eat

# 442
Аз обожавам тестени неща, мога само от тях да живея.......... Rolling Eyes

# 443
Аз обожавам тестени неща, мога само от тях да живея.......... Rolling Eyes
+1
да не изброявам,че ще се окапя Blush

# 444
За сега издържах... Хапнах малко шунка много съм гладна , но ще лягам>

# 445
Яж само чисто месо, без колбаси.....наистина са гадни.

# 446
Отдавна не съм писала в темата  Sunglasses
Но като заговорихте за любимите ми храни - тестени изделия и сладко, в частност шоколад и производни няма как да остана равнодушна  Mr. Green но тестото веднага ми се лепи, а така го обичам  Tired

# 447
Леле, къде съм попаднала  Mr. Green Аз пък не обичам много сладко, предпочитам солени храни. Обожавам салати, ям ги в промишлени количества, също и супи. Първата ми бременност разбрах какво им е на всички, които обичат сладко  Laughing Ядох дори реване, което мразя от детската градина...не се стърпях  ooooh! А колко баници, гевреци и всякакви тестени неща, които ми бяха преди все сухи изядох...не е истина

# 448
Аз докато бях бременна, ядях по цели торти, буквално.
Случвало ми се е за един ден да омета сама една торта, после пращах мъжът ми до магазина за още Blushобикновено вечер.

# 449

На всички, които имат повод за празнуване!

Аз си падам по сладкото/шоколади, бомбони/, но не ям пастички и рула.

Общи условия

Активация на акаунт