128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Да са здрави всички агенти в агентското семейство! Чудесна радостна новина!

# 541
Лени - а смарт фоун със Скайп? Аз само това ползвам вече.

# 542
Аз не бих разчитала безрезервно на Скайп като средство за комуникация.  Blush

# 543
За мен за чужбински разговори е идеален. Нищо безотказно няма все пак. Колкото по-малко комуникационни канали, които трябва да поддържам, толкова по-добре.

# 544
Бенс, причина винаги има.  Wink
bash туй щях да кажа....

много сте дребнави, значи Mr. Green.
ставаше на въпрос за драма, therefore, имах в предвид причини свързани с такава.

Лени, използвам от години http://ibuyphonecard.com/. Нямам на представа как са рейтс в сравнение с други подобни карти.  Звъня на стационарни тел. в Б-я, нямам проблеми.

# 545
отново хиляди благодарности! Знаех си, че отдавна трябваше да ви попитам.

# 546
Мерси Лени, а за телефона да кажа за 1000-ден път  Mr. Green, че никой не рече да има същото животно.
Казва се Булинк. Плащаш $20 на месец и ти дават Софийски номер, който е директно прикачен за ЮС такъв (сел или дом). Неограничено време, от тях купувам и карти. Не раздавам много БГ телефона, че има другарчета дето не могат да връщат времето назад...
Към тях имам е безплатна БГ телевизия. Ето ги http://www.bulink.com/, ползвам ги 5-та година без проблем.

# 547
Честита поява на малкия агент! Да е много здрав!

# 548
Казва се Булинк. Плащаш $20 на месец и ти дават Софийски номер, който е директно прикачен за ЮС такъв (сел или дом).

Около раждането ползвахме нещо подобно, бгномер.ком. Принципно не ме блазни идеята да могат да ми звънят евтино на села по всяко време Blush и ползваме скайп.

# 549
Здравейте, последният път когато каних роднини от БГ беше преди 4 години. Има ли някой покана примерна, и дали все още искат покани? Трябва ли да попълвам формуляра, че ще мога да поема разноските тука, или не?

# 550
  • Boston, MA
Честити юнаци на Руми и Агентка, и честит рожден ден на Румин Иво! Да са все здрави и усмихнати!

Ние пак караме поредица бронхити и ушни инфекции, и чак днес ми светна, че така бухат момчетата, че може би не беше лошо за магарешка кашлица да ги тестваме, новата ни махала, колкото и да ми харесва, не би ме учудила да е развъдник на заболявания, перфектно преодолими от ваксинация (тук дивашко-дяволски емотикон, а ето го:  #Cussing out).

И работа бол, и ноу фън изобщо. До скоро, надявам се!

# 551
O, Бубка, дано промените патърна, че кофти звучи. Мой Джоджо все си буха и той. Ей го, от вчера пак кашля... все нещо сякаш го дразни на гърлото...

# 552
Честито на Агентчето и от мен - да ти е жив и здрав юнака и много да ви радва и да слуша. Hug

Ванх май беше казвала неотдавна, че Петьо много се буди да суче нощем и все иска да си с лице към него по цяла нощ.Сега чета една книжка за съня при бебетата и има част, която като я прочетох точно за теб се сетих.Ако искаш си я вземи ако не сте решили проблема и свирни да ти кажа къде точно да четеш.Книжката е The No-Cry Sleep Solution на Elizabeth Panthley

# 553
 Честит малък Агент, на агентското семейство! Да е здраво и спокойно бебе.
Гелето ще е интересна кака.
Бубка, дано се оправяте. Имаше някаква рецепта с ряпа и мед за лоша кашлица.
Лени, хич не съм в час с карти до бг.
Тина, какво е това чешко къртиче?
Бенс, по празниците видяхте ли племеника?
Мики, дано бързо отмине не спането, че безсънието много трепе.
Цонна се загуби нещо, а?

# 554
Честито на Агентката, да и е жив и здрав юнака
Baby* от 3 дена си имам пак лаптоп. Още веднъж много ти благодаря. 3 пъти го връщах този прословут лаптоп / надрана кутия, не сменена клавиатура/, ама се свърши
Бубе, да оздравяват , малките разбойници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт