Отговори
# 615
  • Сливен
Да се отчета от ЖК, всичко засега е наред, на 29 пак на ЖК. Сега ме е яд, че забравих да питам колко грама сме ooooh! Дано не забравя следващия път. Огледахме добре, определено сме мома. Корема ми е 108 см Simple Smile С килата съм +21  Blush Дадоха ми и списък за болницата. За протокола ще раждам в МБАЛ "Хаджи Димитър" гр Сливен. АГ Д-р Наталия Кънева Simple Smile

# 616
  • в Надежда-та
Ноеми Hug  bouquet

# 617
  • Сливен
НОЕМИ, УРАА. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВАМАТА И САМО ХУБАВИ МИГОВЕ И МНОГООО ЩАСТИЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО. ДОБРЕ ДОШЪЛ ТЕРВЕЛ!

# 618
Честито да ти е момченцето, Ноеми!

Здрав и усмихнат да ти е Тервел, много да се обичат с Пресиян!
Спомням си, че веднага щом родих, си замечтах за следващото бебче...
Пожелавам ти, точно както си мечтаеш - и другите да са девойки, нали Wink

# 619
  • Варна
Мила Ноеми,Честит да ти е беборанът Тервел!!Да ти е жив и здрав!!
Нали си знаеш,че чакаме първата фотосесия Wink

# 620
Честито и от мен на Ноеми!!!  Hug Да ви е жив и здрав малкия Тервел  smile3525 newsm32

# 621
Ноеми, честит ти Тервел! Нека да е здрав, усмихнат и спокоен!
Добре дошъл, Тервел!

А какво става с Ади? Коя вестителка отговаря за нея?

# 622
Ноеми, честит син! Да е жив и здрав, много ящен и поспалив в началото и да има много щастливо детство!
На теб бързо и леко възстановяване и те чакаме с разказ за тази малка част от раждането - финала, за която не успя да ни информираш в реално време!
 Grinning Hug  bouquet

# 623
Честит малък мъж на Ноеми   bouquet

Безкрайно се радвам за теб и семейството ти, а най-вече за синовете ти, които са страшни късметлии да имат една прекрасна, дива, луда и технически грамотна мама с чуство за хумор и и самоирония, както и лек афинитет към светлините на прожекторите и флирта със света  Grinning

Да орисам Тервел да расте здрав, умен, палав, любопитен към света като истински Стрелец и вечно изпълнен с желание да го обиколи и прегърне, точно като майка си  Hug Hug Hug

Благодаря ти, мила Ноеми, за показното... да се чете "как да бъдеш българска майка юнашка през 21 век"  Grinning Grinning Grinning

# 624
  • София
ЧЕСТИТО, НОЕМИ !!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА   bouquet

ЧЕСТИТО НА ФЕВРУАРКИ   bouquet

Az i Ti мерси за подкрепата   bouquet

# 625
Честита рожба, Ноеми!   bouquet Нека Тервел расте здрав и заобиколен от много щастие и любов!!!! Бързо възстановявавне!  Wink

Толкава се радвам, че бебевалежа започна  baby_neutral и че всичко минава Ок, дано да е така за всички ни  Praynig

Честито бебче и на Февруарската дружина!   bouquet

# 626
  • София
Ноеми,честит син!Да сте живи,здрави и много щастливи цялото семейство!

# 627
НОЕМИ, ЧЕСТИТО БЕБЕ ТЕРВЕЛ, да ти расте жив и здрав и много непослушен!

Хайде най-накрая и един мъж да се роди, че толкова госпожици кой ще ги ухажва Laughing
На мен май ми е текло коластра- имах някакви петна по сутиена  newsm78

# 628
ЧЕСТИТА РОЖБА НОЕМИ!Да е жив и здрав малкия юнак,бързо възстановяване на теб и  само прекрасни мигове занапред... newsm51 newsm51 newsm51

# 629
НоемиЧестит ти син! Да расте здрав,умен и силен мъж! Браво на теб,за спокойствието и невероятния дух преди,по време /и надявам се/ след раждането !  bouquet

Благодаря на всички момичета, които са ми отговорили за името на моята принцеса - вярно имам време още ще мисля....  HugОчаквам и още мнения. Simple Smile

Хубав ден на всички! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт