Скорпионките...прекрасни...-3

• 22 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Така, така...хайде сега разказвай Wink

# 676
Ми аз съм малко мрачен човек, не съм фен на медицинската сестра и доктора. Виж, с доктора мога да направя различни други неща.
Но аз харесвам по-различни сцени.
За мен е секси забраненото. Съответно от години е моя фантазия да имам секс в църква например.
Аз като атеист не се притеснявам, но това, което е възбуждащо за мен е, че това е нещо свято за повечето хора, има векове история, значение, строгост, правила, но в същото време една църква е място на уединение и мистика. Прост пример беше.

# 677
В темата за Кафето в Чужбинския бях изтипосала един зеленоок южнофренски свещеник... Пък съм вярваща. Не че го награбих, де. Но все пак ми минаха твърде нерелигиозни мисли в това тъмно, хладно църквенце...  Whistling

А по въпроса за гъвкавостта на партньорите - само един досега е успявал да ми влезе в тона, една моя много любима Риба. Ама той и за други неща беше на същата вълна, опасно близък ми беше.  Grinning Останалите са били а/ псевдо моралисти; б/ комплексари по темата. Още се търси идеалната комбинация.  Laughing

# 678
Скорпионки, видяхте малко слънце и дим да ви няма, а !?

Как я карате?

И аз тръгвам по задачки.

# 679
djona , слънцето, че е хубаво - хубаво е...но не заради него е моята липса...просто нямам какво да кажа по последната тема / с бедна фантазия съм Confused/...

# 680
Ти с бедна- аз с липсваща. Вероятно затова и не обичам теми със сексуална насоченост. Simple Smile

# 681
djona , слънцето, че е хубаво - хубаво е...но не заради него е моята липса...просто нямам какво да кажа по последната тема / с бедна фантазия съм Confused/...

и аз така, предпочитам да правя секс, вместо да мечтая и говоря за него.........намирам го за излишно.

# 682
Аз и подробности споделих,  Лъки, ако не си ги видяла, добре че ги изтрих Joy
Еее, Дренка, изпуснала съм ги подробностите...
Лъки, на финала си, съвсееем малко е останало Grinning
Лейди ФиЛ, за да ми е по-весело накрая с големия корем, мъжът ми е със спукана кост на крака и лежи по цял ден, Малчо ми вдигна 39.3 температура, свекървата е болна и тя и не може да идва да помага, майка ми поне се появява през ден...но честно казано съм изпушила... #Crazy

# 683
Оле, аз съм много назад с психологията, не знаех, че който има сексуални фантазии, не прави секс наистина. Ми аз девствена ще да съм с това моето въображение значи.  Joy

Лъки, кофти... Мисли позитивно!  Hug

# 684
Оле, аз съм много назад с психологията, не знаех, че който има сексуални фантазии, не прави секс наистина. Ми аз девствена ще да съм с това моето въображение значи.  Joy

Лъки, кофти... Мисли позитивно!  Hug

Не знам, дали твърди някой психолог/ще трябва да проверя в дебелите книги Mr. Green, позабравила съм, но от личният ми опит, предпочитам действащите пред говорещите хора(по принцип). Особено, когато става въпрос за секс, съм установила, че говоренето замества правенето.  Намирам секса за прекалено личен между двама, за да се обсъжда с трети(дори и фантазии). И още неща мисля, но хайде, да не ставам груба.
Лъки, какво му има на детето? И моят синковец тези дни беше болен, но лекарят ни изписа страхотна хомеопатия, и за два дни се излекува и е пушка. Сигурна съм, че ще се справиш, целият екшън те подготвя, за новите емоции за след раждането.
И аз преди да родя, емоциите бяха на макс: местехме се в ново жилище, спалнята ни беше сбъркана и не беше готова от проектантската фирма+още дреболийки по бг, аз трябваше да раждам по-рано, мъжът ми правеше промени  в бизнесът си..............успяхме накрая Wink

# 685
Ани, за да е още по-забавно се оказа, че джипито ни е извън страната и някаква друга докторка го замества, която нито познаваме, нито тя нас. Решихме, че е по-добре да не ходим, ако не стане по-зле положението, за да не чакаме с часове докато ни приеме, пък и не знам тя какъв подход има за лечение - не съм привърженик да ми тръшне една камара лекарства и антибиотик, за да спи спокойно  Peace Така че се самолекуваме в момента - имахме висока Т и запушено носле, оттам се стичаше и секрет в гърлото и предизвикваше кашлица - вит С, осцилококцинум, пулмекс-бебе, стеримар, капки в носа лайка с мед, Проспан и до вчера давах и Нурофен, днес няма засега температура, надявам се да се оправя вече. Спирам до тук, че превърнах скорпионската тема в "Домашен лечител" и сигурно отегчих всички  Stop

# 686
Лъки, ако сте в Сф. мога да ти препоръчам нашият педиатър, много съм доволна, за 2г. 10м, Росен е пил само веднъж АБ. Сега се оказа вирус, имаше обилна хрема, за един ден стана порой +Т. Изписа ни коризалия(за хрема, настинка), инфлуцид, умкалор и лимфомиозот(всички са хомеопатични. Впечатлена бях как първите две убиха за един ден хремата, още не му е съвсем чист носа, но подобрението е повече от значително.

# 687
Лъки , бързо оздравяване на всички у вас...

# 688
Точно така! Никакво говорене. В изключителни случаи, да обсъдим перилните си препарати. Извинете, но тази тема е толкова тегава, че... То бива, бива липса на чувство за хумор, но това удря в земята целия ДиС вкупом.  Whistling Наживо не познавам нито един Скорпион, който да е толкова скаран с предницата си и да е вечно на задницата. И Слава Богу.

Айде, оставям ви да ида да си поприказвам с някой.

# 689
simplyaven  , много съжалявам, че явно съм скучна, но както казах бедна ми е фантазията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт