Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ? 2

• 103 970
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Днес си харесах едно феноменално яке! не съм виждало такова да си призная. изключително е. на Рива Пловдив /като отидете на якета- яке с плетиво се води/. В сайта им изглежда отвратително, но на аз го видях на живо в магазина им. Черно. Шият го до 50 размер, но ми взеха размери и казаха, 4е работели и по размери на клиента. Надявам се като го получа да не се разочаровам с някоя сбъркана мярка /убедиха ме, че ще го преправят колкото пъти е необходимо/ . Ще пиша пак
Ще дадеш ли линк към фирмата, за да разгледам. От Пловдив съм, но не съм ги срещала!

# 421
  • В най - голямото село
Цитат
Днес си харесах едно феноменално яке! не съм виждало такова да си призная. изключително е. на Рива Пловдив /като отидете на якета- яке с плетиво се води/. В сайта им изглежда отвратително, но на аз го видях на живо в магазина им.

Къде имат магазини?

# 422
 http://www.rivafashionbg.com/product/107/byala-shuba-s-pletivo.html

това е и сайтът, и якето. наистина изглежда супер отвратително тук.
Магазинът във Варна е на ул.Преслав, веднага под Валентината. Делят един магазин с обувки Габина.
Ако искате изчакайте все пак да видя какво ще ми спретнат.
Сега пак гледам по-внимателно снимката, май е доста по-различно /явно само идята е подобна/

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 11:14 от Milk_Butter

# 423
Здравейте, дами. А как се справяте с чорапогащниците и чорапите? Какви марки купувате и откъде?

# 424
Здравейте, дами. А как се справяте с чорапогащниците и чорапите? Какви марки купувате и откъде?
уместен въпрос. купувам най-големия и после стискам палци /невинаги помага обаче/

# 425
Мацки, я споделете от къде мога спешно да си купя яке на прилични цени в София? Студа ме изненада неприятно Sad

# 426
Търся панталони с кройка като на дънки. Не искам да имат ръб. Трябват ми да са по-ежедневни. И като за спортни обувки.
Ако някой види подобни, ще се радвам да сподели.  bouquet

П.П. Някой да има наблюдения какво е предлагането в магазинчетата на "Плиска"?

# 427
Имаше дънки вчера - тъмни и черни общо взето, големи размери. Не погледнах за други... Какъв размер горе долу търсиш? Ще скоча да ги проверя утре и ще пиша.

# 428

Бях пуснала тема за чорапогащи тук, но доста време не получих резултат. За да не стане като реклама само ще кажа, че имат уникални неща. Скоро научих, че освен за макси ще има и за макси бременни. Пускам ти на лично коя е фирмата. Имат и онлайн   bouquet

# 429
Аз пък си купих от Липненски чорапогащи ХЛ ( тънки, 20 ден) по 1,75 лв - и изненада- чудесни са ми, днес ще мина да взема поне 10 ( но смоя късмет ще са свършили)
Ма гърба пише мисля до 95 кг че стават и определено си отговарят. Дано на някой е полезно, защото цената е много добра   Peace а ако късате чорапогащите със скоростта, която аз, то има смисъл да се търсят по-евтини

# 430
  • Пловдив

Бях пуснала тема за чорапогащи тук, но доста време не получих резултат. За да не стане като реклама само ще кажа, че имат уникални неща. Скоро научих, че освен за макси ще има и за макси бременни. Пускам ти на лично коя е фирмата. Имат и онлайн   bouquet
Би ли пуснала и на мен сайта! Иначе, не съм имала проблем с чорапогащници, във всеки специализиран магазин си намирам. Аз нося само под пола или рокля, та не купувам от обикновените.

# 431
  • Под гъбата
Може ли, и на мен на лични сайта?

# 432
  • Русе/София
Е всички ли да се молим за ЛС?Направо го напиши в темата.

# 433
Ами нали затова е темата, всички да споделяме информация. То е ясно, че не на всички ще е интересна и полезна информацията, но нека всеки да прецени. Моля пуснете линк към коментирания магазин.
Аз си търся дънково яке. Не искам от Мис Макси или както там се казваше магазина за големи номера и бременни дрехи. Искам стандартно дънково яке, питах в Ред Стар- изгледаха ме странно, нямали големи номера в момента, да мина др. седмица. Ми аз съм си взимала дънки от там, сякаш сега започват да ги шият тези големи размери...Ако имате инфо за магазин за дънкови облекла, споделете моля!
А коментирания магазин на Плиска къде е точно и до кой номер са дрехите?

# 434
Днес се разходих тук-там в търсене на панталони за ей такова време. И по-есенни.
За пореден път ме депресираха с коментар за външността ми. Разни знаещи продавачки, които ми обясняваха, че за бременни и едри жени нямали дрехи. Ей, побеснявам. Да се зачуди човек с какво ли се обличат тези хора. И не ми казват пряко - за вас няма. Ами заобиколно се опитват. Как влезнала една по-едра жена и не могла да си купи панталон. И как онзи модел блуза (тип торба) й стоял страхотно!
Сега по ред.
В подлеза на Орлов мост има едно магазинче с размер на предлаганите дрехи до 60.
На "Плиска" нищо не видях. Цъфс, те са две магазинчета, които коментираме. Едното е на самата спирка в посока Окръжна болница. А другото е на блока зад спирката. До едно магазинче за чорапи.
Късмета ми се усмихна в подлеза на Окръжна болница. Там на едното място имаше панталони, тип официални, т.е. с ръб. Цени от 12 до 16 лв. Пропуснах ги, защото сега не ходя с такива обувки. А да се впусна в търсене и на обувки, нямам нагласа сега. Сдобих се с кафяв, сив и тъмно син панталон. С кройка на дънки. Точно каквото търсех! Размери? Ами имаше големи. На една и съща фирма са, но са ми различни номера.
Ех! Прибрах се доволна.

Общи условия

Активация на акаунт