SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Супер стана, наистина. Сега вече е съвсем завършено!
Може да продължим с друг епизод, или просто продължение на тази история.

# 511
  • # супернатурална #
Ами аз успях да разсъблеча Сам, за мен историята приключи.  Laughing

# 512
Да започна аз ....

Застанала предизвикателно до колоната, тя го гледаше изкусително. Косата и се спускаше като златист водопад по гърба. Очите и бяха потъмнелиот страст, но не смееше да го доближи. Стогият му поглед я изпепеляваше и я караше да се чувства като непослушна ученичка .....

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 513
  • София
Въх! На края на 4 сезон съм!
А бе тоя Сам!!!!!! ДИйн и татко му не са го били достатъчно докато е бил малък! То бива да не мислиш за последствията ама чак пък толкоз! Толкова време ме убеждявахте, че ще го харесам... а той взе че ми стана даже антипатичен!!! Маракана форевър!!!! Ако ми падне ще му бия един тупаник по умната тиква пълна айде да не казвам с кво!!!!

Разказа станал страОтен бря! Ма сега хич не ми се мисли за зомбита! Имама 2 епизода за гледане и един съпруг, който скоро трябва да се прибере от работа гладен, тъй че МНОГО БЪРЗАМ!!!

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 16:51 от Vanya_I

# 514
  • Разпиляна във въображението
Докато съм при свеки нямам свободно време, но намерих нещо забавно

може и да сте го виждали, сори

# 515
  • # супернатурална #
bichito , страхотно начало, баш по моята част. Сега няма да мога да се включа, довечера, като набере скорост, тогава  Laughing
Ех, ма сме сценаристи! Да щат да ни поканят в екипа...аз, без пари, за храна и квартира ще пиша. И не съм капризна за спането, мога да деля караванка с Джаред Rolling Eyes

Ванче, е що ще го пляскаш, като не го харесваш, остави таз тежка задача за нас, с любов ще го превъзпитаваме

# 516
  • София
Най - сетне!
Да не съм чула някой да ми казва, че трябва да прекопавам градинки!!!
Като казвам, че малките братя са лош избор значи са! (малкия Салваторе е извън касацията!!! заедно с мъжа ми...)
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

На всичкото отгоре 5 сзон го нямам изтеглен и сега трябва да чакам 2 часа!!! докато се изтегли та да разбера... истината!!!

О! Дийн! Винаги съм си падала по добрите момчета... 

# 517
Вaнчe, някои тyк cмe чyвcтвитeлни по тeмaтa c мaлкитe брaтя Wink

# 518
  • София
А! Моля! Ваш си е употребявайте си го! Това си е моето мнение.  Peace

Много се разочаровах от Сам. Не толкова, че свърши мръсната работа, а заради това, че не се довери на брат си... Не знам дали е уместно да пиша повече, защото има момичета, които не искат спойлери. Просто не считам, че станалото е редно. В моте представи той трябваше да стане герой... а то... кво стана!!!  #Crazy Толкова много неща се случиха, които да им покажат, че само заедно са силни, че не са слабост един за друг и т.н.  Crossing Arms
Искрено се надявам в 5 сезон нещата да се променят.  Rolling Eyes

Да си призная сериалът ме изненада доста. Може би заради това съм така превъзбудена. За 4 - 5 серии се промениха изцяло представите ми за добро и зло (в сериала де) и... над доста неща се замислих...
Определено 4 сезон е много силен, с изключителен смисъл, предложен разбира се в типичен ХАмерикански стил...
просто как пък не се случи поне веднъж Ангелите и Демоните да не се бият и Апокалипсиса да не настъпи първо в Америката...  Crazy

Моля ви не ми се сърдете за неодобрението към Сами...   bouquet
за мен той много се провали, а Дийн наистина се оказа по - силен отколкото изглежда. Определено не е просто едно красиво лице (ех,...). В такъв контекст винаги си повтарям, че най - важното е да запазим човешкото в себе си. Надявам се повече хора да си го мислят, нищо, че мисълта е породена от "нак`в си сериал" (както биха казали повечето хора)

# 519
Ванче ти пък недей се нерви толкоз на Сами, Сами си е супер, нищо му няма, що да е лош, не е бил негов избор и не е зависело от него.   Дълга тема, която е предъвкана сигурно хиляди пъти. Качествата му ще са един дълъг пост Simple Smile
Моя мъж също е малкия брат и повярвай ми - добър избор е:) Всичко е много относително. И двамата братя са страхотни, няма как да не си го признаем. Simple Smile

Момичета на предпоследният 10-и епизод съм от 6ти сезон и направо ми се къса душата Sad  А и Кас го дават толкова рядко Sad Но серията за фейте беше готина, много се смях с Дийн Simple Smile  

# 520
  • София
А бе май повече се нервя, че не си изтеглих поне първите две серии на 5 сезон (а мъжът ми още го няма и щях и да си ги изгледам на спокойствие) ... ма кой да се сети, че ще спрат историята по средата... То да си блонди цял живот не е леко тъй да знаете, а Самито има още сезон и половина да го реабилитирам!!!  Hug

И моят е по - малкия брат... Пфу! Добре, че виждам брат му веднъж годишно на християнски празници  Whistling

Ще се позабавлявам с някоя романтика...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Поздравления за всички писателки в темата! Сратохтини сте!   bouquet Hug Чудесен разказ сътворихте!
  ....... - Според преданията цялата мощ на богинята ще се възвърне, когато зачене от човек, който е бил нежив. Трябваше само да издълбае върху телата ни заклинанието и да....ни изконсумира. Тогава силата и щеше да е нечувана, може дори да съперничи на Бог.    
Леле, Галче  Shocked, как ще ги консумира момчетата тая гад смрадлива!  Shocked Добре, че й видяха сметката!
Радвам се, че Дийн е толкова принципен  Wink и че все още възрастта ми не е в противоречие с принципите му  Laughing.
Ихаа, Ванчето как се е налютила на Сами! Май се сдобихме с още един ултрас на стадиона.  Wink

# 522
  • # супернатурална #
ТЕЗИ, КОИТО СА В НАЧАЛОТО ДА НЕ ЧЕТАТ  Grinning
Колкото до това, че не се е доверил на брат си-все пак е човек с воля и разум и не е задължително винаги да приема братовото мнение. В случая Дийн също беше заблуден, и за двамата целта беше убиването на Лилит. Сам постигна тази цел, не знаеха какви ще са последствията. И двамата са силни мъже, на които се налага да взимат трудни решения. И двамата понякога грешат. Категорично не съм съгласна, че Сам е лош. Жертвал е себе си толкова пъти, колкото и Дийн, да не е и повече. Ако Дийн имаше възможност, той щеше да свърши "мръсната работа" собственоръчно. Косвено и двамата имат вина за Апокалипсиса, защото Дийн счупи първата окова, а Сам последната-тоест двете най-важни. Както  Дийн не знаеше, че като започне да измъчва в ада ще сложи началото, така и Сам не знаеше, че с убиването на Лилит ще сложи края.

Леле, Галче  Shocked, как ще ги консумира момчетата тая гад смрадлива!  Shocked

Ми как. Щеше да приеме образа на Бед Уитметъл  Laughing

# 523
  • София
Не съм казала, че Сами е лош - даже напротив. Всичко, което си мисля е в контекста на тяхното цялостно геройство. Разбира се, че и двамата са "добрите" в случая. Просто Сами действа типично по детски... А Дийн... ами то и неговата праволинейност е изнервяща, но... различни характери - различни реакции. А бе сложно ми е. Извинявам се, че насочвам вниманието към неща предъвквани в толкова много теми.

# 524
  • # супернатурална #
Аа, тази тема винаги е на мода  Laughing
Хубавото на този филм е, че героите не са "праволинейни". Даже и Хамериканското геройство не ми идва в повече. Ако бяха безгрешни, изтъкани от добродетели и невзимащи нито едно грешно решение, филма щеше да е сапунка и дискусии като тази и мнооого други щяха да са невъзможни, Дийн също греши и има кусури, но това прави образът му по-реален. Просто още го виждаш с розовите очила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт