Отговори
# 45
  • ул. "Мечтание"
...то е смешно количество направо. Утре ако събера малко повече ще го нося на изследване и ако е наред като започна да събирам по 20-30 мл.може да нося на бебка.

Не се притеснявай, нормално е на този етап да е толкова малко. Продължавай упорито да се цедиш, ще стане работата.  Peace
Ти още ли си в болницата или вече те изписаха? Как е малката, казаха ли колко ще я държат?

# 46
ЧЕРИ, радвам се,че си вкъщи, но и дано скоро малката сладурана си я вземете, и да имаш повече кърма.

На Филип и Лазар как може да казва на галено?  Оф, толкова хубави женски имена, но без мъжки аналог  #Cussing out Много ни е беден езика... и като прочета значенията им...от едно време.....  ooooh!  Пак ме зарибихте да гледам сайтове с имена, отдавна не бях

# 47
  • София

[/quote]

изобщо не се водя от буквата (вж ми само списъка в края на предната тема). но веднага ти предлагам Далия, Дарина, Деляна, Дея, Димана, Дамяна, Деница Simple Smile
[/quote]

Careener, благодаря! Повечето от тези имена ми харесват, проблемът май е, че не мога да взема съдбовното решение кое да избера... Добре, че засега не ми се налага и дата за секцио да избирам, че и тогава какво чудене ще падне Laughing

# 48
Браво на мама etomira, чудесно бебоче си е отгледала!
Да е здрава и щастлива малката Ива, много да радва мама и тате!

# 49
Чери добре дошла отново в нашите среди,дано скоро и малката буболечка да се прибере у дома.

А за астролога и аз се помъчих да и обясня че не искам да предначертавам съдбата на детето си,но тя веднага ме контрира,че така или иначе ще трябва да определим дата,поне да бъдела проучена #Crazy Иначе всичко си е Божа работа!!!Ти най-добре го знаеш Hug

# 50
Честито на мама Етомира! Само да ги радва малката голяма Ива! Какво голямо бебе Grinning!

# 51
Etomira ЧЕСТИТА ТИ МОМА!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!  bouquet

Знаех си аз,че вече ще се почва. Wink

Чери, добре завърнала се у дома. Simple Smile

# 52
  • Pleven
Честито бебче на мама Етомира, да е живичка и здравичка и расте много щастлива.
Предложения за женски имена с Д - Даяна, Диляна, така исках да се казва бебка ,но сме мъжко чедо и сега съм в голяма чуденка единствено Мартин и Кристиян ми харесват, но имам чувството, че всяко второ момче се казва така. newsm78

# 53
Честита бебка Ивка на мама Етомира.
Да расте весела, засмяна с румени бузки за гордост на мама и тати.
Етомирка, бързо възстановяване, на тати леко изтрезняване.

# 54
Не се притеснявай, нормално е на този етап да е толкова малко. Продължавай упорито да се цедиш, ще стане работата.  Peace
Ти още ли си в болницата или вече те изписаха? Как е малката, казаха ли колко ще я държат?

Не, вкъщи съм си вече, можеше да ме изпишат още в неделя, но реших да остана още 2 дни, уж да виждам бебка сутрин и вечер, пък те ме преместиха от родилното в гинекологията и ми казаха, че мога да я виждам към 17.00, когато си е по принцип свиждането. Та нямаше много смисъл да седя, отделно в стаята, в която ме преместиха нямаше и интернет, пък уж беше ВИП, ама карай де.
Бебка е добре, вчера беше паднала на 1980 грама и хапваше по 10 мл. на хранене. Днес беше 2010 грама и вече яде по 30 мл. До вчера са я хранили със сонда, а от днес редуват сонда и биберон. Дано да започне вече да качва. Иначе си диша самичка, казаха ми, че е зряла, няма нарушения в дишането. Казаха, че ще я държат докато направи тегло 2300-2400, около 3 седмци някъде.

# 55
  • Бургас
Честита бебка Ивка на мама Етомира!Да е жива и здрава!!!!!!

# 56
Честито на мама Етомира. Да е жива и здрава малката Ива. Аз гледам че явно наближава и моя ред. Почнаха се едни болки в кръста, еднократни стягания на корема и обилно течение. Да видим кога ще се реши бебка. Аз викам да изчака да направим пълни 38 седмици и можееееееее .........

# 57
  • Сливен
Чери много ще стискам палци, Изабела да наддава по-бързо и да си я взимате по-скоро. По Коледа стават чудеса Hug Hug Hug

# 58
Честито на мама Етомира. Да е жива и здрава малката Ива.   bouquet

# 59
Чери, не се притеснявай за грамчетата на бебка! Докато се научи да яде от биберон може да поспадне още малко.  Пък и после, един ден може да качи 50г, друг път 10г, понякога може да смъкне 10-20г, тогава ще и увеличат количеството мляко и така.

Общи условия

Активация на акаунт