Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Леле, аз явно съм доста...не знам каква Thinking
Отказах цигарите; не оглеждам мъжете, особено пък дупето им...някак ми е под нивото да го правя...Но като видя мъжкар дето му личи отвсякъде, че е такъв, определено радва очите ми Peace

# 466
Здравейте Hug
Тези дни махнах сладко и тестяно от храната си,леко откачам,но ще се придържам.... Wink
За типа мъже,моя с това ме спечели,умен с чувство за хумор ,дълка черна коса,имаше и катинарче,но без него повече ми допадна Wink,кожени панталони,кубинки,обица Joy Сега е улегнал,не купонясваме така,няма я дългата коса,но пък качествата му са си същите. Wink
По улиците не се заглеждам ,ако видя някой красавец,просто поглеждам,но не обръщам глава след него,загубена кауза,няма смисъл Laughing
Слаби и аз не харесвам.
Не пуша,отказах ги при бременноста и след  това не видях смисъл да ги запона пак.Спечелих си някоя и друга годинка живот Wink
merydit в http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?cat=7  има доста корейски сериали Wink

# 467
# 468
Леле, аз явно съм доста...не знам каква Thinking
Отказах цигарите; не оглеждам мъжете, особено пък дупето им...някак ми е под нивото да го правя...Но като видя мъжкар дето му личи отвсякъде, че е такъв, определено радва очите ми Peace
Peace

# 469
# 470
То пълно с таквиз по улиците.
Харесвам типажи, подобни на първия и самия него, де, но по- скоро като телосложение да кажа.
Пуша, особено по време на  дву- или тридневни дежурства, но мога да откарам и месец с една кутия. Моите са от най- леките.

# 471
И моите бяха от най-леките, миналият месец ги отказах на 18.12 + кафето.
Алкохол почти не пия, по мъже не се зачглеждам, добре, че имам други недостаъци/пороци, инче плешките щяха да ме досърбят Joy Joy Joy
Настройвам се за утре да изкарам на вода, нали от тази вечер е пълнолуние...
Тази лакомия............не мога да се преборя, да ги разкарам тези 5 излишни кила ooooh! Tired

# 472
Аз днес бях на пазар и съм много доволна от покупките. Докато си намирам дрехи по нормални магазини из моловете, няма да се притеснявам  Joy

# 473
Мен ме друса суетата, обичам да влизам и изглеждам ок във всяка дреха, а с тези 5кила от горе, няма как да стане ooooh!

# 474
Мен ме ядоса няква дето каза, че жени 160 и 50 кг са трътлести...аз се чувствам супер, а тая ще обижда Sad

# 475
Не и се връзвай, всеки различно изглежда при различни кг.
Аз под 50 кила съм грозно слаба(сега съм 56/160), не съм дебела, но 52кила съм най-ок.
Когато бях 49кила, само ми мрънкаха всички да се взема в ръце и да кача някое кило, че съм била грозна.
Имам позната 47кила е, ако ни видиш двете, аз съм с почти 10кила отгоре, но аз изглеждам по-слаба. Зависи си от конструкция........много неща, не само едни голи килограми.

# 476
Аз сега съм 48-49 и искам да отслабна, но просто ей така, а не защото се чувствам трътлеста...щом стана 47 ме намират за кожа и кости Shocked

Deziderata, какво стана с прослушването на детето???

# 477
За външният вид мога да кажа, че държа най-вече на чара. Приятелите на мъжът ми бяха ми казали, че като излизат с него просто нямали никакъв шанс с неговата чаровна усмивка, и мен така ме спечели  Laughing Иначе висок, с къса коса предпочитам (и вече е така  Mr. Green), едър - да си тежи на мястото, но не дебел  Peace Иначе и аз като Киара не се заглеждам, просто никога не съм била наблюдателна, трябва да се спъне в мен някой младеж, че да го видя  Peace
За килограмите съм била от дете много слаба и така съм свикнала да се гледам и да се харесвам - 174/55 кг. С първата бременност като бях станала 62-63 кг хората започнаха да ми казват да си запомня кг и да не спадам под тях, защото съм изглеждала страхотно, а аз се чувствах като толумбичка  Laughing Сега да не казвам в момента с 72 кг как се чувствам  hahaha
Цигарите ги научих рано и навреме се отказах от тях - започнах ги на 18 някъде, въпреки че ми ставаше лошо...на 22 бях стигнала по кутия на ден и един хубав ден ми дойде акъла в главата и просто реших и ги спрях. Нямаше драми и чудене, бях болна 1 седмица, през която не пуших и не ги започнах никога повече. След половин година запалих да видя как е - ами пак ми стана лошо, както за първи път като опитах и повече не съм опитвала никога. Нито съм си брояла дните, нито празнувам от колко време не пуша  Peace

# 478
И аз пушех като бях на 18-19-20, но само когато излизахме. Никога не съм била активен пушач и никога не съм имала проблеми да кажа НЕ. И така, повече от 5 години не съм слагала цигара в устата си. Мъжа ми от време на време пали пура като празнуваме нещо.

# 479
Пуша , пия и по мъже ...се заглеждам!

Но такива като на снимките- много са ... еднотипни.
Един мъж първо ми хваща окото не с външност , а с други неща!

Общи условия

Активация на акаунт