LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 407
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
момичета някой знае ли след колко време освобождават блокирана сума в картата

45 дни.

# 256
  • на малък остров в океана
ПИБ след две седмици, а повечето други банки след 45 дни.

# 257
момичета някой знае ли след колко време освобождават блокирана сума в картата

Различно, по-напред са отговорили. А има и банки, които разблокират с едно обаждане до кол-центъра, т.е. пробвай и така.

# 258
  • Ботевград
Здравейте. И аз имам поръчки от 3.12 обаче ги няма още. Дано да пристигнат тези дни. Rolling Eyes
Ще пристигнат, аз също получавам от тази дата днес, около празниците е натоварено предполагам, но определено с куриера е много по-бързо, преди с пощите съм чакала много по-дълго, независимо дали е по намаления или не  Hug

# 259
И аз получих пакетче от 11.12. по ДЧЛ и съм много доволна от тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-unie-ou-imprimee.aspx?product … lp&pos=34_n_n  много е хубава.
И на малката две блузки, очаквах да са по-дебелички, но нищо много са сладки не са тези а подобни. http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-bebe-fille-%28lot- … dp&pos=11_n_n
Hug
И аз си получих поръчката oт 12.12 - ей много бързи брее, даже не ми излизаше в  DHL, а днес сутринта  момчето ми я донесе. Ей това яке за малчо в синьо - страхотно е, дебело, хубав цвят, отговаря си на номера 94 размер - малко ни е големичко, но тъкмо повече ще може да го носи  Rolling Eyes Тази пижама за подарък - не е лоша, блузката малко широка ми се стори, но нали е пижамка  Wink И още няколко неща за една приятелка Flutter

# 260
Влизам да се отчета с получено известие за поръчка от 4.12. Става дума за София, п.клон 1309 Peace

# 261
Получих си поръчката  08.12- от всичко само тези дънки не съм ги виждала коментирани:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =3&pos=65_n_n
 Страхотни са- размер 26(/3436) си отговарят абсолютно точно, плътни са и не са с особено ниска талия.

Persia , ако не те затруднява може ли снимка  Praynig талията на снимката на мацката изглежда доста ниска, но както казваш явно не е.  Да разбирам ли обаче, че талияте не е от най-дълбоките също  Wink

# 262
Здравейте!
Получих 2 поръчки по ДЧЛ едната не е за мен а за Анелия Добрева,бележката с моя адрес беше залепена отгоре,както и да е успях да хвана куриера и да му върна пратката,надявам се ако мойта пратка е при нея да е предаде на куриера!
Надявам се да има и други коректни хорица и мойто колетче да се намери!

# 263
  • Бургас
Здравейте!
Получих 2 поръчки по ДЧЛ едната не е за мен а за Анелия Добрева,бележката с моя адрес беше залепена отгоре,както и да е успях да хвана куриера и да му върна пратката,надявам се ако мойта пратка е при нея да е предаде на куриера!

Преди две странички, едно момиче беше написало, че и при нея така се разминават. Мисля, беше с ник Naq  newsm78 Драсни й ЛС. Дано се намерят  Peace Оф, и тук ли започнаха неразбориите  Tired

# 264
Сменям тези маратонки адидас номер 26 1/2  за по големи или нещо за 4 годишно момче.http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/212/132/img … ge.jpg?1292938208

# 265
Здравейте!

Преди две странички, едно момиче беше написало, че и при нея така се разминават. Мисля, беше с ник Naq  newsm78 Драсни й ЛС. Дано се намерят  Peace Оф, и тук ли започнаха неразбориите  Tired

За втори път връщам чужда пратка.

# 266
гледам в новата Детска колекция има хубави неща на VERTBAUDER-тази марка ли не се намаляше с кодове или не се доставяше до Б-я?

# 267
  • София
Получих си поръчката  08.12- от всичко само тези дънки не съм ги виждала коментирани:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =3&pos=65_n_n
 Страхотни са- размер 26(/3436) си отговарят абсолютно точно, плътни са и не са с особено ниска талия.

Persia , ако не те затруднява може ли снимка  Praynig талията на снимката на мацката изглежда доста ниска, но както казваш явно не е.  Да разбирам ли обаче, че талияте не е от най-дълбоките също  Wink

Ще кача снимки  и размери по-късно днес. За талията - аз съм 160 и ми идва на 2 пръста под пъпа. Мацката на снимката не знам колко е висока но едва ли е кинта и 20 като мен.

# 268
  • Варна
гледам в новата Детска колекция има хубави неща на VERTBAUDER-тази марка ли не се намаляше с кодове или не се доставяше до Б-я?

Кодове не я ловят!

# 269
  • София
Някой да е поръчал ЛЕГО Пожарна и да не му трябва  Rolling Eyes Аз го изпуснах, докато ми дойдат паричките  Crossing Arms
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт