Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Интервютата в ефир не са им силната страна на тия двамцата.

Валери не бил изоставил детето си.

# 301
Къде е "цялата истина", питам Аз? Дотук нищо не казаха.

# 302
Карбовски настоява Николета да кажела нещо на Алисия. Търси интригата много сериозно, ама Ни-то отказва категорично Simple Smile Май ще се изпокарат след малко

# 303
Каква филология учи Николета?

# 304
 Ти пък нищо не каза Simple Smile
Мартин и каза , че Николета не е известна с това, че учи филология, а с това че е красива.

# 305
Хм Mr. Green, аз реших, че това е истински факт, но не е известна с него, а с други неща.
Валери как нарежда без да спре, но пък нищо не казва, само думи-думи-думи...

# 306
 Чак ме заболя главата от дудненето му, едно и също намила. И постоянно "Марти, пак казвам Mr. Green".

# 307
Много са зле...ужас  Sick
НЛО каза: "Нека да съм развалячка на семейства, обаче важното е, че съм обичана"!
Егати и простотията!

# 308
  • София
 Joy
НиЛо: Как да обясня на детето за снимките ни? А как ще обясни А. че се снима гола по клиповете?

# 309
"Аз съм баща, аз трябва да си видя детето". Горкото дете с такъв баща - който подхожда към него с "трябва". Много ми е ограничен милият. Едно тригодишно дете не разбирало. Льольо с льольо, той ли ще му ги обясни 'нещата'. Спирам да гледам, че Валери ме измъчи.

# 310
Валери пита Мартин:"Ок, на мое място ти какво би направил", а Мартин :"Бих се оженил за Николета и ще и направя 3 деца" Grinning

# 311
Мартин е правил много по-яки интервюта с цигани и магистралки (пък аз не му се кефя особено), тия двамата не могат и не желаят да бъдат откровени и нищо не се получава, боза. По-добре с отворени писма Simple Smile.

# 312
Валери: България е 2 милиона  Joy

# 313
  • Варна
Охх много е трудно да ги слуша човек, и двамата! Докато довършат едно изречение, съм изгубила връзка за какво говорят  Rolling Eyes

# 314
  • Tам през Атлантическия океан
Ще може ли да коментирате по време на предаването, някой сме на работа  Tired а ще е интересно  Mr. Green
Да, да  Praynig

Laughing и аз искам да коментирате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт