LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 407
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
ninad, последно питане - имат ли ластик за регулиране? На мен 21 см дълбочина са ми идеални Hug

# 211
  • София
ninand, моля те погледни за много слаби деца ли си дала мерките /линка е за много слаби/ аз леко се съмнявам, че ще вляза в тях, но премерих едни мои дънки и размерите им са със сантиметър повече /аз съм с ханш 105 и талия 75/. Лятото си поръчах панталони 44 летни и 42 с еластан всички големи.

# 212
здравейте мацки, да питам за виза елктрон на ДСК дали може да се поръчва с нея все още newsm78,  преди плащах без проблем, но скоро несъм пробвала, моля ако някоя от вас знае нека да сподели   bouquet

# 213
здравейте мацки, да питам за виза елктрон на ДСК дали може да се поръчва с нея все още newsm78,  преди плащах без проблем, но скоро несъм пробвала, моля ако някоя от вас знае нека да сподели   bouquet

Скоро платих с такава карта - никакъв проблем!

# 214
Няколко страници назад имаше въпрос за Виза Електрон на Райфайзенбанк?!? Никой ли не ползва такава да отговори дали става в момента? Аз от години пазарувам в сайта с таква, включително последно на летните намаления, но в момента нещо не ми я приема. Може ли да обобщим инфото кои карти на кои банки със сигурност работят в момента? Благодаря!

# 215
Знам, че постът ми е за другата тема, но може би не всички я четат, затова не ме съдете.
Мами, искам да се оплача и да Ви помоля за нещо.
Не знам кой да съдя, но днес получих поръчка с ДЧЛ, отварям я, вътре хубави работи, но чужди. Единият етикет, този на ДЧЛ е на съпруга ми, фактурата на една мама от В.
Свързах се с нея, но моето колетче не е при нея. Сега и двете водим разследване.
От ДЧЛ казват, че и този етикет, на който пише ДЧЛ ларедутци го слагат .
Молбата ми е, ако някоя от Вас получи колет че с две лилави роклички вътре, които не е поръчвала, да ми пише на лични.
Благодаря   bouquet  !

# 216
Party Влизам само да се изфукам, че поръчката ми от 11.12 па по нощите правена е вече у нас, супер са ми нещата, този път съм довалнаааа  Party
Ботите от 12Е, които ми излязоха не повече от 12-13 лв са супер  Party Party най-важното е, че ми стават и се обуват без никакъв проблем, само дето не стават за ледено и снежно време, че ще съм като магаре на лед, отдолу са по-гладки и от стъкло  Laughing
anny  кажи кой боти и дали си отговаря?  Hug

# 217
  • Пловдив
Vesana, не, нямат ластик за регулиране на колана.
popoiop, дънките са от детския сектор. Не мисля, че са за много слаби деа. Аз си купих размер за 18 годишно дете. Ако това ще те ориентира аз съм висока 168 см, 58 кг. От Бг като си купувам дънки са 28 номер.
Сега си измерих и ханша: 98 см, талия: 87 см/измерена 4 пръста под пъпа/
Измерих си и бедрото, малко под чатала Embarassed 56см

# 218
  • Варна
здравейте да попитам за това яке....http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-garcon-o … =1&pos=10_n_n........наистина ли не съответства на размера..умалено е?

Якето не е умалено, но не си заслужава парите. Тънко е и ватата е на места на места и на бучки. Синът ми го облече няколко пъти и вече се скъса на ръкава. Тук има размерии снимки: Doudoune à capuche enfant garçon ou fille .

На мен пък ми харесва - и двама са с такива якета, топлят много и изглеждат добре. Не са умалени. Мога да пусна снимки наживо, ако някой се интересува - имаме светлосивьо, р. 126, и кафяво, р. 86.

# 219
  • София
   Някой знае ли защо не можем да поръчваме от новите бебешки играчки http://www.laredoute.fr/achat-jouet-jouet-bebe.aspx?categoryid=7 … t=price_ascending и дали след нова година ще ги пуснат и за нас?   bouquet

# 220
  • Plovdiv
На мен картата на Уникредит  ми прави проблем и мисля за намаленията да не разчитам на нея.Ако може  да ми кажете номерацията на тези дали си отговаря    http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-tune-cat-enfant.aspx?pro … amp;source=search

Маратонките са супер и си отговарят на номера.Тук можеш да видиш реални снимки и размери: Chaussure TUNE CAT enfant Peace
да няма някаква печатна грешка в сайта на  veni05-за 26 номер дължината на стелката е 17.5 по описание и измерена 19 - ние носим българска номерация 30 и дължината на стелката отвътре е 17.5 newsm78  bouquet

# 221
Момичета, имам поръчка от 3.12 която още не е пристигнала ,дали просто се бави и къде да си я търся от DHL ми казват ,че нямат данни да е изпратена а сега като чета по- напред виждам ,че едно момиче пише че си е взело от пощата поръчка от 3ти.12ти. има ли други като мен да чакат още от тази дата или по-рано ?Благодаря предварително!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 222
  • Варна
Момичета, имам поръчка от 3.12 която още не е пристигнала ,дали просто се бави и къде да си я търся от DHL ми казват ,че нямат данни да е изпратена а сега като чета по- напред виждам ,че едно момиче пише че си е взело от пощата поръчка от 3ти.12ти. има ли други като мен да чакат още от тази дата или по-рано ?Благодаря предварително!!!!!!!!!!! Simple Smile
Аз чакам от 04.12.,  няма я в сайта на DHL, но предполагам че тези дни трябва да я получа по пощата.

# 223
ahat , Eva, благодаря  Hug! Бях изпаднала в паника, да не би да поръчах пердета 140 дълги  Laughing.

# 224
  • София
Ходих днес до пощата по друг въпрос, заради една проблемна пратка от Амазон. Имаха 2-3 колети и пакети от Ла Редут с непълен адрес, т.е. на някои е написан само блок, на други блок и вход. Едната пратка дори стои там от 3 декември. Та който чака, може да си проверява и в пощенския клон да не би да е пристигнала  Peace Моята я взех току-що, с детския анцуг Адидас и купите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт