SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Heartbeat, честит рожден ден и от мен.
Момичета, сложила съм имената, като застанеш на снимката и пише кой кой е горе-долу, извинявайте ако нещо съм объркала, но го правих набързо. Също така се извинявам, че не можах да запомня имената добре, така че може би по-късно ще ви питам и ще дооправя всичко.

# 406
Heartbeat, ЧРД!  Hug Ако не Дийн, поне Дженсън да срещнеш! Жива и здрава да си, много любов ти желая!   bouquet

Оооо, Плами, а добре дошла! Много правилно си се ориентирала към Самито, поздравления!  Mr. Green

Мирка, клипчето е срахотно! Евала за майсторизма!   bouquet

Инче,  Hug за линка! Много добре сме излезли, даже и аз не съм чак такъв дзвер както обикновено.

Розичке, мерсаж за почерпката! Изобщо не съм се съмнявала, че ще се представиш добре.

Плами, това чупене на ръката му, по-скоро на някакви кости в пръстите беше, е в резултат на това, че Джаред се е направил на мъж и е искал да си направи сам каскадата. Оттогава много не му дават да прави каскадите сам. Laughing
Като каза това, та е се сетих как се беше порязал с оня кривата ножка, дето я има само по промоснимките на първи сезон и после му бяха отнели и достъпа до хладните оръжия  Joy

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:34 от Злата с метлата

# 407
Heartbeat, честит рожден ден! Hugbdbaloni

Чак сега се загледах детайлно в снимките, лелеее, Стич, много ми приличаш на Джен Grinning

# 408
Еййййй Инче свършила си цялата работа, мерси много за помоща, мило   Hug  bouquet Heart Eyes

Стоплихте ми душата с комплиментите за клипа, ама не е нещо особенно те нашите хора са хубави, красиви, смешни, чаровни, секси и казах ли сладки?  Crazy Flutter

Heartbeat  да си жива и здрава, каква страхотна снимка си пуснала на Миша, мерси   bouquet  Къв е хубавелко русичък  Heart Eyes  Спирам , че ще се отплесна Stop Оле сега видях къде си е топнал пръста  Joy

Мога да ви кажа, че почти заспах на зъболекарския стол и единственното което си мислих е как ще гледам 7 /за щастие/ епизода на наште хора, защото вече не мога, гледа ми се две не виждам!  Laughing

Отивам да мятам няква бърза вечеря и сядам да пускамммммм  smile3508

ПП1-Инче страхотен албум и /Кас запуши си ушичките с крилца/ - Сам е много хубав, бе!!!  Laughing

ПП2- Ето и един хубав Дийн Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 18:19 от Mupka

# 409
Честит Рожден ден и от мен!
Много здраве и щастие ти пожелавам!
Мирка и Ина, благодаря за снимките, ей сега отивам да гледам Hug
П.П. Големи сте сладури всичките, видно е колко е било готино!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 18:21 от Red Sonja

# 410
  • # супернатурална #
Добър вечер  Laughing
Heartbeat, Ч.Р.Д!!! Много щастие и любов, и по-често да те виждаме тука!  Hug
Плами, добре дошла и от мен  Hug
Инка, благодаря за снимките, страхотна работа си свършила. Особено много ми хареса завършека, първата снимка на Сами ми докара усещането, че и той е бил на сбирката  Laughing Цве все го поляга на снимките, а ти все тъжен го даваш. И в двата случая следват действия, целящи утеха  Laughing

# 411
  • София
Честит Рожден Ден!!!

Прегледах снимките, много сте готини и усмихнати! Пожелавам ви през повечето време да сте така засмяни момичета!!!  Hug

Аз най-сетне изгледах първите серии на 4 сезон  newsm44 newsm44 newsm44
Кастиел хич не е зле...  Crazy

# 412
По повод чуденката помни ли Самито какви ги е вършило докато нямаше душа, един спойлер от Е!оnline Watch with Kristin:
Now why on Earth would there be a lack of anything to talk about at the end of December? This town is just bursting with TV happenings and scoop! OK, not really, but I did dig you up some scoop because I like you: There will be a Supernatural episode where Sam remembers the cases he was on when he came back from hell.

Права бях значи, няма да помни нищо от началото, ама все по някое време ще си спомни и, надявам се, гол и плачещ да се потерзае.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:31 от Злата с метлата

# 413
Здравейтееее  Hug

Heartbeat, честит рожден ден  Hug   bouquet
Плами, добре дошла  Hug

Срещата беше много хубава, забавна и пълна с усмивки!
Аз малко конфискувах на Ми фото оръжието, такъв е кеф да се снима с нейния фотоапарат!
Имахме си сол, тоесто всичко беше под контрол  Sunglasses

/Кас запуши си ушичките с крилца/ - Сам е много хубав, бе!!!  Laughing[/b]
Явно облъчването от моя страна има ефект, браво Ми, знаех, че ще го прозреш  Mr. Green
Как е лекуването след зъбарчо, Ми? Предполагам СПН хапчето помага  Flutter

Момичета, като се прибирахме имаше такава мъгла, че беше..... точно като в епизод на Свръха  Shocked мислех,1е по някое време ще минем покрай една определена Импала.....
Най-интересното е, че мъглата се вдигна 20 метра преди отбивката за Пловдив и се спусна отново точно след като успяхме да хванем верния път - и това ако не е дело на някоя свръхестествена форма на живот, която Сам и Дийн още не са заловилииии  Mr. Green

И понеже днес всички пускате красоти....

# 414

Кастиел хич не е зле...  Crazy

меко казано, даже си е страхотен! Simple Smile

Цвее виж какви папарашки снимки ми направи, имаш усет, тази година папаршки снимки от срещите , догодина от Роб/Дженсън/Гарет, за Джарет ти желая да са лични, не папарашки  Heart Eyes
Ох тъкмо съм на последният епизод, където Луци се среща с Михаил и дойде мъжо и пусна новините, 3 пъти се разплаквах на тая серия - жестока е!  Sad  После ще продължа с лечението си Simple Smile Цве благодаря ти за ангелското моджо-наистина действа  Hug Crazy
Вярно сте имали свръх-изживяване, добре, че сте се прибрали по живо по здраво  Hug

# 415
Снимките са страхотни, момичета, браво Grinning Hug Мирка, много се хилих на клипчето ти, супер се е получило Laughing

Чак сега се загледах детайлно в снимките, лелеее, Стич, много ми приличаш на Джен Grinning
Shocked Аз ли, бе?! Thinking Хм, ми да взема да се пробвам да мина за нея тогава, м, Джаред може и да се обърка, едва ли е толкова наблюдателен Flutter Laughing

# 416
Хаха, ми не знам колко по-различна си в действителност, но като ви гледам снимките, нейното лице ми изниква... Особено тук и на подобните на нея (11, 27)... Laughing

# 417
Честит празник, Heartbeat Почерпката е от най-приятните  Grinning

И благодаря за снимките и аз.  И на мен много ми харесват, макар, че там където съм заспала, Мирка можеше да ме затрие примерно  Grinning  Впечатлена съм от Галка, че намери начин да дойде на срещата

Ееее, щеше ми се Сами да си спомня какви ги е вършил след клетката. И сега ще му се губи една година? Ще е като с амнезия сигурно.

# 418
Heartbeat, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet
Присъединявам се към първото пожелание за Роденият ти Ден и да си много много Щастлива.

Плами Добре Дошла и от мен  Hug  bouquet

Момичета, невероятни Чаровници сте всички  Hug Hug Hug . Радвам се че сте си изкарали супер и мъъъъънинко (Е, добре де бая) ви завиждам благородно.
Благодаря ви че споделихте и с нас неприсъстващите ....

# 419
  • гр. София
Аз ли съм първа днес?

Я бързо идвайте, че съм ви направила баница

И понеже някои хора се ослушват, напомням, че са обещали коледен разказ за Сам и Дийн. Няма да поглеждам из под вежди, те си знаят кои са  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт