SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • КиТ
Плами, добре дошла Grinning
Колкото за гипса - Сам си чупи ръката по време на снимките в края на епизод 4 и затова в пети и след това е с гипс. Grinning

Мерси,а ясно викам има нещо тука как стават тея номера Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Мирел има си хас да са радваш,няма да чакам на касата  tooth Joy Joy Joy Joy,избегнах това преживяване Mr. Green
Ваня,а така ти още на 3 сезон ли си Shocked ша та догоня,срамотаааааааааа и верно сега си тегля 3 сезон що е само 16 епизода,ква стачка newsm78 Rolling Eyes
Явно съм по малките братя Blush Joy Joy Joy Joy,слабост са ми Whistling Joy Joy Joy Joy

Имало е сраща забелязвам в софето ли са събирахте,ех това Софе значи Crazy Joy Joy Joy Joy
Зимна роза стискаме палци за изпата Praynig Wink Peace

# 391
Момичета аз отивам на зъболекар, линка със снимките го имат Инчето, Цве, Люската и другите, от тях го искайте, аз като се прибера ще се наградя с поне 5 епизода, защото не мога повече да не гледам, все пак 2 дена се въздържах! Simple Smile До довечера...
В такъв случай моля Инчето, Цвети или Люската да се чувстват свободни да ми ги пратят Laughing Hug

Мирка, ходенето на зъболекар заслужава поне 6 епизода награда Laughing Wink

Плами, това чупене на ръката му, по-скоро на някакви кости в пръстите беше, е в резултат на това, че Джаред се е направил на мъж и е искал да си направи сам каскадата. Оттогава много не му дават да прави каскадите сам. Laughing

# 392
  • София
Пфу! Догледах го!
Впечатлена съм, но очаквах повече... Таз Лилит...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
4 сезон се тегли!!!

Може ли и на мен да ми пратите линка със снимките. Много ще се радвам да ви видя...  Blush

# 393
Може ли и на мен да ми пратите линка със снимките. Много ще се радвам да ви видя...  Blush

Моооляяяя и на мен Crazy Hug

# 394
Дайте ми някакви координати и ще ви ги пратя, моля.

# 395
  • гр. София

Моооляяяя и на мен Crazy Hug

Не забравяйте и Чък, и той, завалията, душа носи....

# 396
Ей, сега ще дам линк, момент, имайте търпение...Розе, какво говориш, никога не можем да забравим Чък Grinning
Заповядайте, девойки. Съжалявам, качих и няколко снимки на Сам без да искам, простете Joy
http://www.snimka.bg/?album;aid=557895

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 14:39 от Apocalyptic city

# 397
Много хубави снимкиииии (докъдето успях да видя, в един момент ми поиска парола Laughing)! Simple Smile Сега ако кажете и коя коя е... Laughing Laughing

# 398
Офффф такава съм овца неподправена. Паролата е sammy, естествено...

# 399
Благодаря много Simple Smile Така, по предишния аватар на Изи се ориентирах за нея, по татуировката - за Галя (това се казва фен Grinning Grinning Grinning), а по описанието на Апокалиптик - за нея. И дотам Laughing Големи сте чаровници  Hug

# 400
Страхотни снимки...

Най-се смях накрая като се появи и самито...

надявам се на следващата среща и аз да мога да дойда...

хайде отивам да гледам още

Мирка специални поздравления за клипа.... уникален е....

аз докато разбера, че ти си го правила....

ненадмината си и това си е

# 401
  • гр. София
Благодаря много Simple Smile Така, по предишния аватар на Изи се ориентирах за нея, по татуировката - за Галя (това се казва фен Grinning Grinning Grinning), а по описанието на Апокалиптик - за нея. И дотам Laughing Големи сте чаровници  Hug

Горе долу и аз така.
Може ли някой от присъствалите снощи да направи разбор на накоя от снимките, на която присъстват повече хора - кой кой е.

Много сте сладкииииии Hug Hug

# 402
  • В друго измерение
Мили супернатурални момичета  Hug
Имам рожден ден днес и първият поздрав, който получих беше, ако не срещна самия Дийн, то да бъде някой толкова готин  Heart Eyes
Да почерпя отново  Hug

# 403
  • гр. София
Охо, ЧРД!!!   bouquet

Желая ти от всичо хубаво по много, а от най-хубавото - по най-много!
 Tada Tada

# 404
  • КиТ
Аха,Сами,Самиииии Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ко ша та прай би Crazy

Впечатлена съм, но очаквах повече... Таз Лилит...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
4 сезон се тегли!!!

Може ли и на мен да ми пратите линка със снимките. Много ще се радвам да ви видя...  Blush

Не споилирай  Twisted Evil Mr. Green Joy Joy Joy Joy

То и аз искам,макар че днес цъфнах,ама ги разглеах тя била съвместна среща със Здрачовте Thinking

А виждам,че има мацки от клон Самми и паролата такава ехеее Crazy Mr. Green,тая сол използвахте ли я по предзначение Thinking и къде беше сращата,аз съм си нахална да питам,че никой не ми отговаря Mr. Green

Heartbeat Честит Рожден Ден    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet имаш ли билет от касата newsm78,че да ти пожелая да го срешнеш твоя Дийн,че да не стане някой сакътлък! Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт