SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета възхищавам ви се!

Страхотна история сте спретнали...

и честно да ви кажа, всички пишете изключително добре...

това да не е някаква тема на анонимни писателки Simple Smile

изкушавам се да се включа, но още съм на първи сезон и не съм много много наясно с героите и разните там същества...

така че засега само ще чета и ще ви се кефя!!!!

страхотни сте!!!

днес исках да гледам още някой друг филм с Джаред, ама той само в някакви ужаси се снима - Петък 13, Къщата на восъка... абе човек защо не участва в някой романтичен или сексуален Simple Smile

ами освен да видя този велик сериал Gilmore Girls

# 481
  • гр. София
Не е нужно да си гледала целия филм, за да пишеш. Давай Grinning

Гледай Christmas cottage с Джаред - хем коледен, хем с романтично-носталгична нотка.

# 482
Не е нужно да си гледала целия филм, за да пишеш. Давай Grinning

Гледай Christmas cottage с Джаред - хем коледен, хем с романтично-носталгична нотка.

Благодаря за идеята... ще го гледам!

А иначе относно писането, не знам с какво се занимаваш като професия, но имаш много хубав стил на писане...

# 483
  • гр. София

А иначе относно писането, не знам с какво се занимаваш като професия, но имаш много хубав стил на писане..

Това е много мило, благодаря! Simple Smile
Винаги съм искала да се занимавам и с писане, но го правя само за себе си, като хоби у дома, ако мога така да се изразя.

# 484
не бива да криеш таланта си

имаш го

затова го споделяй

пък ние ще му се наслаждаваме  bouquet

# 485
  • София
Бела, аз също не ставам за писателка, но тези игри по форумите са ми забавни. Винаги излиза нещо интересно. Независимо дали е за разказ, история, изречеие... Ако ти хрумва нещо  - пиши!
За твое успокоение - хич не съм наясно със зомбитата. Много ги мразя!!!

# 486
Момичета дали да не сменим посоката малко Simple Smile Да пишем и какво прави Дийн в същото време Simple Smile

# 487
  • гр. София
Давай  Grinning

# 488
Дийн бавно идваше на себе си.
Очите му все още разфокусирани не можеха да му дадат информация къде се намираше. Носът му обаче му показваше, че вече не е сред зомбитата. Носеше се аромат на цветя. Какви точно не можеше да каже, но беше прекрасно.
Главата го болеше, но поносимо. Все пак доста удари бе понесла и този не бе най - силния от тях.
Постепенно мозъка му започваше да работи на пълни обороти. Удар, болка, зомбита... САМ. Името на брат му в главата му бе достатъчно за да дойде на себе си съвсем.
А после осъзна, че бе вързан. Краката и ръцете му не помръдваха. Лежеше на каменна маса в средата на огромно помещение пълно със свещи и цветя.
- Какво мам....
- Дръж се прилично - чу той женски глас.
Дийн щеше да припадне ако не лежеше. Този глас този глас. не го бе чувал от както беше на 4-и и му разказваше приказки за лека нощ. Този глас чуваше само в сънищата си:
- Мамо? - прошепна тихо той.

Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 14:32 от WomanitKa

# 489
  • гр. София
- Можеш да ме наричаш и така - подсмихна се жената и се приближи до него.
Беше красавица. Тъмнорусата й коса се спускаше на вълни до средата на раменете. Гъвкавото й тяло беше облечено с дълга до земята тясна червена рокля с цепка почти до горния край на бедрото и с умопомрачително деколте, разкриващо почти всичко, което би трябвало всъщност да покрива.
Дийн тръсна глава.
Да, това беше майка му, или поне жена с нейното лице, но нямаше спомен някога тя да се беше обличала по този начин.
Нещо го парна по дясното рамо и той извърна поглед, за да види какво е. От стоящия наблизо свещник се стичаше горещ восък и капеше върху голата му кожа.
Гол? Къде беше ризата му? Опита се да се надигне доколкото въжетата му позволяваха, за да погледне долната част на тялото си. Слава богу, панталоните му си бяха на мястото!

# 490
  • # супернатурална #
Жената с лице на майка му, но с тяло на непозната блудница се надвесе дад него,погали с  пръсти гърдите му, и тъкмо когато Дийн си мислеше, че ще гори в ада..отново, любимия образ се изкриви в уродлива гримаса, а устата се разтегна неимоверно и се подадоха зъби, сравними с тези на косатка.
       - Така повече ми харесваш-процеди Дийн.
       -О, момчето на мама има извратен вкус?
       -Нищо подобно, вече по-лесно ще изкарам вътрешностите ти и ще те обеся на тях.
       -Не бързай толкова, палавнико. Първо смятам да се поцелуваме. - От устата на чудовището плъзна дълъг и лепкав език и обезпокоително се насочи към лицето му.
       -Уоу, маце, някой са го държали на сухо доста дълго! Няма ли поне да се представиш?

Добър ден  Laughing

# 491
- Ами позволи на момичето да си има тайни. Така винаги е по интересно.
Ръцете се спуснаха по тялото му погалиха корема, а той едва се сдържа да не потръпне от отвращение.
- Какво стана любовнико? - нещото което само приличаше  на лице се обърна към него. -  Имаш име на голям палавник, оправял си всичко което носи пола и/ или сутиен даже. Да не би да се уплаши?

ПП намериха кога да звънят клиенти Simple Smile Карай продължавайте аз после пак Simple Smile

# 492
  • # супернатурална #
Дийн трескаво започна да мисли остроумен отговор, с който да отклони пъплещите по слабините му ръце. Не откри такъв и отвори уста поне за да възрази относно действията, които те предприемаха с колана му. В същото време се чу силен трясък и Сами нахлу заедно с вратата.
   -Дийн, оставям те за 5 минути и вече си по гръб с мацка върху себе си.
   -Нищо подобно красавецо, само загрявах докато те чакаме, аз съм взискателна жена и мога да получа удоволетворение само от двамата най-известни ловци на планетата.
   -Внимавай какво си пожелаваш-усмихна се мрачно Сам и разтвори зловещата книга.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 15:24 от Г. Краули

# 493
- О, Сам... Толкова дълго бях сама, затворена в Туонела. Най-после успях да излъжа Сурма и да се измъкна за малко забавление, а ти  искаш да развалиш всичко.
- Сурма, Туонела?!? , Сам беше изненадан. – Какво значи това? С Дийн се спогледаха объркани.
- Виж ти, виж ти, май ви изненадах. Не ме ли познахте, момчета. Май репутацията ви е незаслужена. Аз съм Калма, дъщеря на Туони и Туонетар. Аз съм финска богиня, Сам.
- Е, това вече е ново. - Дийн беше наистина нервиран.
Сам се колебаеше какво да направи. Обичайните средства срещу демони, духове , тулпа и т.н. не действаха тук. Имаше нужда да проучи новата им позната, но нямаше нито кога, нито къде.
А тя сега бе обърнала цялото си внимание към него.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 15:32 от Red Sonja

# 494
Ехааа, как ги завъртяхте нещата! Искам още, искам още!

Общи условия

Активация на акаунт