128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 590
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Да им е честит малкия Агент. Добре ги е нацвъкала единиците. Ако пък и така се е случило, а не го е "наредила" секцио и ол дат, още по-яко...

Аз така и не ѝ разбрах драмата и фръцкането на нея... еееениуей, да са живи и здрави!!!

# 526
Чухме, чухме хубавата новина и снимка видяхме Simple Smile. Само Агента може да докара такава дата! Прекрасни моменти им пожелавам с новият наследник! Heart Eyes

Тина, що пък драма..колко народ спря да пише без причини.

Зора, и у дома е така, когато мъжа ми работи от вкъщи. Ейдж става много по-крив и шумен от нормалното за него.

# 527
И тук честито на Агентката!  Hug Щастливо и здраво малко Агентче.  Grinning
Снимка не съм видяла, тъй че да мине да пусне.  Flutter

Бенс, причина винаги има.  Wink

# 528
Бенс, причина винаги има.  Wink
bash туй щях да кажа..ама как не ми се гледа втренчено в нАука/данни днес еййй..

Лени- неделник от години;говоря от моя сел до стационарен ,за всеки 100 кинта има 10 фри и това са 1600 мин до софия ако не се лъжа..

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 17:47 от anette1104

# 529
момичета, някой от вас ползва ли фонокарти за обаждане до БГ или всички минаха на скайп вече.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:41 от Лeни

# 530
Да и е жив и здрав на Агентката дребосъка! Дано и тя се възстанови по-бързо! Peace  bouquet

# 531
Да й е честит и здрав юнака на Агентчето!!! Голям да порасне и много радост да им носи! Искам да й кажа, че истински ми липсва тук  Hug Hug Hug

Няма драма, даде си почивка- надявам се!!!

Анет, пиши го дъждовен и гушкай книжка.

Тази нощ малкия се будеше на всеки 20 минути...чудя се от къде и как толкоз бързо произвеждам това мляко- 3 пампита смених тази нощ. Макар и със запушен нос- не се отказва, а и аз се разболявам също пффф Sick

# 532
Лени, аз ползвам много успешно това: http://www.12voip.com Препоръчвам го!
Трябва да прочетеш обаче инструкциите, защото не помня как точно ставаше, но аз не съм инсталирала нищо (!) на компютъра или телефона, само създадох акаунт онлайн, който захранвам с пейпал. После от телефона си избираш локален номер (ще ти ги листне след като направиш акаунта) и следваш инструкциите на каката индийка с чаровен бритиш инглиш (избираш желания номер и натискаш тире или диез).  Mr. Green

# 533
Тина, що пък драма..колко народ спря да пише без причини.
Имаше нещо, така ми е останало... може и да бъркам, както и да е.

Лени, мъжът ми ползва карти, не знам как е по вашия щат, тук има във всяка бензиностанция.

Някой ако има път до Чехия, да свирка. Искам 2-3 тениски с къртичето за Джоджо. Онлайн няма да го бъде, гледах сайтове... много тромаво и абсолютно необиграно го раздават.

# 534
Честито на Агент и тук! Да расте момчето здраво и щастливо, а на нея бързо възстановяване!

Лени, ние сме с пулстелекомс. Цените им са ок, мисля $0.02 за стационарен в София, $0.03 за провинцията и $0.29 до мобилен.
Пак така звъниш на стационарен номер, донабираш твоя номер и говориш.
Иначе в къщи сме с маджик джак - за 2 години $20, безплатно в цяла Северна Америка.

# 535
Най-специални честитки на Агентката и аз като Ванхорн по подчертая дебело, че много липсваш в темата, Агенткете! Да е здрав и с апетит младият Агент! Чакаме те да се включиш!

Лени и ние като Солей през Войп не телефона!
Освен това съм оставила на майка ми една карта на глобул, едно време имаха промоция за 500 безплатни минути към няколко номера в САЩ, та всеки ден се чуваме, не пропускаме  blahblah  Crazy . Сигурно още я има тази опция в Глобул!

# 536
Глобул я предлага услугата още. И майка ми я има. Освен това през гугъл мейл акаунт може да се звъни безплатно на ус тел. номера. Удобно е за родителите.

# 537
много ви благодаря за бързото включване  Hug

значи да обобщя - Клер и Солей ползват http://www.12voip.com  - просто си набираш номер от тел и после пин и после БГ номера. Добре ли работят с мобилни номера, в смисъл не сте имали проблеми да набирате номер на Вивател/Мобилтел/Глобул?

Титина, можеш ли да ми дадеш линк към пулстелекомс, че намирам някаква страница дето не е май това, което търся. И същия въпрос - доволни ли сте от връзката с мобилните?

Това на Глобул звучи удобно, но нашите не са с тях.

Тина, знам ги тези карти, но тук са по-разпространени тези за Южна Америка, рейтовете за БГ са високи.

Ванхорн, дано се пребориш бързо с бацила, който се опитва да те тръшне.  Hug

# 538
Лени, доволна съм от връзката с мобилните тел. Ето и сайта им: https://www.pulsetelecom.ca/Main/
 (много често имат промоции, изчакай за да вземеш добър рейт).
Между другото и бтк имат някакви безплатни до САЩ (вкл и към мобилни тел). Не знам подробности, но брат ми спомена че има около 500 мин/мес такива.

# 539
Лени, да, набираш локален номер от телефона си, после примерно номера на майка ти с диез накрая и говориш. Пин няма. Работят добре и с трите мрежи в БГ.  Peace На домашни съм звъняла няколко пъти само. Оплаквания нямам никакви.

Общи условия

Активация на акаунт