Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
най-умните жени са циганките , африканки и индийки , които раждат до безкрай ,
неспособни да спрат и подтиснат инстинкта си за размножаване , докато се фертилни ...

# 271
 Има една съфорумка, която често обяснява абсолютното си и категорично нежелание да има деца с половинката и, ей скъсаха се да и обясняват, да и правят психо портрети, да сипят епитети, че се замислям аз на нейно място дали не бих мислила вариант да се търси съдебна отговорност от потребители във форум за изказванията им.

Кейт и Сури

Кейт Мос
Цитат на: Sisley83

[quote author=Sisley83 link=topic=550167.msg17273388#msg17273388 date=1292669537
Винаги ще има различни мнения.
За мен е нормално, хората да създават поколения, така е устроен живота. Не знам как да наричам такива, които не желаят да имат деца, но знам как ги възприемам, но ще го спестя, за да не вземе да ме "захапе" някой Wink
Извинявам се, ако звуча хапливо, от дистанцията на нет комуникацията така изглежда.

# 272
  • ...край Дунава
Извинявам се, ако звуча хапливо, от дистанцията на нет комуникацията така изглежда.
Не ми звучиш Peace

Цял албум с Коцето

Николета-стара е, ама толкова нескопосана снимка от кръста надолу ooooh!

# 273
  • София
Азис и той с червена перука Tired

А по темата с децата, аз винаги съм се чудела как може да има хора, които окачествяват тези, които са сметнали, че не искат да имат деца или не биха били добри родители като ненормални и малоумни. Според мен тези хора много са мислили над въпроса и си имат причини за нежеланието да създават поколение.

# 274
На всички снимки на Коцето с фенове и фенки той гледа навсякъде, само не и в апарата   Laughing

И малко от настоящата Мис Плеймейт Дорис Дилова

Ииии къде без НЛО

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 14:57 от Lorilicious

# 275
  • София /Сухата река/
Да не забравите довечера да гледате Карбовски от 16:00ч ч.Предполагам,че ще е интересно. Thinking Thinking Thinking Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 15:20 от maminkata

# 276
# 277
  • София
Тук ми заприлича на по-красивата от Николета

# 278
Валери и Николета няма ли да са в това от 16? Аз от сутринта съм пуснала на Нова, че се отнасям и ги забравям, сакън да не пропусна Алексей Петров и тея двамата  Crazy

# 279
  • София
Валери и Николета няма ли да са в това от 16? Аз от сутринта съм пуснала на Нова, че се отнасям и ги забравям, сакън да не пропусна Алексей Петров и тея двамата  Crazy
От 16 са доколкото четох

# 280
Между другото, Карбовски си е платен журналист, така че може да не се случи това, което очакваме.  Wink

# 281
Мариана Попова ви като бито куче на церемонията за "Жена на годината"  Tired и то една от най-хубавите български песни  ooooh!

# 282
Ей сега видях рекламата за В&Н и ще са от 16:00 при Карбовски, така че след 39 минути всички на линия  Mr. Green

п.п. 8 восъчни фигури на Лейди Гага обикалят света, като една от тях е разбира се в музея на Мадам Тюсо хоп троп и пак и пак

# 283
  • София /Сухата река/
Поправих се,извинявам се грешката е моя!!!!!!! ooooh!

# 284
Ще може ли да коментирате по време на предаването, някой сме на работа  Tired а ще е интересно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт