LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 407
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Номер на обувка - 22

# 646
# 647
Благодаря!
А сандалки има ли?

# 648
Разгледай де.
Ако има сандалки - са единични. Зима е все пак.
На пролет ще пуснат повече.

# 649
Да похваля тази ризка   http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-manches-longues-bouffantes.aspx?productid=324192153&documentid=635110&categoryid=0&numberpage=2&pos=34_n_n&source=search
Много хубава същата като на снимката.
Много я харесвам тази ризка Simple Smile били споделила как е от долу че на снимките излиза че е дълга Rolling Eyes и отговарли си на номера?

# 650
Инетеруса ме този комплект шапчица за 4 годишно момченце  кой номер да поръчам  и като материя дали е хубаво.http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-et-echarpe-enfant-garcon.as … e=1&pos=4_n_n

# 651
  • Sofia
Да похваля тази ризка   http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-manches-longues-bouffantes.aspx?productid=324192153&documentid=635110&categoryid=0&numberpage=2&pos=34_n_n&source=search
Много хубава същата като на снимката.
Много я харесвам тази ризка Simple Smile били споделила как е от долу че на снимките излиза че е дълга Rolling Eyes и отговарли си на номера?

Има два коментара на сайта, на които пише, че снимката на бялата не отговаря и на нея не се вижда "опашката" на ризата. Така че който е получил ризата нека сподели.

# 652

тази рокля е много добре направена.Мек сатен, без да е евтино лъскав.Талията е леко повдигната и така прикрива евентуално леко коремче,а в същото време подчертава гърбът и таза.Има две прикрити странични джобчета,които не се издуват  идори  създават по-добър силует.Хастара е качествен,не лепи и също много добре е ушит.Чарът на роклята е точно в плисето отпред
,което кето стои добре на голям  бюст.Според мен роклята е подходяща за официален случай и стои много добре на леко пълна фигура bowuu

Отзиви за тази рокля

това по-скоро е туника. Увива се и се качва нагоре при  движение.Десенът много ми допада,но си е туника или дълга блуза

# 653
Благодаря много!

# 654
Здравейте имали някой от Хасково който набира поръчки от сайта за да се включа и аз  Simple Smile Аз досега сам си поръчала само едни  детски но не през моя регистрация.

# 655
Общите поръчки във форума са забранени!
Всеки си поръчва сам - при наличието на толкова кодове за безплатна доставка, няма никакъв смисъл от обща поръчка.

# 656
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 657
  • София
За първият не знам но този на дим е много хубав за по-голям бюст,поне на мен много ми хареса Rolling Eyes

# 658
  • Все на втория етаж
Не успях да си намеря метъра, като го намеря или ролетка изнамеря ще дам мерки - съжалявам. Роклята има лека еластичност. Единственото, което ме притеснява, че има едни прозрачни ленти и едната, която е по- широка ми идва точно на дупето. Rolling Eyes

п.п. За жилетката за която питах по- напред никой нищо не каза.

# 659
За първият не знам но този на дим е много хубав за по-голям бюст,поне на мен много ми хареса Rolling Eyes

Ayseb   bouquet Звучи обещаващо  Mr. Green И първият е на ДИМ...

Общи условия

Активация на акаунт