LaRedoute.fr - 183 - Всичко за поръчката!

• 52 407
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Май ни пратиха по леглата  Mr. Green

# 526
Айде и аз да се наредя тук за намаленията ! Не съм поръчвала скоро, доста нововъведения има  Flutter ! Махнали са плащане чрез ПП ( сигурно сте го обсъждали ), ама нормално , след като имаше тройно и четворно блокирани суми  Crazy...

Аз не успях да въведа номер( пробвах домашен , мобилен), каквото и да напиша , все ми го огражда в червено  Tired.

# 527
  • Монтана
star в полето за факс си въвеждаш номера без кода за българия 0888........

# 528
Някой купувал ли е тези боти http://www.laredoute.fr/ProductDetail/ImagePopUp.aspx?url=//medi … 98d8f883_1200.jpg
да си каже мнението

# 529
Лелеее,току що ми отказаха карта,с която пазарувам близо 3 години  Sad сменях браузъри,рефреш с F5,пробвах и от 2 различни акаунта и пак-нъцки  Sick Има ли някакъв друг начин да надхитря системата?
За информация,картата ми е виза електрон на Пощенска банка.

# 530
Лелеее,току що ми отказаха карта,с която пазарувам близо 3 години  Sad сменях браузъри,рефреш с F5,пробвах и от 2 различни акаунта и пак-нъцки  Sick Има ли някакъв друг начин да надхитря системата?
За информация,картата ми е виза електрон на Пощенска банка.
Аз също пазарувам с такава. Ако имаш банкиране, провери дали проблемът не е в наличността по картата.

# 531
Има пари в картата,сигурна съм,но зацикля на 3 стъпка и край..... на следващи опити дори вече не ми дава празно поле,където да изпиша номера на картата си  Rolling Eyes

# 532
Има пари в картата,сигурна съм,но зацикля на 3 стъпка и край..... на следващи опити дори вече не ми дава празно поле,където да изпиша номера на картата си  Rolling Eyes

И при мен е точно така. На третата стъпка дори не ми дава поле да въведа номера на картата, а пише: "Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.

# 533
  • Варна
И на мен от снощи не ми дава и с 3-те карти, с които винаги съм пазарувала ... Виза на Райфайзен, Виза на Уникредит и Маестро ..... какво ставаааа????? Меко казано снощи се изнервих  newsm78

С  Маестро едва ли си пазарувала в Ларедут. Може би именно многобройните опити са блокирали акаунтите. Опитай пак след няколко часа, най-добре утре.

# 534

И при мен е точно така. На третата стъпка дори не ми дава поле да въведа номера на картата, а пише: "Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.

И при мен е същата ситуация.Въобще не мога да въведа номер на картата и ми дава,че не могат да приемат тази карта.От вчера насам пробвам.Странна работа Rolling Eyes

# 535
СНОЩи си пуснах поручката , може ли сега да е обработена вече? Colis nº 20103624846876 en cours de traitement le 28/12/2010
Livraison prévue à votre Domicile
и мога ли да я проследя?

# 536
  • Пловдив
Аз плащам с Виза Електрон на УникредитБулбанк. На мен също снощи не ми даваше да платя.
Изпразних си кошницата, излезнах от акаунта си, рестартирах компютъра и след един час опитах и стана.

Искам да попитам дали някой е поръчвал този панталон: http://www.laredoute.fr/vente-jean-pantalon-imprime-dos-coupe-re … color=1&qsf=1
И да ми помогнете с номерацията. Мъжа ми носи дънки номер 31-32. Какъв размер трябва да поръчам?

# 537
Момичета,
Малко нестандартен въпрос - акрила и полиамида като материя могат ли да се свиват? Интересува ме състав 75% акрил и 25% полиамид дали мога да свия ако случайно ми е голямо, тъй като май ще се наложи да поръчам по-голям размер, защото по-малкия е с променена вече по-висока цена...

# 538
  • София-Младост
СНОЩи си пуснах поручката , може ли сега да е обработена вече? Colis nº 20103624846876 en cours de traitement le 28/12/2010
Livraison prévue à votre Domicile
и мога ли да я проследя?
Е прекалено рано е.

# 539
Момичета имам една молба, някой случайно да има снимката от сайта на сутиена Кокай, черния с жълтите панделки? От летните намаления? Съсипах се да я търся и не я намирам
Да си побутна въпроса, че ми е наистина много важно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт