LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 407
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте!
Може ли да се пазарува с карта на пощенска банка Маестро?

# 286
Здравейте!
Може ли да се пазарува с карта на пощенска банка Маестро?
Коментирано е многократно, "Маестрото" на всички банки, не е за интернет разплащане.

# 287
  • София
Мерси  bouquet

# 288
Получих си поръчката  08.12- от всичко само тези дънки не съм ги виждала коментирани:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =3&pos=65_n_n
 Страхотни са- размер 26(/3436) си отговарят абсолютно точно, плътни са и не са с особено ниска талия.
Честито, със здраве да си ги носиш! Видях, че си писала, че отговорят напълно точно, но по принцип искам да попитам, защото и на мен много ми харесаха, а и по принцип да знам. Какво значи текста към описанието: "Taille légèrement descendue". Превежда се като "Размер леко понижава". Което обаче не ми е ясно. Та - трябва да взема по-големия размер, ако се колебая, или по-малкия?

# 289
Сребърен облак, аз си го превеждам като "Номерът е леко умален", но нека все пак по-компетентните  да се изкажат, защото нямам кой знае какъв опит със сайта. По моята логика би трябвало да се поръчва по-голям размер, но тома "леко" малко ме обърква. Смисъл да не вземе пък по-големия размер да ти стои като чувал..  Whistling

# 290
  • StZ
Чечинка, мисля, че така описват ниска талия Sunglasses

# 291
Нищо чудно и така да е.. Аз се подведох от името на менюто, от което избираме размера, той нали се казва ''tailles'' и от там в ед.число ''taille'' мислех, че може да е размер. Но пак казвам не съм много навътре, нито с френския, нито със сайта.  Stop

# 292
  • София...........
Преводът е "леко свалена талия"

# 293
  • София
Получих си поръчката  08.12- от всичко само тези дънки не съм ги виждала коментирани:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =3&pos=65_n_n
 Страхотни са- размер 26(/3436) си отговарят абсолютно точно, плътни са и не са с особено ниска талия.
Честито, със здраве да си ги носиш! Видях, че си писала, че отговорят напълно точно, но по принцип искам да попитам, защото и на мен много ми харесаха, а и по принцип да знам. Какво значи текста към описанието: "Taille légèrement descendue". Превежда се като "Размер леко понижава". Което обаче не ми е ясно. Та - трябва да взема по-големия размер, ако се колебая, или по-малкия?

Според мен не, вземи си твоя номер. Аз съм между 34 и 36, и тази номерация34/36 ме устройваше напълно. Дънки имам от 25 до 27 като размери и за мен щеше да бъде по-объркващо ако нямаше френската номерация. За талията  не мога да кажа, че е ниска но аз съм 1 и 60 - при по-висока жена може и ниска да идва.

# 294
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-coton-bicolore.a … =2&pos=27_n_n
Момичета какво включва това.Само шалте ли е?Колко е дебело?

# 295
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-coton-bicolore.a … =2&pos=27_n_n
Момичета какво включва това.Само шалте ли е?Колко е дебело?

Не е шалте, само горен плик за одеало Peace

# 296
Благодаря  Hug
Може ли да ми кажеш думита на френски за шалте, горен плик, долен чаршав, калъвка за възглавница за да мога да се ориентирам в сайта Praynig

# 297
  • София
на 1-ва стр. ги има всичките

# 298
Благодаря  Hug
Може ли да ми кажеш думита на френски за шалте, горен плик, долен чаршав, калъвка за възглавница за да мога да се ориентирам в сайта Praynig

Само не мога да разбера за какво се е трудила толкова Алекс, всичко е на 1-ва  страницааа... Confused

Taie - възглавница
Taies d'oreiller - дълга възглавница
Drap - долен чаршаф
Drap housse - долен чаршаф с ластик
Housse de couette - плик (горен чаршаф)
Parure couette - комплект горен чаршаф с калъфка за възглавница
Parure drap - комплект долен чаршаф с калъфка
couette - олекотена завивка или одеяло
taie de traversin - калъфка за декоративна възглавница
taie d'oreiller - калъфка за въглавница
housse d'oreiller - плик за възглавница

# 299