РУСЕнска зима

• 33 054
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Мисля да посетим този театър, че събота и неделя детето му доскучава в къщи. След като присъствах на един разговор между две майки в един детски център категорично никакви такива места. Едната обесняваше на другата как детето й е с 37 градуса температура ама какво да прави в къщи, та за това го довела.  Може да се видим с някоя форумска майка  Simple Smile

Да им е живо и здраво името на именниците!

# 586
  • в огледалото на живота
Здравейте русенки.Имам въпрос:трябват ми координати на частната детска ясла/мисля че в Дунав-мола  беше/,ако някой знае нека пише,моля  Praynig
И кога ще направим една среща,хайде организирайте се де....един от почивните дни,за час ,два слетобед,вече има места където не се пуши,за всички ни ще е забавно да се опознаем.
Тани,честит празник ,да ти е живо и здраво името!

# 587
Добър вечер! Бих желала да ви почерпя:

Поводът е новата плазма, с която се сдобихме вкъщи:

# 588
  • На брега на реката
Тъкмо днес щях да питам къде водите децата и с какво ги занимавате в това лошото и мъгливо време. Малката беше понастинала тия дни й и си я оставих вкъщи още няколко дни отгоре. Обаче то подивя милото затворено между 4 стени, а ако не беше и баща й в болничен съвсем щях да хвана гората  Joy Та чудейки се за детските клубчета и незадимените заведения, се замислих, че дали ще е в яслата или в детския клуб, все едно хлапе ще е сополиво и достатъчно, за да ни тръгне пак на болести  ooooh! Ще седим затворени, няма как, ама наистина ми тежи тази зима. Нарадвах се на снега, време е да идва пролетта  Mr. Green
Девичка, какво реши за магистратурата, Щях да ти предложа като вариант Дистанционно обучение в Свищовския. Гарантирам, че разликата е огромна спрямо позамрялото РУ  Rolling Eyes
Аз още си чакам дипломата, хорааааа, преди 4!!! месеца завърших, а тия още се почесват и не знаят отговора на въпроса: "кога ще ни връчите дипломите"  ooooh! Ох болна тема, бяс ме хваща направо!!
Ей Чочи, тия сервираните вкусотийки на масата пред новото телевизорче ли са строени  Mr. Green Да дойдем да се почерпим, не само виртуално! Да си я ползвате със здраве!
Честит имен ден и на Танчетата! Живи и здрави и много щастливи!

# 589
Няма проблем-заповядайте... Hug

# 590
Здравейте русенки.Имам въпрос:трябват ми координати на частната детска ясла/мисля че в Дунав-мола  беше/,ако някой знае нека пише,моля  Praynig
И кога ще направим една среща,хайде организирайте се де....един от почивните дни,за час ,два слетобед,вече има места където не се пуши,за всички ни ще е забавно да се опознаем.
Тани,честит празник ,да ти е живо и здраво името!

http://www.facebook.com/#!/pages/Castna-Detska-Asla-JORI/120652177991006

# 591
  • в огледалото на живота
Добро утро.
Таси,мн.благодаря за включването.  Hug
Чочкаа,виждам ,че днес имаш рожденник  Party
Ч.Р.Д,на Йоан!
Скъпо дете, нека жизненият ти път бъде обсипан с усмивки и щастие!
Нека крепко здраве те съпровожда през всеки твой ден!
Нека късметът не те оставя!
Весел празник на цялото семейство!

# 592
Добро утро! Днес моят малък мъж става на 5 годинки...Почерпете се за негово здраве:

# 593
  • Русе
Добър вечер! Бих желала да ви почерпя .......

Нова плазма - нов късмет !
Тази година плазма , догодина LED  Laughing , много важно , някакъв телевизор .

Да ти е жив и здрав малкия , това е важното !

ПП Не съм влизал скоро , туй всичкото в темата вие ли го написахте  #Crazy ....

# 594
Добро утро и от мен!
Чочии да ти е жив и здрав малкия постнал мъж, само радости и хубави емоции да ви носи.
Честито и за телевизора, той да не е за малкия подарък  Wink

А Pupinka, относно дипломите мисля че са ти обяснили в канцеларията причината за закъснението, а именно едни прословути стикери, които се издават от държавата с данните на студента и т.н. които се чакат с месеци. Освен това подаването на заявление за тях става наедно, когато всички в дадената сесия защитят. След това трябва всички дипломи да се сканират и пратят към единна база данни, за което също се изисква време, а и на не последно място университетът е затворен за един месец, т.е. почти никой не е на работа от 13.12 до 17.01. Но спокойно, издават се документи, с които можеш да кандидатсваш както за работа, така и за друго обучение и то не само в "западналото РУ".

# 595
Тази година плазма , догодина LED  Laughing , много важно , някакъв телевизор .
Ами да-много е важно  Mr. Green

................. той да не е за малкия подарък  Wink
Joy-да

# 596
Честит Рожден Ден на Йоан! Да расте здраво и щастливо дете!

Да почерпя и аз за моя рожден ден

# 597
  • Русе
.......

................. той да не е за малкия подарък  Wink
Joy-да

Сериозно ли ?
Малкия си има телевизор в стаята ? newsm78
Не ми е работа да давам съвети , но аз поне не бих допуснал такова нещо вкъщи , макар че моите дори са по-големи ! Имат си само едно радио със CD , а и то се пуска само в определени моменти . ТВ-та , компютри  - в тяхната стая - НЕ !

# 598
# 599
  • Русе/София
Е браво днес много поводи.Честит рожден ден на Йоан.Да расте жив и здрав,да прави и малки белички, Mr. Green че да не им доскучава на мама и тати.Честит рожден ден и на теб Нат.Жива и здрава да си.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт