Детски рожден ден във Варна -6

• 98 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Simple Smile Записвам се да следя темата.
Честно казано, от това, прочетено до сега, оставам с впечатление, че във Варна има недостиг откъм места за празнуване на рожденни дни и откъм аниматори... Което ми изглежда странно като се има предвид, че е вторият по големина град...

ШРЕКОВИЦА, за тази възраст ми се струва, че е подходящо да се правят игри с децата, както и дискотека. Могат да се учат да правят фигурки от балони или оригами, когато трябва "да успокоят топката", както и да се завърши с някакъв конкурс - ето ти го 2 часа парти..... Със сигурност трябва мястото да е просторно и да има масички за заниманията.

Ти каква дискотека си гледала? Виж, сега ми идва на ума, че щом са толкова големи децата и ако са на една възраст, вместо дискотека, могат да измислят сами (по-точно с помощта на аниматора) смешен танц на някоя популярна и весела песничка, с която да изненадат родителите....

С толкова мога да помогна до момента... Детето ти навлиза във възраст, в която обичат да се правят на големи и дори изразът "детски рожден ден" вече трябва да се заменя с "парти, купон и т.н. за рождения ми ден" Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 16:23 от feel_u

# 106
За РД на 9г дете заведението под кукления театър, златния лъв, влъхвите или някой басейна ако е топло.. това съм запомнила аз като предложения..
п.с. сетих се и за боулинга в явор.. точно затази възраст го препоръчват.. игри биха били забавни на деца в този възрастов диапазон.. за тематични партита верно че вече са големи...

# 107
  • Варна
Ние ще празнуваме февруари РД (6 годинки). По снимките и отзивите се насочвам към Phoe mall, каката ще се радва, но имаме и малко дете на 2 годинки. За него се чудя дали е подходящо, а и още 2-3 малки гостенина ще присъстват. Може ли да сме с допълнителна анимация, допускат ли или аниматорите са си от там?  

# 108
feel_u, Не харесах дискотеката в Алиби.Имаше музика, игри, танци, но купона нещо не впечатли децата.Отказваха да учасват в игри, музиката беше непозната за тях, може би е за по-големидеца.Децата откровено предпочитаха да беснеят свободно из заведението.
Сега като  се замисля Явора ми се струва добре.
sky*, моля кажи нещо повече за сладкарницата под кукления и за басейна-какво имаш предвид?

# 109
нямам какво да кажа.. нямам опит.. просто съм запомнила тези предложения на момичетата в предходните теми за този възрастов диапазон.. ползвай го като насоки..

# 110
Ние ще празнуваме февруари РД (6 годинки). По снимките и отзивите се насочвам към Phoe mall, каката ще се радва, но имаме и малко дете на 2 годинки. За него се чудя дали е подходящо, а и още 2-3 малки гостенина ще присъстват. Може ли да сме с допълнителна анимация, допускат ли или аниматорите са си от там?  
 Деца под 3г.,допускат само с придружител-евентуално би могла да питаш за допълнително аниматори за малките,почти съм сигурна,че аниматорите са от тях;когато аз отидох да резервирам за р.д. на дъщеря ми повечето аниматори почиваха за този ден-така предложих да доплатя допълнително тъй като ми хареса,казаха ми 20лв. за 2ч. за още двама аниматори и всичко беше ок.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 11:26 от dimaa

# 111
  • гр.Варна
Здравейте!
И аз сред вашите редици отново:)
Нашият РД е далече,но отсега набелязваме местенца,за да запазим по-раничко.Криси става на 4 през април,но мама няма търпение вече...Simple Smile
Ето местата,които съм набелязала:
1.Детският център в Пфое мол-а
2.В Гранд Мол-новият детски кът
3.Шрек-Чаталджа(най-малко инфо сякаш имам за там)
Моля,пишете ако сте чували мнения.
Днес бях в Гранд мол.Там ми казаха,че цената за дертски РД е 140лв,за 10 деца,като в тази сума има 3 часа игра в детският кът+почерпка за децата и игри на кигрите за 50лв.Офертата ми се стори добра,но родителите няма как да са заедно с децата,няма монитори или някакъв начин децата да бъдат наблюдавани от близкото заведение и така....
А къде се намира детският кът в двете кули??Това,което е за катерене ли визирате или има и друго място?
Благодаря предварително за мненията!

# 112
  • Варна
Dimaa, благодаря, в събота ще идем до Пфоето да разпитаме. За Шрек (като гости на РД) мога да кажа, че им се бавят страшно много време поръчките. Наблюдението също е от монитор. За големи деца 5-6г. си изкараха чудесно.   Grinning Това е важното!
В Гранд мол не съм ходила на детския кът, имате ли снимки от там?

# 113
  • гр.Варна
Ако въпросът е отправен към мен:не,нямаме снимки от Гранд мол.Ходихме на кино и случайло видях детският кът там:)
Мисля да отидем да посетим Шрек тези дни:)

# 114
Офертата на Гранд мол е поне за 5г деца според мен.. аз умувам между "двете кули" и "пфое мол".. да това за катерене е офертата на двете кули.. до него има две отделни зали за празнуване..

# 115
  • Варна
Офертата на Гранд мол е поне за 5г деца според мен.. аз умувам между "двете кули" и "пфое мол".. да това за катерене е офертата на двете кули.. до него има две отделни зали за празнуване..

Това не го разбрах.  Embarassed

Ходихме днес до Пфоето - страхотно място, чисто .... ох, останаха ми очите, но анимацията си е от тях! Твърдо! - влиза си в цената и програма даже ми дадоха. Ние обаче си имаме вече ангажирани аниматори и не може там. Много ми се искаше!

Бихте ли препоръчали друга зала (място), за 12-14 деца на по 6 год. ?!

# 116

На ул. 'Отец Паисий" на Лятно Тракия правят нов детски център, но не знам какви са условията за рож. ден още. Казва се "Парти Плей Център".

# 117
babyblue това е интересно.. къде по точно е това ново място?
Елле Мей какво по точно не разбра.. за място с ваш аниматор, аз харесвам Гес.. но няма нищо за катерене.. само на анимация ще разчитате.. в двете кули също в цената не влиза анимация.. само наблюдение, така че ако имате аниматор той ще ги занимава допълнително.. има зали за рд а лабиоринта е навън.. парти център вега също е вариант.. зависи от това колко сте притиснати от цената..

# 118
  • Варна
За Двете Кули само да поясня,че ако под "това за катерене" се има предвид ТАРЗАН-а,той е на ет.2 и там няма нищо друго.Между другото и там  се правят РД,слагат се масички отстрани за почерпката.

Иначе ако се има предвид ЛАБИРИНТА,той е на ет.3 и там има залички за РД и много други забавления за малки и големи,почти на целия етаж-кът за най-малките,електронни игри,писта с колички с дистанционно,тенис на маса,билярд клуб и т.н.

# 119
Sky, намира се на ул. "Отец Паисиий", бившият магазин Бурекс, едни големи магазини за мебели имаше по главната улица, до спирката на 18 номер, преди кръстовището на Проектанска...много куцо обяснение, но дано сте ме разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт