Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Да се върнем на Николета. По-истинска ми е там историята:–) Качиха ли в ю тюб интервюто им вече , че вбокс не мога да гледам:)

# 466
  • Варна
Да се върнем на Николета. По-истинска ми е там историята:–) Качиха ли в ю тюб интервюто им вече , че вбокс не мога да гледам:)

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2704424

Ето го интервюто поизчистено от паразитните фрази и мънкането. Peace

# 467
Ето го интервюто на Валери и Николета .Не ми се коментира , но в случая подкрепям Алисия.
http://vbox7.com/play:4ec33350

# 468

Да речем, че им вярвам, че от декември се познават, ама тя НЛО-то толкова се дърпала и толкова била недостъпна, че чак лятото му е пуснала на Валерко, на тази снимка във фейса дето показва среден пръст и е написала отдолу, че спи с нечий мъж, за кого се отнася? Докато си пише смс-и с Валерко, спи с друг мъж, така ли? Много е целомъдрена тази мома беее. Ама то си беше тъпо съчинена лъжа, не се били виждали, ама се сваляли по телефона, аз това на практика не мога да си го представя.

# 469
Да си оставиш жената и детето, заради телефонна любов?  Laughing

# 470
Да си оставиш жената и детето, заради телефонна любов?  Laughing

Затова явно Валери е толкова запленен от интелекта на Николета, защото е имал време да я опознае духовно и едва след това я е познал в библейския смисъл на думата. Grinning Grinning Grinning
Момичето с ум го е впечатлило...

# 471
 На мен ми стана много смешно от това, че я бил пробвал." Ти ко си мислиш, че аз не съм я пробвал преди туй и ей така ще си сложа таралеж в гащите ли?" Mr. Green
В какво ли се е състояла пробата, и те какво, от декември до лятото половин година монашески живот.

# 472
Една моя приятелка преди няколко месеца беше засякла Николета Лозанова на летището да чака Уинд Джет/ или Уизз Еър, не помня, във всеки случай лоу-кост полет. Толкоз за звездността й. Може да я е пробвал може ли да си плати полета до Италия  Grinning

# 473
ее какво за лоу кост компаниите? нима някой сериозно мисли че николета има доходи за да се вози в бизнес класа Whistling

# 474
Специално до Италия, лоу кост компаниите имат по-нови самолети от официалния превозвач АлИталия, с който аз не бих повторила.

# 475
а по повод петя славова, интересно е също че бившата правосъдна министърка миглена тачева е назначена отскоро в ръководството на феста холдинг.

и още нещо - ели гигова е рекламно лице на пухени завивки Laughing

# 476
Специално до Италия, лоу кост компаниите имат по-нови самолети от официалния превозвач АлИталия, с който аз не бих повторила.

Нито пък аз. За мен това е най-ужасната авиокомпания, мнението ми не е формирано от единствено летене с тях. Следващ път - само при липса на каквато и да е алтернатива.

# 477
  • София
А аз днес мернах Юлиана Дончева и Стъки да рекламират....матраци Laughing

# 478
  • Варна
Току-що споменаха в Станция Нова - Нети е бременна! Много се радвам за нея! Grinning

# 479
Честито на Нети ! Тя май дълго време не можеше да забременее, или беше направила спонтанен аборт? Имаше нещо там около част от текста на една тяхна песен с Дони,ако се сеща някой? "Ние с тебе ще измислим тримата..."

Относно интервюто на Николета и Валери ще се въздържа от коментар за умствения потенциал и на двамата. Това, което ми стана интересно е , че в сайта на николета на "Чат с Ни Ло" има публикувани от нея само положителни коменнтари за интервюто, явно това момиче не приема критиката като нещо градивно, а иска да живее в илюзия, че всички я харесват и одобряват поведението им?

Общи условия

Активация на акаунт