128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  bouquet

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 20:02 от Clairette

# 211
Свекърва ми е започнала да преживява основно на захарни изделия. Има четири бонбониери тука, две от тях от големите руски кутии, две тортени изделия, голям буркан бадеми с шоколад, една тава фъстъчено масло залято с шоколад и една тава брауниз.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 212
Има четири бонбониери тука, две от тях от големите руски кутии, две тортени изделия, голям буркан бадеми с шоколад, една тава фъстъчено масло залято с шоколад и една тава брауниз. 
Освен да отвориш малка, семейна сладкарничка...

# 213
Давай адреса, пращам мъжа си  Laughing

# 214
Честито на именниците с закъснение  bouquet
Hear Again, че той свекъра ти доста скромен. Ела да видиш какво чудо е у нас. (Мъжът ми е поръчал цял кашон Фереро Руше и Рафаело- ей за туй мразя сайтовете с намаления) Аз правих вчера торта, има баклава и тиквеник, а и още куп други сладки, а и мъжът ми домъкна и близо 2 кг шоколад от Германия.

# 215
Честито на всички именници! Да ви се слави името!

Биз, ето ти сурвачката ни от миналата година: http://artcraft.anniesartbook.com/2009/12/what-is-survachka-and- … -to-make-one.html

# 216
Привет!

Момичета, купих от БГ за подарък на едно детенце, което живее в САЩ mp4 и снощи ми светна, че при вас имаше нещо с ел.мрежата и ел.уреди, закупени от БГ гърмяха и се притесних. Ще може ли да я ползва mp4-ката или да ходя да я връщам докато е време и да купя нещо друго?

ПП: Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви, но ми е спешно!

# 217
  • The QC to be!!!
Шеки едеа ли ще гръмне. Виж на какъв волтаж е дадено че работи. В САЩ ел. мрежата е 100/110 както и контакта е различен. Повечето ел. уреди работят на двоен волтаж, но не всички.

# 218
Шеки едеа ли ще гръмне. Виж на какъв волтаж е дадено че работи. В САЩ ел. мрежата е 100/110 както и контакта е различен. Повечето ел. уреди работят на двоен волтаж, но не всички.

Ох, имало някакви преобразуватели, с които можело да се пригоди. Ще тичам до един магазин да ми разяснят!

# 219
Тандури, мерси, съвсем бях забравила за твоята сурвачка.

Имам въпрос към Анет - като проф какво мислиш за протеиновите шейкове? Никога не съм ги приемала на сериозно, все пак са храна на прах, но няколко души, чието мнение уважавам ги похвалиха и се зачудих дали не ги дискаунтвам с лека ръка без да съм информирана.

# 220
Biz,с каква цел?ако е с лечебна или възстановителна (в много ранен  и тежък етап)-да,с уговорки.Инак за здрав човек/дете-абсол.съм против и аз,и групата с к  работя (професионалисти к се занимават с хран.разстройства),по редица причини.Няма физ.активност к да не може да се компенсира с нормална храна от калорична гл.точка; инак- навиците асоциирани с прахове от подобен тип са страшни за борене и напълно ненужни.

# 221
За здрав човек питах, мерси, потвърди ми мнението.  Peace

# 222
Шека, повечето техника работи и на двата волтажа и само трябва джаджа която да преобразува единия контакт в другия. Ако не работи на двата волтажа, може да се купи трансформаторче, което обръща и тока - те са към $40 мисля, тоест не са невъобразимо скъпи.

# 223
Само дето преобразувателите за тока ( от 220 на 110 волта) са доста тежки.
Ако съм на твое място връщам подаръка и купувам от САЩ, ще ти излезе доста по-евтино и няма да има проблем с мрежата.

Контейнерът  с багажа ни току що пристигна, ама такъв дъжд се лее, че ми секна трудовия ентусиазъм.

# 224
Леле Джу, каква сладоледка е Лили  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт