РУСЕнска зима

• 33 039
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
ramlim, в хола ни е ТВ-то, а не в детската, но е за РД на детето...
Аз пък не виждам нищо лошо след известно време децата да си имат ТВ в стаята  Wink

# 601
  • На брега на реката
Чочи, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав, много весело и умно дете да расте! Да е гордостта на мама и тати!
ЧРД и на Нат! С пожелаия за здраве, късмет и мн любов!
Маги, доводите им са ми ясни, но!!! Когато се записах в бюрото по труда, с уверението издадено от РУ, ми казаха, че си е хвърчащ лист и по програми с това листче не мога да кандидатствам. За справката с хорариума и всички предмети ми искат 60лв, еми няма да им ги дам, до сега за 4 семестъра колко им наринах, как да не съм бясна!!!
Хахаха Рамлим се появи и се опитва да всява раздор...отново  hahaha

# 602
.....
Хахаха Рамлим се появи и се опитва да всява раздор...отново  hahaha

аз се въздържах от този коментар, но ти го направи вместо мен  hahaha
Ралим, все още няма закон който да задължава децата да се отглеждат "по калъп", което означа че всеки има право да слага каквото прецени в стаята на децата си.
Моят син също си има телевизор, на който разбира се 18+ каналите са кодирани, освен това компютърът ни е подвижен и също го използва понякога сам в стаята си.
Не смятам, че ограниченията от соца (в който ми е минал все още по-голямата част от живота ми) са приложими за съвременните деца. Но пак казвам всеки родител сам преценява как да възпитава децата си.
И да не ме разбереш погрешно, не съм от родителите, които дават всичко на детето си, но не и да го лишавам от всичко.

# 603
Привет Simple Smile
Чочиии  , честит ти рожденик! Нека расте здрав и силен мъж Simple Smile   bouquet
Честито на всички, които имат повод за черпене днес   bouquet Бъдете живи и здрави!
Хубав ден на всички!

# 604
MagieA, напълно те подкрепям  Peace. И аз не съм от родителите, които дават всичко на децата си, но и не ги лишавам от всичко   Peace. А и само пред ТВ-то, ДВД-то или компа мога да ги накарам поне за 1-2 часа да се кротнат  Wink

# 605
Здравейте честит рожден денна малкия Йоан  и на НАТ
 РАМЛИН вече се чудих каде се губиш  smile3520 струва ми се  че  у вас имам някакъв сериозен ред.Не ми се коментира телевизора , но смятам че трябва да имат децата като порастнат под родителски надзор (заключени канали и т.н.), а и като се сетя моята мома от сега се заглежда та само я обръщам с гръб думи няма  newsm78.
Аз си чакам люлката за Преси ,която вече е в РУСЕ  newsm44 и да я сглобяваме.Моят мъник беше на втора ваксина неми вдигна  Ill, но беше адски кисела и нервна, освен това вместо да яде вече на по 4 часа тя се буди нощем на 2 часа мира няма  #Crazy, сега се опитвам да си възстановя организма от умората и безсънието.
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ   bouquet

# 606
..............струва ми се  че  у вас имам някакъв сериозен ред.
Като през комунизма  Joy
ramlim, да не би да имаш някаква връзка с Тато?! newsm78

# 607
Честито на всички малки и големи рожденици happy bd Да са живи и здрави!

Имам чувството, че Рамлим умишлено хвърля въдицата и... чака реакция.

# 608
  • Русе
Добро утро  и от нас.Преди малко станахме с бебчо и сега аз си пия кафето а той се смее и си пее до мен.Днес вече има настроение но крачето му още е малко подуто от ваксината ,и пак ще правим компрес.
Мерси за пожеланията послучай имения ден
Честити рожденни дни на всички рожденници  bouquet Hug

# 609
Чочиии, Честит Рожден Ден на момченцето ти!  bouquet Жив и здраве да е!

NAT, Честит Празник и на теб!  bouquet

Шанел, може би ще се видим на театъра, остава и да се познаем. Laughing

Телевизор имаме в детската стая. За мен единственото място, където не трябва да има такъв, е спалнята. Mr. Green

# 610
  • Русе
   Честит Рожден Ден на палавника Йоан! Да расте здрав, да се грижи за малката Дани и да помага на мама!
   Честит празник и на НАТ!
   На мен пък много ми липсва телевизор в кухнята Mr. Green

# 611
  • Русе
.....
Хахаха Рамлим се появи и се опитва да всява раздор...отново  hahaha

аз се въздържах от този коментар, но ти го направи вместо мен  hahaha
Ралим, все още няма закон който да задължава децата да се отглеждат "по калъп", което означа че всеки има право да слага каквото прецени в стаята на децата си.
Моят син също си има телевизор, на който разбира се 18+ каналите са кодирани, освен това компютърът ни е подвижен и също го използва понякога сам в стаята си.
Не смятам, че ограниченията от соца (в който ми е минал все още по-голямата част от живота ми) са приложими за съвременните деца. Но пак казвам всеки родител сам преценява как да възпитава децата си.
И да не ме разбереш погрешно, не съм от родителите, които дават всичко на детето си, но не и да го лишавам от всичко.

Хем тъй , хем иначе , говорим , въртим сучим и нищо не казваме всъщност . Казваме нещо , но се застраховаме и с обратното , щото видиш ли някой да ни си помисли нещо .

Ако бяхте прочели наистина моето по-предно мнение щяхте да видите , че споделям моите си убеждения   , няма нужда всички хора (включая деца) да са по един калъп естествено .

Това , че са "баннати" 18+ каналите не значи нищо , щом си ползва компа с НЕТ на него . За съжаление и каналите дето са  18-  не носят нещо полезно за възпитанието на децата , че и за нас големите дори .

Ограниченията за които говоря аз нямат нищо общо със соца , капитала , или не знам какво си , а по-скоро със здравия разум , не зная защо гледате така на нещата   Wink .

От друга страна , макар че няма нищо общо с въпроса - когато аз на времето съм бил антикомунист , някои от вас , все още не са били в ничии планове дори   Laughing .

# 612
Честито на рождениците.   bouquet
Сашето беще болен няколко дена - с температура и кашлица, но днес вече е на училище.  Praynig

# 613
Честито на рождениците!

Аз пък ще подкрепя Рамлин, но не за идеята за телевизора толкова, а за това какво искаше да каже той, но  не се разбра от останалите. Аз не мога да разбера тука що все някой напада другият. Различия винаги ще има и най мразя тази черта по форумите някой като се изкаже и другите да го нападат. Почват философии,кое как и т.н.

И аз да се изкажа може би различно от останалите, не ми хареса това:
ramlim, в хола ни е ТВ-то, а не в детската, но е за РД на детето...

Чочи, нищо лично обаче на мен ми звучи гадно " Подаръка е за детето, ама ние родителите ще си го сложим в нашата стая"  Едно дете не би ли трябвало да се радва на НЕГОВИЯТ СИ подарък, а не той да е общ за всички или по скоро за родителите?
Аз такъв подарък не бих направила на децата си, нито като съм била дете бих искала да ми подарят такъв!
И ние си купуваме техники и тем подобни, но не за РД на децата, а за нас си!
И малко още да досадя- малко ми е смешно да черпя във форум за телевизор или прахосмукачка например... смятам го нещо необходимо, а не за супер екстра за да го изтъквам. Това също е присъща черта на българина  Mr. Green

# 614
  • Русе
Чочиии, да ти е жив и здрав рожденика bouquet

Честит рожден ден и на Нат!

Общи условия

Активация на акаунт