Тример за нос

• 5 894
  • 6
  •   1
Отговори
  • БГ
Здравейте,
каня се да подаря на половинката за коледа тример за нос.Та, реших преди да се засиля по магазините и да избирам - да ви попитам дали върши работа и точно на какъв принцип работи и има ли марка от която са  доволни вашите половинки Simple Smile

# 1
Ние вече имаме такъв- на Браун.  С батерия е. Доволен е. И определено изглежда по-добре, по-соаниран е и по-секси - това за половинката де...

# 2
  • Велико Търново
Мъжът ми ползва тример вече 4-5 година.Доволен е/аз също/,защото не се виждат космите от носа и ушите Crazy

# 3
А долу-горе на каква цена върви един качествен тример, споделете от кои марки сте доволни. И аз отдавна се каня да взема това приспособление на приятеля си, но май не съм попадала на добър избор в магазините за техника. Другаде продават ли ги?

# 4
  • БГ
Аз доколкото разглеждах в технополис - цените варираха от 12  и нагоре. Аз лично мисля да се спра на филипс или браун и ще гледам да има и допълнителни приставки. На Филипс май беше към 33лв. и нещо.

# 5
Аз доколкото разглеждах в технополис - цените варираха от 12  и нагоре. Аз лично мисля да се спра на филипс или браун и ще гледам да има и допълнителни приставки. На Филипс май беше към 33лв. и нещо.
Да, такива са цените на по-добрите марки.

# 6
Благодаря ви  bouquet. Явно трябва да намина към Технополис Peace Цените са напълно разумни за такива качествени марки Peace

Общи условия

Активация на акаунт