Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Преди темата не бях и чувала за Николета, но ми стана интересно и седнах да ги гледам сега - е, заболя ме главата... Тия двамата не могат 1 изречение да вържат... България била 2 милиона  Joy Уникално са се намерили. И да не се раздухвала история - че то ако Николета не я беше раздухала, сигурно никой нямаше да разбере... като не иска да се знае да си заключи стената във Фейсбук. А на фона на Валери, нищо чудно, че Николета му изглежда умна  hahaha

# 316
Охх много е трудно да ги слуша човек, и двамата! Докато довършат едно изречение, съм изгубила връзка за какво говорят  Rolling Eyes
Връзка? Това няма връзка? То е хаос на глупостта им.

# 317
  • Варна
Да и тъкмо Валери обяснява колко била интелигентна за възрастта си и колко добре разсъждавала хах сама си се смея тук  Laughing

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 16:50 от shhht.secret

# 318
  • София
На Карбовски му се получи интервюто, много са прости милите.
НЛО била спала с "малко повече" от петима мъже.  Laughing

# 319
  • София
НЛО - от декември до август само СМС любов беше.

# 320
 На коя среща са правили секс я пита Мартин- от декември до август само смс и телефона любов Mr. Green Оттам насетне вече са истинска двойка

# 321
  • София
2 минути не могат да отговорят дали са влюбени.  Rolling Eyes Валерко пак нещо почнА да маже, мъка ми е да го слушам.
Поздрави на синчето в ефир... аз ще съм до теб... ще се гордееш с баща си....  Laughing

# 322
Егаси латерните... Tired

# 323
 Аз пак не разбрах, за 1ви път се видяли чак август ли? Shocked

# 324
  • на пистата
смешници

# 325
  • София
Ми така твърдяха, запознали се през декември и само по тел. и СМС-и до август.  Joy

# 326
Ами лъже, нали в средата на лятото имаше статус " ще готвя ве4еря на мъжа си", и следваха коментари , че той бил блестящ в него ден, когато имаше хеттрик за Парма. Сигурно и гугъл може да каже кога е бил този мач.

# 327
Дааааам, и от август тя не престана да ни досажда със себе си и новата си СЕКС–ЛИБОВ!

# 328
  • Tам през Атлантическия океан
Като чета коментарите явно е голяма мЪка  Mr. Green

Все си мисля че Руслана Попова къде по готини въпроси щеше да ги пита  Joy тя е безкомпромисна  Wink фен съм и  Peace

# 329
И аз така разбрах.
А за Николета ,колкото е красива-толкова е и глуповата.
Много ограничен речник и на двамата.Не че разбрах нещо от това ,което каза Валери де ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт