SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ахахах убихте ме бе Simple Smile Тези имена не мога да ги напиша даже Simple Smile

- Богиня ? Приличаш повече на курва от ада - студено изрече Сам.
- Сами, Сами, Сами -  съществото с лице на изрод и тяло на изкусителка тръгна бавно към него с походка която би трябвало да минава за съблазняваща - лош език, а беше такова добро дете?
- Не ме наричай САМИ! - гневно изрева Сам - не се ли научихте? - и преди чудовището да се осъзнае главата му падна в краката му.
Сам захвърли книгата и затича към брат си. С мачетето бе започнал  да разрязва въжетата, когато зловещ смях накара кожата му да настръхне!

# 496
Когато се обърна я видя, стоеше зад гърба му в истинския си вид. Съблазнителното тяло беше се променило и изглеждаше ужасяващо уродливо. Не беше я убил. Щеше да е изненадан, ако беше успял. Кога ли нещата ставаха по лесния начин.
Дийн успя да се измъкне от въжетата и застана до Сам.
- Е, сладурчета, - изсъска Калма, - май ще ми се наложи да принеса две жертви вместо една. Но нищо, тъкмо проклятието ще стане по-силно. Жалко само, че не успяхме да се позабавляваме.

==========================
Вмъквам бележка, ако искате може да използвате информацията:
"Калма
Описание: Богиня на смъртта и разлагането, обитава гробища , отскубва плътта на мъртвите. В Туонела, тя живее в невидима страна, пазена от месоядното чудовище Сурма. Дъщеря на Туони и Туонетар."

# 497
  • # супернатурална #
В следващия миг очите и заблестяха страшно, извърна се рязко и протегна ръка към Сам. Топла вълна го удари с неимоверна сила и преди да се усети бе прикован към колоната в средата на подземието. Ръцете му се опънаха назад, вените изпъкнаха от усилията да се освободи, а гърдите му се напрегнаха.

-Няма да излъжа ако кажа, че това ще е най-доброто съчетаване на полезното с приятното-просъска мъчителката, докато късаше копчетата от ризата му и  разкриваше гледка, способна да развълнува и богиня.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 16:00 от Г. Краули

# 498
  • # супернатурална #
    -Не спирай! - Прошепна  Сам задъхано за ужас на Дийн, който така ококори очи, че заприлича на анимационен герой.

- Сигурен съм, че разполагаш с няколко свободни часа, които можем да направим незабравими.- Гледаше я право в очите, а усмивката му беше подкупваща, но зловеща. Когато богинята съвсем естествено сведе погледа си надолу, смятайки да продължи започнатото, Сам погледна настойчиво Дийн, а после и захвърлената на земята книга.

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 13:56 от Г. Краули

# 499
Понеже не мога да пиша, единственото, с което мога да помогна, е да завърша серията със Joy
Превод и тайминг: рару2000
(Това е шега, нали не се сърди никой...)
Девойки, много ми липсвате, но работа ме чака, надявам се довечера да ви видя и чета повече...

# 500
Ноктите на Калма започнаха да рисуват старо-фински знаци върху голата кожа на Сам. Той стисна зъби и обърна поглед към Дийн, „Дийн, хайде де, направи нещо!?!”. Богинята продължаваше зловещото си писание.
Дийн се хвърли към книгата. Взе я и отвори напосоки. "По дяволите, кое да прочета сега? , зачуди се той, и ще има ли ефект върху нея?"

# 501
  • # супернатурална #
 Joy
Сонче, добре, че вкара ноктите, че по моя сценарий богинята другояче щеше да го работи  Laughing

# 502
Въх, стана ми интересно какво си намислила, давай, пиши  Hug

# 503
"Мразя старинни книги!" мислено се ядосваше Дийн. Не беше толкова добър с езиците както бе брат му, но можеше да прочете попадналото пред очите му кратко стихче.
" Милиос мунатос,
терибос мунатос,
лудас, лудас ендере.."

- Какво си мислиш, че правиш? - просъска съществото. И Дийн се озова на стената срещу брат си, а разгневеното уродливо лице на богинята го гледаше с поглед, които би могъл и да убива.
Дийн с облекчение видя как зад нея брат му ставаше от пода и извади от задния си джоб някакъв лист. После властно и отчетливо започна да чете...

# 504

„Ту оуири тууфен пууска,
Иаста вханаинен илуура,
Морен конотти лайенхнен
Умпери селан сиинусен,
Мери паксухси каледи!”

Богинята се извърна яростно към Сам, но заклинанието, което той прочете започваше да й действа.

# 505
  • # супернатурална #
И тогава, в средата на подземието, застанала между двама полуголи разярени мъже (ах!  Blush) древната богиня разбра, че краят е дошъл. Разлагащото и тяло се разтресе от конвулсии, тавана изригна в пламъци, които се завихриха и стовариха върху и като мощна гръмотевица. След секунди Дийн подритваше изпепеления скелет и иронично се подсмихваше:
     -Сами, за една бройка да се пуснеш на този изрод. Пич, понякога наистина не подбираш!
     -О, Дийн, само ако знаеш какво наистина ни беше замислила...

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 16:40 от Г. Краули

# 506
 smile3501 smile3501 smile3501

Това ли ще бъде краят! Ако да, чудесно стана  bigdance2
Ама има още какво да се напише де. Фантазията граници няма Hug

Събрала съм написаното дотук в един док файл. Ако искате, може да го качим в следващата тема цялото.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 16:19 от Red Sonja

# 507
  • # супернатурална #
   ....... - Според преданията цялата мощ на богинята ще се възвърне, когато зачене от човек, който е бил нежив. Трябваше само да издълбае върху телата ни заклинанието и да....ни изконсумира. Тогава силата и щеше да е нечувана, може дори да съперничи на Бог.
    -По дяволите, това ли е мислела да прави с нас, и как по дяволите щеше да и се получи на грозната кучка,  и защо по дяволите и трябвахме двамата? - Дийн сипеше въпрос след въпрос и потръпваше от възможността това наистина да се случи.
    -По принцип, достатъчен е само единия от нас, предполагам, че втория е бил нещо като бонус, кучката сигурно си пада по тези неща. А това за получаването-ми не знам, виждал съм те и с по-грозни жени от нея.
    -Пич, аз имам принципи, не припарвам до нищо над 35 години, като изключим Импалата, ухили се самодоволно Дийн и започна да търси ризата си.

# 508
Ааааааа моля ви, сега е ред на това какво става със зомбитата, хипнотизираните хора и появата на Кас .... а може и някой друг ...
Малко еротика романитка ..... туй онуй ....

Страшно го докарахте ..... ТРябва да издадем една книга с фикове .... а, а???
Но викам играта да продължи до следваЩия епизод   bouquet

# 509
Хахах да страхотно стана. Друг епизод ще има ли или с това приключваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт