Заведения в Бургас

• 113 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Мами не знам дали е удачно, ако не е само кажете и ще изтрия поста. Този път няма да ви хваля манджи  Crazy  Blush нещо съм зациклила между Чайната и Кметска къща в последно време.
Та вчера имах почивен ден и с приятелката ми решихме да и оползотворим 2 ваучера. На Нова година са й ги дали в Кметска къща като подарък, но мъжът й не си пада по такива неща та аз намазах  Laughing Останахме много изненади, защото отидохме само да си запазим час, а направо ни взеха. Малкия й е на 10г. и беше с нас, обикновено В СПА център няма място за деца, а вместо това, едната рехабилитаторка го гледа по време на цялата процедура. Спряха парата в Турската баня, охладиха помещението, защото под 12г. не трябвало да се подлагат на процедури в такива помещения и му направиха пенно измиване безплатно. Мъника беше толкова ухилен из сапунените балончета, че не искаше да си ходим  Joy Повече беше бой с пяна, отколкото нещо друго, но детенце беше щастливо, а аз и Крис си починахме на сто процента. Трябва да има повече такива места в Бургас!

# 511
 Joy Joy Joy много съм лека  Joy получи се от типа
-Виждал ли си Иван?
- Един рус, със сини очи и има белег на лицето?
- да да
- не не съм  Joy

Ваучера беше за Сикера. Тя е до кметска къща. Компаса където е на центъра. Като тръгнеш по посока Кирил и Методий от дясно. Точно срещу барче Гъзарче където беше едно време. Аз съм ги посещавала и преди за антицелулитни, но сама. Там са от два месеца май май  newsm78 Сега имат и Турска баня и кум глезотии, но факта, че така се държаха с мъника много ме очарова.  В повечето пъти ни казват да оставим детето и да се върнем, защото нямало възможност да сме с него. А не трябва да е така! Имайки в предвид, че една майка рядко ще си остави детето, за да отиде някъде сама и да е спокойна.  Thinking

# 512

По радиото чух за сръбска кухня в някакво заведение "Жеравата"в парк Изгрев. Някой да е ходил? Има ли място за сравнение със сръбския ресторант, който беше зад х-л България?

Не съм влизала и сядала, т.е. не знам за кухнята, но минах от там преди една две вечери. Беше празно и отвън погледнато обстановката не ми хареса. Прилича на квартално кръчме. Без да искам да обидя някой не бих го планувала като вариант за хапване.  Peace Всъщност това е помещението, където навремето временно беше механа "Домино", ако си спомняш. Така като гледам нищо не е променено от тогава.  А за сравнение със "Сръбска скара" не бих си и помислила.

П.С. Сега се сетих, че видях нещо като детски кът вътре   Simple Smile

# 513
Споделете някое приятно местенце за вечеря на двойка. Искам да заведа милото на нещо странно за нашите български вкусове. Той е голям ценител на кухнята, какти и аз и искам много да го изненадам. Да не е чалготека само! Нещо по спокойно. newsm78

# 514
  • Бургас
Аз да кажа само, че "Ласточка"-та много ме разочарова. Написали едни големи обяви за обедно меню, влизаме, сядаме, тя ни носи обикновени менюта - нямало обедно меню. Еми да си махнат обявите от прозорците, облепили ги целите!

# 515
Странно  newsm78  За ластночката само хубави неща мога да кажа. Въпреки, че отдавна не съм ходила, може 3 месеца стана. Иначе обедното им меню беше много вкусно. Язък, че са го спрели  Thinking

# 516
Друго ми е странно за Ласточка. Как изобщо функционира още? Винаги е празно вътре.

# 517
  • Бургас
Вчера бяхме канени на РД във "Бургаски вечери". След като бях чела мнения за него тук и чула подобна "похвала" от треньорката на дъщеря ми взех кардиналното решение да не присъствам. Мъжът ми отиде сам и цяла сутрин ми обяснява как това е най-потресаващото място, на което е ходил. Мега концентрация на селяндурщина.  Разглеждайки и снимки във Фейсбук съм пък вече на 100% убедена, че няма да  допусна нито моето нито неговото присъствие на подобен род места....  ooooh!

Преди два дена пък приятели се обадиха, че вечерят в "Люти чушки". Заведението беше празно. Тиха, ненатрапчива музика, добро обслужване, но храната- напълно безлична! Това заведение е подходящо само за обедно време за работещите наблизо. Никаква атмосфера няма за вечерно заведение.

# 518
  • Бургас
Ресторанта на университета ми харесваше само,когато беше пицарията на Лео там. Беше успял да предаде обстановка, много приятна на това безнадеждно пространство. А за неговите пици още ми е тъжно като се сетя.

# 519
Ресторанта на университета ми харесваше само,когато беше пицарията на Лео там. Беше успял да предаде обстановка, много приятна на това безнадеждно пространство. А за неговите пици още ми е тъжно като се сетя.

Не се тревожи, аз си хапвам и за теб като ходя в София при него.  Hug

Днес следобед бях в Луксор. Не се пушеше, класическа музика, много заинтересована и мила сервитьорка, храната 8 от десетобалната.

# 520
Хммм, я метнете фейсбука на това бистро Париж, че нещо не го намирам, а ме заинтригува.  bouquet

# 521
  • Бургас
50% намаление на сръбско плато за двама и бутилка червено вино в ресторанти Гролш, Бургас

http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMyNzAxODE1ODY5&offer_id=716

# 522
Ще се радвам на отзиви за Гролша- дано са го пооправили.

# 523
А да ви питам някой ходил ли е в PastaBox  до Силвър в центъра? Гледам от няколко дни, но все не с енаканвам да взяла.

# 524
  • Бургас
На мен "Хепи" 2 пъти ми докарват хранително натравяне от септември до ноември и спрях да ходя.
Ходих наскоро.
Останах доволна.

п.п. вместо запис  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт