Детски рожден ден във Варна -6

• 98 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Да споделя за нашия рожден ден в детски център Рая - хареса ми,дъщеря ми стана на 3г,всички деца бяха на тази възраст,бях ангажирала само за нас заведението,за да няма външни хора и да ми е спокойно и на мен и на другите майки,момичето които ги гледаше смятам че обръщаше внимание на малчуганите и помагаше с катерушките и пързалките.Имах известни притеснения за менюто,защото когато уговорях още не бяха отпечатани и не бях сигурна като грамажи как са нещата,хапките бяха вкусни илесни за хапване,трябваше да вардим малките да не се бодат с клечиците,пицата от Годзила е вкусна,но е трудно да се хапва от децата,защото не слагат ножове на масата за да не стане инцидент с малките,за по-големи деца май ще е ок.Тортата ни беше сочна и вкусна,от тези,които са с фото-картинка отгоре,като цяло съм много доволна - има си отделена остъклена тераса за пушачи,за да не задимява вътре при децата,спокойно се видях и с другите майки,децата лудуваха на воля ,мисля че пак бих повторила   Peace

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 06:45 от jerry

# 376
Анжелика в кв."Чайка"бл.186 в една нова кооперация е.За тази Анжелика говоря Sad

# 377
Ако Анжелика е било онази дупка в бл.68 в Чайка - вчера минах оттам - боядисваха и ремонтираха нещо си......заведението беше празно, само по витрини  Wink

Анджелика мно-о-о-о-го отдавна не се помещава в бл. 68.

И Мони, никой не ти е виновен, че си резервирала набързо без да обмислиш подробностите, очаквайки някой да помисли за всеки детайл - РД е ваш, ваша е организацията, сладкарницата ви предоставя терен и меню. Как без да уговориш нещо те да отгатнат, какво би желала. В каталога на тортите е обяснено коя украса колко струва и си преценяваш преди да поръчаш, не да се жалваш след това. Украсите са стандартни (конфекция за торти), като в друга сладкарница торта със същата украса ще ти излезе по-евтина, заради различното изпълнение. И какво очакваш парчето да е по 1 лв. ли??? Мисля, че 2,40 на парче + доп. цена за пластмасова украса, която после остава като играчка е нормална цена. Kато не искаш да плащаш за украса, поръчай си тортата без. Празнували сме 2рия РД там (торта без украса - http://media.snimka.bg/0621/007496808.jpg?r=0), за 4тия оттам поръчвахме тортата (същата торта с фото-снимка+пластмасова фигурка http://media.snimka.bg/7173/020602308.jpg?r=0), защото, когато сме някъде, където не ни задължават с тортата, избирам Тути-фрути на Анджелика. Били сме и на други РД в това заведение и винаги сме били доволни. Но независимо къде празнуваме, аз лично се погрижвам за украсата, поканите, музикалното оформление и т.н. , защото не мога да очаквам от персонала да ми отгатва настроенията, желанията и вижданията за РД.
Моята забележка към Анджелика е лошата вентилация. Но ако се празнува в делничен ден е поносимо.

# 378
Славена, мерси за идеята за Портокал ,ще мина да видя офертата и как изглежда заведението Hug
speranzza,би ли ми казала къде празнувахте рд/имам предвид втората снимка/ виждам че момиченцата са облечени като принцеси,а аз точно това търся за дъщеря ми,нашия рд е в края на юни.
Мерси предварително  bouquet

# 379
Роклите са собствени - всяко дете си идва със своя празнична или карнавална рокля.
Иначе празнувахме в р-т Камелия - http://bebemancho.snimka.bg/children/rd-iveta-2010.533753.20602203
Бяхме наскоро на РД в залата на Парти Център Вега, там предоставят рокли за преобличане - има голям избор, не всички са в добро състояние, но само възрастните се вторачват в такива детайли, децата бях много щастливи. Дават също и под наем - цената за 24 ч. е 10 лв. Рожденичката празнуваше 5ти РД, някои от роклите обаче са за по-големи момиченца. Не беше нарочено да е принцеско парти, но в такова се обърна, анимацията беше много добра - децата щуряха 3 часа, при тях имаше през цялото време жена, която организираше всевъзможни игри, танци, направиха им дискотека. А по някое време се появи и една фея. Не мога да дам повече подробности, тъй като ние си лафехме отделно, а децата си дивяха в залата.

За нашия РД съм ползвала идеи от крокотак за сламките, а отчасти и за поканите, ако искаш прати ми имейл ще ти пратя поканите, ако ти харесат да ги ползваш.

# 380
Да споделя за нашия рожден ден в детски център Рая - хареса ми,дъщеря ми стана на 3г,всички деца бяха на тази възраст,бях ангажирала само за нас заведението,за да няма външни хора и да ми е спокойно и на мен и на другите майки,момичето които ги гледаше смятам че обръщаше внимание на малчуганите и помагаше с катерушките и пързалките.Имах известни притеснения за менюто,защото когато уговорях още не бяха отпечатани и не бях сигурна като грамажи как са нещата,хапките бяха вкусни илесни за хапване,трябваше да вардим малките да не се бодат с клечиците,пицата от Годзила е вкусна,но е трудно да се хапва от децата,защото не слагат ножове на масата за да не стане инцидент с малките,за по-големи деца май ще е ок.Тортата ни беше сочна и вкусна,от тези,които са с фото-картинка отгоре,като цяло съм много доволна - има си отделена остъклена тераса за пушачи,за да не задимява вътре при децата,спокойно се видях и с другите майки,децата лудуваха на воля ,мисля че пак бих повторила   Peace
Здравей! Simple Smile
Тъй като и аз обмислям да отпразнуваме рожденният ден на хлапето в Рая, бих искала да те попитам подходящо ли е заведението за 2-годишни дечица, повечето от гостенчетата, включително моето ще са на тази възраст + някои по-малки.
Другото, което ме интересува една ли е каката, която гледа децата, или може допълнително да се наеме още една, срещу заплащане, разбира се. Simple Smile
Друго, друго...смятам да наема и аз като теб цялата зала, но без аниматор, надявам се, че не задължават? Rolling Eyes Има ли някаква украса в залата?
Предлагат ли меню, от което да избираш и последно Laughing разрешават ли внасяне на торта.
Знам, че станаха множко въпросите ми, ще съм благодарна да ми кажеш каквото знаеш.  bouquet
А пък и в парички, ако ми отговориш, ще си златна! Laughing Laughing Laughing

# 381
Кокетка,според мен залата като цяло е подходяща за по-малки деца - може би докъм 5г,за наемане на допълнителни гледачки р трябва да питаш там,но всичко е добре обезопасено и смятам,че е идеално за 2г сладури.Торта отвън ми казаха,че може да се внася,но се плаща такса 1лв на сервирано парче,аз реших,че не си струва,още повече,че и тортите на двете сладкарници ми ги похвалиха.Украси в залата няма,само мисля един надпис Честит Рожден ден !Вече имат отпечатано меню,както споделих пицата за малките не беше много удобна за хапване,(голяма пица от годзила - според вида се движена 15-22лв цената)хапките бяха вкусни,в една чинийка май около 25хапки но сега като гледам бона са ми таксуваля някакви студен сандвич 120г 2.50лв 8бр,така че не помня какво бях поръчала точно  newsm78,  соленките бяха едни фитилчета,сладките маслени,мисля че слагат според каквито имат,не можах да избирам аз - по 3.50лв ,колкото една малка тарелка от магазина,тортата ни беше голяма с фотокартинка 37лв,напитките - сокове Капи 1.90лв,кола 1.60лв,мин.вода 1.30лв,виенско кафе 1.80лв,нескафе с мляко 1.60лв,дано съм била полезна

# 382

jerry, определено ми беше полезна! Много ти благодаря за отделеното време! Grinning  bouquet

# 383
Speranzza,относно Анжелика и прекараният РД аз лично подчертавам,че  никак не съм доволна и това е не само мое мнение ,а и на гостите ни,които споделиха мнението си за заведението.Първият рд на детенцето ни го празнувахме извън Варна и от заведението се погрижиха за всичко от украсата до музикалното оформление и детски шапки и забавления.Все пак става въпрос за детски рожден ден и се предполага,че децата харесват еднакви неща-балони и малко украса, която могат да използват  всеки път,макар че и без украса пак ще се веселят Simple Smile Принципно е,нали трябва с нещо да те впечатли заведението,за да отидеш отново там.Все пак била съм и на други рд в други заведения, където се вижда старанието на персонала .Относно цената-никога не съм се  жалвала  от цената на торта, все пак преди да я поръчам знам колко ще ми излезе едно парче и съм преценила мога ли да си го позволя  или не,но за вида на тортата,нарушената цялост,пропускане да напишат пожеланието,надписът с маркер или химикал,неясната картинка на тортата  ,за разлика от другата торта,която поръчахме за яслата  от Крамер / там останах приятно изненадана/ ...Мисля и не само мисля,ами и твърдя,че  това не е нормално и не 25 ами и 5 лева са много. Ако според теб е така-моля,поправи ме.Имах желание да оставя и повече пари в това заведение,но не по този начин-и като надписват детския кът..дразнещо е.Относно вентилацията аз лично не усетих дискомфорт или може би защото времето не беше много топло.

# 384
Добре, де, не знаех къде последно е Анжелика, затова написах ако е в бл.68.
Бях там на РД преди доста време и не ми хареса, затова не съм се интересувала повече....дори се бях заканила да не ходя по РД на места, където знам, че се пуши.....

Преди няколко дни бяхме на гости на РД в центъра на Пфое мола (или както там му е името сега Simple Smile). И аз да потвърдя, че е много готино, просторно и деца от 3-4 г. до 10 г. се забавляваха чудесно. Само към края усетих, че стана задушно и непроветрено, но защото бях в кафето и въздухът навън беше по-свеж от този в къта.....

# 385
  • Варна

jerry, определено ми беше полезна! Много ти благодаря за отделеното време! Grinning  bouquet

Само да допълня ако не си чела назаз, че сумата за запазване за залата през седмицата е 50 лева, а за събота и неделя 70. Плаща се 100% при записване и не връщат капаро, ако недай си боже възникне причина да се провали РД.  Peace

# 386

Само да допълня ако не си чела назаз, че сумата за запазване за залата през седмицата е 50 лева, а за събота и неделя 70. Плаща се 100% при записване и не връщат капаро, ако недай си боже възникне причина да се провали РД.  Peace

80лв е през уикенда наема  Peace

# 387
  • Варна

80лв е през уикенда наема  Peace

Да, 80 е, извинявам се, грешката е моя  Peace

# 388
Първият рд на детенцето ни го празнувахме извън Варна и от заведението се погрижиха за всичко от украсата до музикалното оформление и детски шапки и забавления.
Би ли споделила къде е това място и повечко подробности Simple Smile може и снимки Simple Smile   bouquet

# 389
Някакви идеи за детски диджей под наем Wink който да прави купон на 8-10 годишни деца?
Нещо подобно на диджея в Алиби. Предлагат ли го това парти агенциите?

Общи условия

Активация на акаунт